Horoscop 8 agust 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii își vor duce familia în vacanță

Ultima actualizare: 08-08-2020 09:29

Horoscop 8 agust 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne oferim un respiro ca s-avem energie s-atacăm proiecte noi, ca s-avem satisfacţii profesionale şi s-avem din ce trăi.

Vibraţia zilei este 8 şi să nu cheltuim până la ultimul leuţ.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 LEU

 

O invitaţie să plecaţi într-o plimbare, poate vă duceţi în vizită la cineva de prin ţară şi fie rămâneţi peste noapte, fie vă-ntoarceţi până la noapte.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

Relaţia cu anturajul e bună şi pentru făcut treaba şi pentru mers la distracţie, se-mbină frumos cele două ipostaze, o să fie revigorant.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 BALANŢA

 

O să vă-ntâlniţi cu cineva care se bucură că v-aţi putut revedea şi o să simţiţi dacă timpul a trecut în favoarea relaţiei, sau nu.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 SCORPION

 

Se poate s-aveţi o reuniune de familie, c-o fi vreun sărbătorit şi staţi la masă, la o cafea, un fursec, vă cinstiţi, mai puneţi şi ţara la cale.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O să vă umple inima de bucurie că s-a-ntors cineva care v-a lipsit şi fără de care nu concepeţi viaţa.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Poate aţi făcut o rezervare la malul mării, sau la vreo cabană la munte, undeva, şi o să luaţi o gură de oxigen, să vă revigoraţi.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Aveţi un dor de ducă, şi trebuie făcut ceva ca să vă eliberaţi de stres şi să faceţi mişcare, să mai staţi la o parolă şi cu un prieten, doi.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 PEŞTI

 

O să scoateţi nişte bani de buzunar ca să vă puteţi plimba, să-i duceţi pe ai voştri la malul mării, pe vârf de munte, sau măcar în parc.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 BERBEC

 

Apar surprize la tot pasul şi-aveţi şi voi o stare de spirit pe note înalte şi o să fie o atmosferă deosebită pe parcursul zilei.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 TAUR

 

Poate vă instalaţi pentru o vreme la o căsuţă de la ţară, dintr-o zonă mai retrasă, mai puţin populată şi o să vă odihniţi, să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 GEMENI

 

O să plecaţi într-o drumeţie, măcar, dacă nu o fi excursie în toată regulă, c-aveţi nevoie de aer, de spaţiu, să vă dezamortiti cumva.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 RAC

 

Relaţia de cuplu se poate consolida, iar unii dintre voi abia acum o să întâlniţi o persoană care să se potrivească aspiraţiilor voastre.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO