Horoscop 9 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va descoperi că a primit o sumă de bani în cont

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 9 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu noutăți. E o exuberanță care ne face să ne concentrăm atenția, resursele către obiectivele acestui an, și toate visele vor deveni realitate.  

Vibrația zilei este 9 și vom evalua dintr-o privire o situație complicată.

Horoscop 9 ianuarie 2024: CAPRICORN

O să recuperați acte, bani, o să mai aflați niște adevăruri care vă pot schimba viața în bine; o să aflați că v-ați înșelat în privința unor oameni.

Vă scoate cineva la o cafea, poate aveți de discutat o chestiune de afaceri, și o să vă faceți o idee despre o colaborare.

Horoscop 9 ianuarie 2024: VĂRSĂTOR

O să vă contacteze cineva care vrea să puneți umărul la o activitate de plăcere, care poate fi în folosul altora și o să fie cu satisfacții sufletești.

Citește și
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul din Ucraina

O să vă întâlniți cu prietenii la sfârșit de săptămână ca să vă petreceți timpul liber împreună și să vă relaxați cu toții.

Horoscop 9 ianuarie 2024: PEȘTI

Noutăți - vi se aduc poate niște bani sau cadouri; sunt lucruri care o să vă ia prin surprindere și poate veți da drumul unor proiecte care să vă propulseze în carieră.

O invitație la un tête-à-tête și se poate înfiripa o poveste de dragoste care să vă facă fericiți, dacă nu aveți pe nimeni.

Horoscop 9 ianuarie 2024: BERBEC

O să vă treziți cu o invitație într-o stațiune de agrement și o să vă organizați în așa fel timpul liber încât să puteți pleca, după ce vă terminați treburile gospodărești.

Poate luați o decizie referitoare la o plecare în străinătate ca să munciți sau să studiați ceva pe-acolo.

Horoscop 9 ianuarie 2024: TAUR

Se pare că recuperați acei bani pe care i-ați tot cerut la sfârșitul anului, și abia acum o să-i regăsiți în contul curent, că s-a reglat balanța financiară.

Se poate să vă scoată la plimbare cineva care vrea să vă facă un cadou sau să lanseze invitația pentru sâmbătă, să plecați într-o villegiatură.

Horoscop 9 ianuarie 2024: GEMENI

Vă contactează diverse persoane care vor să și lucrați împreună, să vă și plimbați, să ieșiți la distracție și să vă deconectați.

Se poate să vă iasă în cale cineva care e pe lungimea voastră și se simte atrasă de voi, persoana, și o să puteți deveni un cuplu, dacă sunteți singuri.

Horoscop 9 ianuarie 2024: RAC

Întrevedere cu șefi, parteneri de afaceri să semnați un contract care v-ar asigura banii necesari pe o perioadă lungă de timp, ca să vă simțiți în siguranță.

O veste bună legată de serviciu și o să vă puteți cere niște drepturi, ca să vă simțiți și voi respectați.

Horoscop 9 ianuarie 2024: LEU

Vi se pregătește o postură de șefi și n-o să ziceți nu - rămâne de văzut dacă dați concurs sau nu și dacă mai durează mult până atunci, că n-ar trebui.

O să puneți în practică o idee ca să vă dezmorțiți, poate vă apucați de un sport sau aveți chef să studiați ceva.

Horoscop 9 ianuarie 2024: FECIOARĂ

O să vă puteți deplasa cu ușurință ca să revedeți niște prieteni și să rezolvați niște chestiuni profesionale, că se pare că acele lucruri depind de voi.

Poate vă parvin acele lucruri pe care le-ați comandat online și o să vă aranjați și mai frumos casa, că vreți să dați refresh.

Horoscop 9 ianuarie 2024: BALANȚĂ

Poate plecați într-un grup organizat ca să vă destindeți, să lăsați deoparte grijile, să mai practicați și un pic de sport și să începeți în forță munca, de săptămâna viitoare încolo.

Poate vă dați întâlnire cu rudele apropiate ca să puneți la cale evenimentele festive care vor avea loc în viitorul apropiat.

Horoscop 9 ianuarie 2024: SCORPION

Vin bani pe mai multe filiere și o să vă redresați din punct de vedere financiar că ați cheltuit prea mult în ultima lună și ceva. Recuperați.

Poate abia acum o să puteți semna un contract ca să dați drumul unui business care o să vă țină ocupați, nu glumă.

Horoscop 9 ianuarie 2024: SĂGETĂTOR

Vești bune, invitații la cafea, la plimbare, la un spectacol, la shopping, o să primiți și cadouri și o să fie o zi în încărcătură emoțională.

Surprizele se țin lanț și o să aveți și voi inspirație încât să răspundeți gesturilor pe care vi le-au făcut cei dragi.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
Citește și...
Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște
Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște

Horoscop 4 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să facem o incursiune interioară, un bilanț sufletesc ca să vedem dacă suntem în acord cu ce ne dorim de la noi și cu ce își doresc și ceilalți de la noi.  

Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare
Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare

Horoscop 3 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual.

Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont
Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont

Horoscop 2 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă.

Recomandări
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă

Volodimir Zelenski a declarat vineri la o întâlnire cu cadeţii din Hmelnîţki, oraş din vestul Ucrainei, că războiul cu Rusia intră într-o nouă etapă, iar ruşii se pregătesc pentru extinderea ofensivei, relatează Ukrainskaia Pravda.

Procesiune unică în țară. Sute de oameni au mers pe jos 10 kilometri, iar unii au purtat pe brațe o cruce uriașă
Procesiune unică în țară. Sute de oameni au mers pe jos 10 kilometri, iar unii au purtat pe brațe o cruce uriașă

Sute de oameni au participat vineri la o procesiune unică în țară. Au mers pe jos aproximativ zece kilometri, din Lupeni până în stațiunea Straja. Iar unii dintre pelerini au purtat pe brațe o cruce de sute de kilograme.

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a anunțat că va merge la negocieri la Cairo pentru a ajunge la un acord cu Israelul
Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a anunțat că va merge la negocieri la Cairo pentru a ajunge la un acord cu Israelul

Hamas a anunţat vineri că va merge sâmbătă la Cairo pentru a "continua discuţiile" privind oferta de armistiţiu cu Israelul şi "a ajunge la un acord".