Horoscop zilnic 11 septembrie 2014. Pestii definitiveaza o afacere care le va asigura pe viitor confortul financiar

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 11 septembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Ni se pot intampla acele lucruri pe care le asteptam demult, pe care le-am chemat cu mintea, cu sufletul si in care am crezut, mai ales.
 

FECIOARA - O sa puteti recupera niste bani pe care trebuia sa-i luati de-acum cateva luni si o sa va puteti achita niste taxe de inscriere la scoala, pentru voi sau pentru copii. V-ati putea "rupe" o ora, doua, din timpul liber, sa lucrati in regim de colaborare ca sa va suplimentati veniturile.

BALANTA - Noutati pe mai multe planuri, se poate sa va gasiti un job, sa va cumparati diverse lucruri pentru casa ori poate va luati masina, scuter, bicicleta. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa va atasati sufleteste si poate iesi o relatie de nota zece-plus.

SCORPION - Parca nu se mai termina cheltuielile neprevazute, noroc ca, intre timp, mai luati si ceva bani care sa acopere golurile, practic, sa nu le simtiti. Vi se pregateste o functie, un rol, e momentul sa va reinventati, nu care cumva sa va prinda nepregatiti succesul.

SAGETATOR - Va coopteaza cineva care vrea sa lucrati impreuna, si e un foarte bun prilej sa etalati un har pe care nu apucaserati sa-l scoateti in evidenta. O dragoste la prima vedere, o intoarcere la prima dragoste daca locul din inima n-a fost ocupat de altcineva si se lasa cu fluturasi la stomac.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

CAPRICORN - Se poate sa faceti parte dintr-o comisie care imparte premii, bani si alte recompense, in cadrul unei gale, poate sau o fi o competitie. Pot veni ceva bani din urma, dar exista si o perspectiva banoasa care va da un confort psihic, trebuie sa recunoasteti.

VARSATOR - Poate aveti de dat un examen, sa o porniti pe un alt drum in cariera, sa exploatati o latura putin sau deloc cunoscuta, sa faceti impresie buna, normal. Va luati inima-n dinti sa faceti pasul decisiv spre o casatorie, pe care s-o pregatiti, din timp, cu lux de amanunte.

PESTI - Bateti palma pentru o afacere, poate fi un proiect de cursa lunga si sa va asigurati banii pentru o buna bucata de timp, sa rezolvati toate problemele care tin de familie. Poate-aveti de parafat un act la dosar si o sa va reglati o situatie cu cineva care v-a privat de niste drepturi.

BERBEC - Eveniment-surpriza, veste, ori situatie care sa va schimbe- in bine toata viata sau macar o parte din ea- va fi cu adrenalina- forte. O sa porniti de la un simplu flirt si veti ajunge foooarte departe - dragostea pluteste in aer.

TAUR - Noutati pe la serviciu, vi se incredinteaza un proiect din care ati putea trai ca lumea o lunga perioada de timp si ati deveni si mai vizibili in cadrul breslei. Poate alocati o suma de bani si timp unor controale medicale, sa vedeti cum stati, chiar daca nu va doare nimic.

GEMENI - O veste buna legata de o sarcina care merge bine sau despre o nastere care va fi in curind- se poate sa deveniti parinti, iar unii dintre voi, bunici. Se pare c-o sa cheltuiti niste bani pentru casa, zugraviti sau schimbati o gresie,o faianta si o sa arate totul ca nou.

RAC - Se poate sa primiti confirmarea din partea unui angajator, c-ati luat proba, c-o sa fiti angajati- o sa fie o recunoastere a valorii, mai ales dac-ati dat concurs. Poate gasiti cazare la un pret bun si plecati pe undeva cu ai vostri pentru citeva zile- la odihna.

LEU - Ati putea obtine orice lucru care va trece prin minte si sa va dezvoltati frumos, sa ardeti chiar niste etape si s-ajungeti sus de tot intr-un clasament. Va invita cineva la o plimbare, intr-o excursie, poate, cert e ca va tine cont de preferintele voastre, persoana.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce spun astrele despre toamna lui 2014
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce spun astrele despre toamna lui 2014

Toamna vine cu vesti bune. Conjunctura de pe cer ne ajuta in urmatoarele luni sa ne atingem obiectivele. O sa avem spor la lucrurile care tin de casa, familie si serviciu.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.