Horoscop 4 iunie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii vor trece la următorul nivel în relația de cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 4 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reușită. Or să ne ajute cei din jur să ducem la bun sfârșit proiectele cu care ne luptăm de mult și să începem lucruri noi.

Vibrația zilei este 4 și e tocmai bună de făcut treabă ca lumea.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 GEMENI

 

O să atingeți un nivel superior de comunicare cu partenerul de cuplu și poate veți lua o decizie pe viață! Să vă casatoriți. O să vă asociați cu cineva ca să rezolvați probleme mai vechi care pot fi de natură financiară și poate-ncepeți un proiect care promite bani frumoși.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 RAC

 

Poate o să dedicați mai mult timp activităților cu copiii și-nvățați, sau practicăți un sport, faceți drumeții. Se poate să lucrați în paralel cu serviciul și să strângeți bani ca să plecați într-o vacanță, ori să vă puneți casa la punct - sau poate le faceți pe-amandouă.

Citește și
Horoscop 26 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 2 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii pleacă în vacanță

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 LEU

 

Poate faceți cumva să va-ntâlniți cu o rudă care vă poate ajuta la treabă, la un mutat sau să lucrați ceva în grădina. E posibil să fie mai mult de lucru, oți avea și ceva de-nvățat, de dat vreun test, un examen și să legalizați o situație.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă luați înapoi niște bani și poate-o să plecați într-o plimbare la sfârșit de săptămâna, nu prea departe de casă. Poate primiți un răspuns de la vreo instituie publică, vi se permite accesul undeva, vi se recunosc niște drepturi și o să vă consolidați un statut.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

Vin de undeva și-n cazul vostru niște bani, poate mai aduce și patenerul de cuplu ceva, vreun supliment și o să vă reglați cu banii. O să vă puteți pune în valoare prin ceva care se cere în momentul de față, c-ați prins din zbor o idee și o să luați bani pentru că oamenii folosesc acel lucru.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 SCORPION

 

O să puteți pleca pe undeva, fie cu treaba, fie ca să luați o gură de aer și să vă recreați. Se pare c-o să rulați niște bani și o să puteți cumpăra ce-aveți nevoie pentru casă și familie, c-or să se ivească niște neprevăzute.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E cineva care vine cu o ofertă de lucru și dacă nu sunteți ocupați până peste cap cu alte treburi poate acceptați. Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă cumpărați o locuință, să vă puteți căsători, s-aveți copii.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

O să vă faceți timp pentru familie, poate alegeți și o variantă de vacanță dacă o să gășiți un loc în care să vă simțiți în siguranță. O să puteți obține aprobări și să avansați cu niște proiecte - sunteți într-o etapă în care vă reinventați c-ați acumulat experiență și vreți s-o puneți în practică.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate mai reflectați asupra unei persoane cu care-ați putea forma un cuplu și alegeți ce vă unește și construiți ca să fiți un cuplu. Se poate să fie o lună bănoasă pentru voi, mai vin bani din urmă, mai scoateți bani și din altceva, poate vindeți ceva și o să fie o relaxare financiară.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 PEȘTI

 

Poate vă-ncumetați să plecați pe undeva cu treabă c-ați găsit de lucru și se plătește bine, dar să-ntrebați de condiții, să nu dați de altceva pe-acolo. Poate reluați o activitate de plăcere, o mai fi și altcineva care să vi se alăture și o să fie creativ, o să ieșiți la rampă cu ceva nou-nouț.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 BERBEC

 

O să mai cumpărați câte ceva pentru casă, poate copiiilor le pregătiți ceva special pentru studiu și lecții online. E ceva de luat în discuție cu cineva apropiat c-au fost neînțelegeri și ar fi bine să le dați de capăt că n-o să puteți continua relația fără un armistițiu.

HOROSCOP 4 IUNIE 2020 TAUR

 

Poate-aveți de dat un examen, vă-nscrieți la niște cursuri, ori trebuie să-i îndrumați pe copii, e o preocupare în sensul ăsta. Se poate să primiți ceva mai mulți bani pentru ce-ați lucrat pe perioada pandemiei sau abia acum să-i luați pentru că n-au avut de unde să vi-i dea.

 

Citește și...
Horoscop 3 iunie 2020, cu Neti Sandu. Balanțele încep o nouă relație
Horoscop 3 iunie 2020, cu Neti Sandu. Balanțele încep o nouă relație

Horoscop 3 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vești bune azi. Apar rezolvări, și-o să știm ce-avem de făcut în continuare, însă mai sunt multe de reparat încă vreo lună de zile.

Horoscop 2 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii pleacă în vacanță
Horoscop 2 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii pleacă în vacanță

Horoscop 2 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vești amestecate azi. E bine să ne evaluăm finanțele și să vedem cum putem să mai facem rost de bani ca să nu stăm cu grija zilei de mâine.

Horoscop 1 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii vor începe o nouă relație sentimentală
Horoscop 1 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii vor începe o nouă relație sentimentală

Horoscop 1 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reușite. Pornim cu încredere c-or să ni se-mplinească dorințele la care am contribuit și noi serios, cu energie psihică în primul rând.

Recomandări
Compania JetFly, bănuită că ar fi livrat Armatei Române kerosen neconform. Procurorii DIICOT investighează cazul
Compania JetFly, bănuită că ar fi livrat Armatei Române kerosen neconform. Procurorii DIICOT investighează cazul

În plin război la graniță, procurorii DIICOT investighează în premieră un caz de înșelăciune și diversiune la Forțele Aeriene Române.

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”
Un eurodeputat german critică România: „Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”

Guvernele Uniunii Europene vor vota în decembrie cu privire la aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.