Horoscop 6 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii vor avea o problemă mai delicată

Ultima actualizare: 06-09-2020 09:16

Horoscop zilnic, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, chiar pe nepregătite şi o să avem disponibilitate sufletească pentru cei care au nevoie de noi.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia e condimentul - cheie - al zilei.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vede în voi viitor un partener de viaţă, numai că trebuie să-l vedeţi şi voi la fel. O să luaţi parte la un evenimentcare-o să vă destindă, şi poate faceţi cunoştinţă cu cineva care-o să vă fie suport în carieră.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢA

 

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care-aţi vorbit doar pe aplicaţii şi acum e momentul; adevărului - vă-ntâlniţi. Întrevedere cu cineva care vine cu idei de proiect şi care-o să vă convingă, fără prea multe vorbe, să acceptaţi oferta, care e-n criză de timp - de maine-ncepeți.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

O să vă pice cu tronc cineva şi o să vă cam perpelească, n-o să mai dormiţi noaptea, dar se naşte o idilă. O să vă bucuraţi de revederea unor oameni cu care-aveti multe în comun şi mai puneţi la cale o revedere, cât mai aveţi timp liber.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate vă duceţi într-un parc de agrement să vă dezmorţiţi, se poate să aveţi chef de sporturi extreme şi ceva să fie pe gustul vostru. Se pare c-o să vă afişaţi cu nişte lucruri pe scenă socială şi o să fiţi apreciaţi, poate vă ridicaţi la alt nivel, să căpătaţi şi un titlu.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Poate-ati încheiat nişte lucrări în locuinţa şi o să-i chemaţi pe fraţi, pe surori la un grătar, de inaugurare. Poate-o să preferaţi să staţi mai pe lângă casa c-oti fi obosit şi dacă-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi o să fie de-ajuns.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Un dus-întors mare, munte, v-ar mai clăti retina s-o porniţi de mâine cu alt tonus, să daţi refresh. Are loc o revedere - poate şi online cu nişte prieteni cu care-aveți un interes comun şi o să schimbaţi idei până vă puneţi de acord în privința unui proiect.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

 

O să intraţi la cheltuială fie pentru că le-aţi promis alor voştri o ieşire în lume ori le faceţi un cadou unor proaspăt căsătoriţi. Poate vă faceți puțin timp ca să treceți pe la cineva care sărbătorește o zi de naștere, o cununie și așa o să revedeți așa, de la distanță, niște buni prieteni.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

E un spirit de aventură care va scoate pe uşă afară, să-i duceţi măcar pe copii la o plimbare dacă pentru voi n-aţi ieşi. O să respectaţi promisiunea faţă de cei dragi şi vă duceţi împreună la un concert în aer liber, la o terasă, într-un parc, şi-o să fie toată lumea mulţumită.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

Poate le organizaţi copiilor un party şi o să respectaţi, bineînţeles, toate normele, ca să fie toată lumea în siguranţă. E o problemă mai delicată, de suflet, dar care se poate rezolva, totuşi din mers. Daţi un telefon şi o părere de rău, o scuză pentru ce s-o fi întâmplat, repară daunele.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

O persoană tânăra va cauta şi o să aveţi prilejul să vă lămuriţi dac-ar putea fi o compatibilitate pentru o relaţie. O ceremonie în cadru restrâns, poate doar cu familia, se căsătoreşte cineva, se botează un copil, e un prilej de bucurie care se cere imortalizat şi pe peliculă şi în memorie.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

Poate vă invită cineva prin ţară pe undeva şi dacă nu sunt urgențe pe-acasă o să daţi o fugă şi vă-ntoarceţi până la noapte. Poate e o reuşită în familie , şi o să simţiţi nevoia să vă strângeţi cu toţii acasă, ori la o terasă, în parc, la pădure, la malul mării la un picnic festiv.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

O să puteţi întâmpina pe cineva care să vă completeze frumos şi o să se contureze o relaţie care să vă ducă şi la căsătorie. O excursie chiar şi de câteva ore, dacă nu puteţi sta o zi întreagă, v-ar aduce un suflu de prospeţime, aţi mai uita de rutina zilnică şi e ceva!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO