Horoscop 5 septembrie 2020, cu Neti Sandu. Peștii urmează să primească o sumă de bani

Ultima actualizare: 05-09-2020 09:31

Horoscop 5 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Poate fi una din zilele în care o să forțăm un pic nota să recuperăm o relaţie, să reparăm nişte greşeli făcute din cine ştie ce motive.

Vibraţia zilei este 5 și indică o zi a curajului.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să vă sărbătoriţi, să primiţi cadouri, sau să fie un alt motiv care să vă aducă nişte prieteni prin preajmă. Un program încărcat, poate-aveți un eveniment festiv care să vă acapareze cu totul şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢA

 

Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o s iasă o relaţie care să vă completeze, frumos, sufleteşte. O să vă duceţi pe la prieteni, poate ieşiţi în parc, să luaţi aer, să faceţi şi un pic de mişcare, să vă destindeţi că v-o fi ajuns oboseala.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

Poate vin rudele apropiate la voi să staţi la un grătar, la cafea, să vă bucuraţi de veştile bune pe care le-aveţi de transmis. E posibil să rulaţi nişte bani ca să luaţi şi ce vă place şi ce vă trebuie, că sunt multe de cumpărat şi o să vă descurcaţi frumos cu banii.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate e vorba despre voi în cadrul unui eveniment care poate avea legătură şi cu serviciul şi să fie un plus de imagine pentru voi. Vă curtează cineva, o să vă ia cu ameţeli, cu fluturaşi la stomac şi o să vedeţi ce se-ntâmplă în timp, aşa, c-o fi şansa vieţii voastre să fiţi fericiţi.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să-i chemaţi pe nişte prieteni c-aveţi ceva de sărbătorit, e un moment pe care nu vreţi să-l parcurgeţi singuri. O să vă faceţi curaj să daţi o fugă într-o staţiune turistică să vedeţi şi voi marea, muntele şi să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete c-o să fie mult de muncă.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se căsătoresc nişte prieteni, poate sărbătoriţi ani de zile de când v-aţi cunoscut, v-aţi logodit şi or să mai vină câţiva prieteni. O să luaţi parte la o activitate care să vă menţină spiritul creativ treaz şi va fi o emulaţie de grup o să vă bucuraţi de atmosfera care-o să vă hrănească sufleteşte.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Poate-i scoateţi pe ai voştri la plimbare şi daţi o fugă într-o staţiune de agrement ca să luaţi o porţie de respiro. Poate aflaţi o veste bună legată de banii pe care o să-i primiţi şi o să vă faceţi planuri pentru o plecare la odihnă de vinerea viitoare, sau de sâmbătă.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

Se poate să primiţi un cadou, să vă scoată cineva la o terasă, ori la malul mării, câteva ore şi vă-ntoarceţi. O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care-a lipsit o bună bucată de vreme şi poate vă organizaţi în jurul acestei revederi, ca să petreceţi mai tot timpul împreună.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

Aţi putea îndrepta o situaţie mai delicată şi să salvaţi o căsnicie, sau o relaţie sentimentală, trebuie să vorbiţi, să vă cereţi scuze. E o ceremonie, o fi un botez, ori altceva la care să vreţi să vă duceţi, că-i aveţi la inimă pe acei oameni şi se poate să fiţi naşi de cununie, de botez.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

Se poate să daţi o raită pe la cumpărături, dacă n-aţi avut timp în cursul săptămânii şi să v-alegeţi şi cu o plimbare. Poate organizaţi o mare petrecere la voi acasă, ori dacă sunteţi plecaţi în aer liber undeva, o fi un concert sau un târg - şi e un prilej de socializare, cu distanţare cu tot.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

E o sărbătoare, vă daţi întâlnire cu fraţi şi surori şi trageţi un chef! ceva e. Cineva cu care aţi fost en froid da semne de viaţă c-ar vrea să fiţi din nou împreună, dar trebuie să mai vreţi şi voi - inima decide încotro.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

Poate puneţi la cale o activitate extraprofesională care să vă rotunjeasc bugetul şi o să puneţi şi suflet ca să iasă perfect. Poate faceţi o cheltuială pentru nişte miri, le daţi un ajutor de casă nouă, de casă de piatră, mai ales dacă e cineva foarte apropiat, din familie, sau cel mai bun prieten.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO