Horoscop 3 iunie 2020, cu Neti Sandu. Balanțele încep o nouă relație

Ultima actualizare: 03-06-2020 08:39

Horoscop 3 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vești bune azi. Apar rezolvări, și-o să știm ce-avem de făcut în continuare, însă mai sunt multe de reparat încă vreo lună de zile.

Vibrația zilei este 3 și e bine să spunem lucrurilor pe nume ca să fim în acord cu noi înșine.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 GEMENI

 

Se poate să lucrați ceva în plus și să luați bani - poate fi o sursă particulară și bine venită totodată. Se pot regla o serie de lucruri pe care le-ați tot neglijat și nu sunt de lăsat așa, c-o să fie păcat să nu reparați ce se mai poate drege, o relație, ori niște obiecte.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 RAC

 

O s-aveți de semnat niște acte, poate e și un examen de dat și o să vă descurcați cu toate. Poate va interesați de o rezervare, la o agenție de turism, să vedeți dacă puteți muta un sejur de pe o dată pe alta, sau schimbați destinația.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 LEU

 

E o greutate pe suflet de care-ar fi bine să scăpați, și poate ieșiți la o cafea, la o plimbare cu persoana care v-a pricinuit supărarea. O s-aveți de făcut niște plăti și dacă le amânați se lasă cu amenzi, așa că mai bine calculați resursele ca să v-ajungă și pentru cheltuielile zilnice și pentru facturi.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

O relație care se construise se poate resuscita și să vă așezați frumos la casa voastră. O să-ncepeti niște demersuri ca să finalizați o situație scriptică și trebuie să vă recăpătați niște drepturi și o să vă adresați instituțiilor statului și se rezolvă.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

O să primiți un semn de viață de la cineva cu care vreți să fiți împreună și relația promite. O să semnați un act, și o să vă puteți primi banii pe care i-oți fi cerut mai demult și se mai pot rezolva și alte aspecte care lăsau de dorit.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 SCORPION

 

Poate primiți o invitație la plimbare prin țară pe undeva și se poate să fie și cu treabă, ca să vă puteți duce. Semne bune și la capitolul bani și la sentimente - o fi cineva care-a apărut din senin și se poate să vă acapareze cu totul povestea de dragoste.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O relație care a trecut printr-un impas se poate resuscita și să vă-nțelegeți, să mergeți mai departe cu încredere. Se rezolvă ceva pe care-l așteptați de vreo lună și pot fi bani, dar și alte lucruri de care-aveți nevoie, c-o să lichidați restanțele să-ncepeti o viață nouă.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să vă fie suport cineva care știe c-aveți nevoie de o mână de ajutor și o să fie salvator, gestul. Poate-or s-apară niște beneficii care să vă scoată dintr-o încurcătură financiară și să vă descurcați cu toate neprevăzutele, or fi bani din urmă.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să munciți mai mult și să luați o sumă mare de bani, și să aveți și o colaborare în paralel. O să vă-ngrijiți de problemele casei, poate reparați diverse lucruri, luați altele, dați și o zugrăveală, o bună perioadă o să tot aveți ce face.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 PEȘTI

 

O să vă faceți programul în funcție de dorințele celor mici, poate va trebui să lăsăți niște treburi în seama altora ca să vă ocupați de ei. Inițiativele nu va lipsesc și ar putea să fie bine primite, să câștigați bani în următoarele luni și să aveți și cheltuieli mai mari decât de obicei.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 BERBEC

 

Poate că luați lucruri noi pentru casă, ori le mai reparați pe ici pe colo, dacă se mai poate - apar urgențe acasă. O veste bună despre sosirea cuiva, o fi vreo rudă care se recuperează după vreo problemă de sănătate, sau o suferință sufletească, s-o fi despărțit de cineva.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 TAUR

 

E cineva care vrea să vorbiți despre ce ar aduce fiecare în relație dac-ar fi să fiți împreună - puneți în balanță și-alegeți. O să perfectați niște acte, poate se-ncheie situația școlară, și o să vă-nscrieți la alt nivel, poate aveți de plătit și niște taxe, ca să aveți asigurat locul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO