Horoscop 4 iunie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii vor trece la următorul nivel în relația de cuplu

Ultima actualizare: 04-06-2020 09:50

Horoscop 4 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reușită. Or să ne ajute cei din jur să ducem la bun sfârșit proiectele cu care ne luptăm de mult și să începem lucruri noi.

Vibrația zilei este 4 și e tocmai bună de făcut treabă ca lumea.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 GEMENI

 

O să atingeți un nivel superior de comunicare cu partenerul de cuplu și poate veți lua o decizie pe viață! Să vă casatoriți. O să vă asociați cu cineva ca să rezolvați probleme mai vechi care pot fi de natură financiară și poate-ncepeți un proiect care promite bani frumoși.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 RAC

 

Poate o să dedicați mai mult timp activităților cu copiii și-nvățați, sau practicăți un sport, faceți drumeții. Se poate să lucrați în paralel cu serviciul și să strângeți bani ca să plecați într-o vacanță, ori să vă puneți casa la punct - sau poate le faceți pe-amandouă.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 LEU

 

Poate faceți cumva să va-ntâlniți cu o rudă care vă poate ajuta la treabă, la un mutat sau să lucrați ceva în grădina. E posibil să fie mai mult de lucru, oți avea și ceva de-nvățat, de dat vreun test, un examen și să legalizați o situație.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă luați înapoi niște bani și poate-o să plecați într-o plimbare la sfârșit de săptămâna, nu prea departe de casă. Poate primiți un răspuns de la vreo instituie publică, vi se permite accesul undeva, vi se recunosc niște drepturi și o să vă consolidați un statut.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

Vin de undeva și-n cazul vostru niște bani, poate mai aduce și patenerul de cuplu ceva, vreun supliment și o să vă reglați cu banii. O să vă puteți pune în valoare prin ceva care se cere în momentul de față, c-ați prins din zbor o idee și o să luați bani pentru că oamenii folosesc acel lucru.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 SCORPION

 

O să puteți pleca pe undeva, fie cu treaba, fie ca să luați o gură de aer și să vă recreați. Se pare c-o să rulați niște bani și o să puteți cumpăra ce-aveți nevoie pentru casă și familie, c-or să se ivească niște neprevăzute.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E cineva care vine cu o ofertă de lucru și dacă nu sunteți ocupați până peste cap cu alte treburi poate acceptați. Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă cumpărați o locuință, să vă puteți căsători, s-aveți copii.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

O să vă faceți timp pentru familie, poate alegeți și o variantă de vacanță dacă o să gășiți un loc în care să vă simțiți în siguranță. O să puteți obține aprobări și să avansați cu niște proiecte - sunteți într-o etapă în care vă reinventați c-ați acumulat experiență și vreți s-o puneți în practică.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate mai reflectați asupra unei persoane cu care-ați putea forma un cuplu și alegeți ce vă unește și construiți ca să fiți un cuplu. Se poate să fie o lună bănoasă pentru voi, mai vin bani din urmă, mai scoateți bani și din altceva, poate vindeți ceva și o să fie o relaxare financiară.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 PEȘTI

 

Poate vă-ncumetați să plecați pe undeva cu treabă c-ați găsit de lucru și se plătește bine, dar să-ntrebați de condiții, să nu dați de altceva pe-acolo. Poate reluați o activitate de plăcere, o mai fi și altcineva care să vi se alăture și o să fie creativ, o să ieșiți la rampă cu ceva nou-nouț.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 BERBEC

 

O să mai cumpărați câte ceva pentru casă, poate copiiilor le pregătiți ceva special pentru studiu și lecții online. E ceva de luat în discuție cu cineva apropiat c-au fost neînțelegeri și ar fi bine să le dați de capăt că n-o să puteți continua relația fără un armistițiu.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 TAUR

 

Poate-aveți de dat un examen, vă-nscrieți la niște cursuri, ori trebuie să-i îndrumați pe copii, e o preocupare în sensul ăsta. Se poate să primiți ceva mai mulți bani pentru ce-ați lucrat pe perioada pandemiei sau abia acum să-i luați pentru că n-au avut de unde să vi-i dea.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO