Horoscop 6 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii vor avea o problemă mai delicată

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, chiar pe nepregătite şi o să avem disponibilitate sufletească pentru cei care au nevoie de noi.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia e condimentul - cheie - al zilei.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vede în voi viitor un partener de viaţă, numai că trebuie să-l vedeţi şi voi la fel. O să luaţi parte la un evenimentcare-o să vă destindă, şi poate faceţi cunoştinţă cu cineva care-o să vă fie suport în carieră.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢA

 

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care-aţi vorbit doar pe aplicaţii şi acum e momentul; adevărului - vă-ntâlniţi. Întrevedere cu cineva care vine cu idei de proiect şi care-o să vă convingă, fără prea multe vorbe, să acceptaţi oferta, care e-n criză de timp - de maine-ncepeți.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

O să vă pice cu tronc cineva şi o să vă cam perpelească, n-o să mai dormiţi noaptea, dar se naşte o idilă. O să vă bucuraţi de revederea unor oameni cu care-aveti multe în comun şi mai puneţi la cale o revedere, cât mai aveţi timp liber.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate vă duceţi într-un parc de agrement să vă dezmorţiţi, se poate să aveţi chef de sporturi extreme şi ceva să fie pe gustul vostru. Se pare c-o să vă afişaţi cu nişte lucruri pe scenă socială şi o să fiţi apreciaţi, poate vă ridicaţi la alt nivel, să căpătaţi şi un titlu.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Poate-ati încheiat nişte lucrări în locuinţa şi o să-i chemaţi pe fraţi, pe surori la un grătar, de inaugurare. Poate-o să preferaţi să staţi mai pe lângă casa c-oti fi obosit şi dacă-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi o să fie de-ajuns.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Un dus-întors mare, munte, v-ar mai clăti retina s-o porniţi de mâine cu alt tonus, să daţi refresh. Are loc o revedere - poate şi online cu nişte prieteni cu care-aveți un interes comun şi o să schimbaţi idei până vă puneţi de acord în privința unui proiect.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

 

O să intraţi la cheltuială fie pentru că le-aţi promis alor voştri o ieşire în lume ori le faceţi un cadou unor proaspăt căsătoriţi. Poate vă faceți puțin timp ca să treceți pe la cineva care sărbătorește o zi de naștere, o cununie și așa o să revedeți așa, de la distanță, niște buni prieteni.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

E un spirit de aventură care va scoate pe uşă afară, să-i duceţi măcar pe copii la o plimbare dacă pentru voi n-aţi ieşi. O să respectaţi promisiunea faţă de cei dragi şi vă duceţi împreună la un concert în aer liber, la o terasă, într-un parc, şi-o să fie toată lumea mulţumită.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

Poate le organizaţi copiilor un party şi o să respectaţi, bineînţeles, toate normele, ca să fie toată lumea în siguranţă. E o problemă mai delicată, de suflet, dar care se poate rezolva, totuşi din mers. Daţi un telefon şi o părere de rău, o scuză pentru ce s-o fi întâmplat, repară daunele.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

O persoană tânăra va cauta şi o să aveţi prilejul să vă lămuriţi dac-ar putea fi o compatibilitate pentru o relaţie. O ceremonie în cadru restrâns, poate doar cu familia, se căsătoreşte cineva, se botează un copil, e un prilej de bucurie care se cere imortalizat şi pe peliculă şi în memorie.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

Poate vă invită cineva prin ţară pe undeva şi dacă nu sunt urgențe pe-acasă o să daţi o fugă şi vă-ntoarceţi până la noapte. Poate e o reuşită în familie , şi o să simţiţi nevoia să vă strângeţi cu toţii acasă, ori la o terasă, în parc, la pădure, la malul mării la un picnic festiv.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

O să puteţi întâmpina pe cineva care să vă completeze frumos şi o să se contureze o relaţie care să vă ducă şi la căsătorie. O excursie chiar şi de câteva ore, dacă nu puteţi sta o zi întreagă, v-ar aduce un suflu de prospeţime, aţi mai uita de rutina zilnică şi e ceva!

Citește și...
Horoscop 4 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii intră la cheltuială
Horoscop 4 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii intră la cheltuială

Horoscop 4 decembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv.  O zi condimentată. O să profităm la maxim de timpul liber, de minivacanța primită cadou, și o să ne vedem cu toți cei dragi și o să facem plimbări.  

Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Balanțele se aleg cu bani în plus
Horoscop săptămânal 5-11 decembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Balanțele se aleg cu bani în plus

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna care urmează.

Horoscop 3 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Se repară o relație care vă dăduse bătăi de cap
Horoscop 3 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Se repară o relație care vă dăduse bătăi de cap

Horoscop 3 decembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O să avem chef de plimbare, de văzut cu prietenii, de ajuns la un spectacol, de mers la un târg, o expoziție. De multe lucruri avem chef, că avem o stare bună.

Recomandări
Lovitură grea pentru Putin. Câți ruși mai sprijină războiul din Ucraina. Rezultatele unui sondaj comandat de Kremlin
Lovitură grea pentru Putin. Câți ruși mai sprijină războiul din Ucraina. Rezultatele unui sondaj comandat de Kremlin

Populația Rusiei nu mai vrea război cu Ucraina, pentru că sprijinul opiniei publice „scade substanțial”, arată datele publicate de ministerul britanic al apărării.

Petre Daea: România va consemna în 2022 cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani
Petre Daea: România va consemna în 2022 cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani

România va consemna în acest an cea mai mică producţie de porumb din 2007 şi până în prezent, seceta pedologică diminuând recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, a declarat, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

CM 2022 | ACUM se joacă Franța-Polonia: câștigătoarea merge în sferturi
CM 2022 | ACUM se joacă Franța-Polonia: câștigătoarea merge în sferturi