Horoscop 9 august 2020. Peștii vor avea parte de o surpriză și vor primi niște bani

Ultima actualizare: 09-08-2020 09:33

Horoscop 9 august 2020. Să fim pe poziţii ca să nu ne prindă nimic cu garda jos, ci să fim în forma să ne descurcăm frumos, onorabil.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem idei îndrăzneţe despre ce-ar fi bine să facem atât în profesie, cât şi în viaţa personală.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 LEU

 

O plimbare într-o zonă aeristia v-ar scutura de stres şi v-ar ajuta să căpătaţi o energie suplimentară, să luaţi cu asalt obiceiuri noi.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

Se pare c-o să cheltuiţi cu măsură banii, deşi tentaţiile care vă ies în cale sunt mari, dar nici n-o să vă abţineţi de lucrurile care vă plac.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 BALANŢA

 

E posibil să aibă loc o întâlnire importantă, poate vi se mulţumeşte în mod public c-aţi lucrat la ceva ce se bucura de succes, în mod neaşteptat.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 SCORPION

 

Sunt nişte probleme de familie care va obliga cumva, să vă reuniţi cu familia lărgită şi să analizaţi perspectivă, să duceţi decizii la comun acord.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O să luaţi parte la un eveniment în aer liber şi se poate să fie vorba şi despre realizările voastre, şi să primiţi aprecieri la scena deschisă.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Poate inauguraţi casa, ori un sediu în care vă desfăşuraţi activitatea. Poate o să și primiţi şi ceva cadouri pentru instalare.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Sunteţi amatori de plimbare, de făcut sport, poate ajungeţi şi la malul mării să faceţi o baie şi dacă nu mai aveţi concediu vă-ntoarceţi până diseară.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 PEŞTI

 

Poate are să vă dea cineva nişte bani şi o să fie o surpriză, o să puteţi da o fugă undeva la aer, la soare, ori poate la umbră, să vă revigoraţi.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 BERBEC

 

Se poate să plecaţi într-o călătorie şi o să trebuiască să fiţi cu ochii-n patru la drum, să aveţi şi actele la voi, şi vedeţi să nu fie expirate.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 TAUR

 

A trebui să vă învingeţi nişte temeri şi să revedeţi nişte oameni cu care aţi putea relua o colaborare, care, de data asta o să meargă mai bine.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 GEMENI

 

O s-ajungeţi la un eveniment, care se poate desfăşura în aer liber, să vă puteţi feri de pericole şi o să vă faceţi cunoscute nişte lucrări.

HOROSCOP 9 AUGUST 2020 RAC

 

Poate aflaţi că vi s-a aprobat un proiect care-o să-nsemne un volum mare de muncă, dar şi bani care s v-acopere cheltuielile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO