Horoscop 31 mai 2020, cu Neti Sandu. O persoană specială va reveni în viața Săgetătorilor

31-05-2020 07:53


Horoscop 31 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să facem tot ce depinde de noi ca să ne asortăm cu cei din jur şi să trăim în armonie pentru c-avem mare nevoie de aşa ceva.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne facem programul în funcţie de ce-şi doresc ai noştri.

HOROSCOP 31 MAI 2020 GEMENI

 

Poate ocazionaţi o întâlnire cu cineva de care nu v-aţi putut desprinde sufleteşte şi o să reactivaţi relaţia - e posibil. Se poate să intraţi la cheltuială c-o să daţi de lucruri pe care să le căutaţi de mult pentru casă şi să faceţi probabil şi o trataţie dacă vine cineva în vizită.

HOROSCOP 31 MAI 2020 RAC

 

Vă lansaţi într-un proiect care vă poate aduce succes în carieră şi o să investiţi resurse financiare şi sufleteşti, dar o să fie cu folos. Vă luaţi inima-n dinţi s-o porniţi la drum, c-o fi nevoie de voi pe undeva şi o să vă-ntoarceţi până diseară, dacă nu sunteţi în concediu ca să mai prelungiţi câteva zile.

HOROSCOP 31 MAI 2020 LEU

 

Poate contribuiţi şi voi cu ceva la o strângere de fonduri, sau la o acţiune de susţinere a breslei voastre. Aveţi planuri de refăcut grupul cu care să faceţi spoprt, să împărtăşiţi un hobby ca să descărcaţi tensiunile şi să iniţiaţi lucruri indeite, aşa cum v-aţi obişnuit.

HOROSCOP 31 MAI 2020 FECIOARĂ

 

E bine să aveţi toate actele reactualizate, să nu aveţi probleme de acces acolo unde-aveți nevoie şi atenţie la volan. Poate valorificaţi nişte produse şi vă intră bani în cont şi o s-aveţi pentru o ieşire cu ai voştri - şi aşa nu prea sunt deschise multe magazine, terase.

HOROSCOP 31 MAI 2020 BALANŢA

 

O să primiţi ceva în dar şi-o fi poate semnul de împăcare cu cineva de care nu vă puteţi lipsi. O să vă faceţi cunoscute nişte calităţi transpuse într-o operă, nişte produse şi poate le puteţi vinde acum, pentru c-aţi mai încercat probabil şi-atunci n-au avut ecouri pozitive.

HOROSCOP 31 MAI 2020 SCORPION

 

Poate aflaţi despre o activitate în care v-aţi putea implica şi să vă fie şi plătită muncă. Vă puteţi repezi până la o rudă, un prieten care nu locuieşte prea departe şi o să vă prindă bine o gură de aer şi o vorbă bună schimbată cu cei dragi.

HOROSCOP 31 MAI 2020 SĂGETĂTOR

 

O să revină cineva care a fost plecat, ori v-oţi fi separat şi s-ar putea să tatonaţi terenul pân-o să va-mpăcați. Sunt nişte lucruri pe care le puteţi clarifica într-o întâlnire cu cineva în care vedeţi un partener de cuplu şi deznodământul poate fi unul fericit.

HOROSCOP 31 MAI 2020 CAPRICORN

 

Poate-abia acum o să vă şi întâlniţi cu cineva cu care-aţi conversat doar pe net şi promite să fie o relaţie frumoasă. O să vă contacteze cineva care vrea să colaboraţi dacă o să picaţi la o-nțelegere - vedeți de mâine-ncolo cum merg negocierile.

HOROSCOP 31 MAI 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate vă mai luaţi câte ceva nou, un telefon, un laptop, o tabletă, ori alt gen de aparatură ca să puteţi lucra de acasă. Aţi putea relua o activitate de plăcere, să vă puneţi imaginaţia în mişcare, să vă lansaţi pe o nouă orbită în cariera - ceva nou, care se cere.

HOROSCOP 31 MAI 2020 PEŞTI

 

Poate vă respectaţi promisiunea pe care aţi făcut-o copiilor, să-i duceţi în parc, sau să înoate undeva, numai să nu fie lume multă. Aveţi chef de ducă la aer, la soare la plajă şi dacă sunt condiţii pentru aşa ceva o să vă-ncumetați la un drum, că poate e pe-aproape.

HOROSCOP 31 MAI 2020 BERBEC

 

O să mai daţi din lucrurile care vă prisosesc, c-or avea alţii nevoie de ele şi cumpăraţi altele noi - în loc. O să le faceţi o vizita unor rude pe care nu le-aţi mai văzut dinainte de toate restricţiile şi poate vă faceţi program de activităţi deconectante de-aici încolo.

HOROSCOP 31 MAI 2020 TAUR

 

Poate vă sfătuiţi cu un avocat care să va-nvețe cum să vă cereţi banii cuveniţi, sau vreo proprietate - e de-ncercat. Poate aveţi de prezentat un proiect, o lucrare, de vorbit în public, în reţelele de socializare, ca să vă faceţi reclamă, dacă mergeţi pe cont propriu.

VIDEO PROTVPLUS.RO