Horoscop 29 mai, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc bani și cadouri

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 29 mai, prezentat de Neti Sandu. Ni se acordă a doua şansă şi e bine să nu ratăm o astfel de ocazie ca să spunem, ori să facem ceva care ne-ar putea aduce acea fericire la care visam.

Vibraţia zilei este 11 şi o să luăm decizii înţelepte.

HOROSCOP 29 MAI 2021 GEMENI


E bucurie în familie, poate e un botez, sau o petrecere a copiilor şi toată lumea e în mişcare, motorizată. Se poate să fie o zi aniversară, sau primiţi un alt prilej daruri, ieşiţi la plimbare, poate chiar mai departe de casă şi vă-ntoarceţi fie diseară, fie mâine.

HOROSCOP 29 MAI 2021 RAC

 

Cineva cu care nu v-aţi văzut de multă vreme îşi face drum pe la voi şi o să vă rescrieţi o parte de relaţie care n-a funcţionat cum trebuia. Vi se propun diverse variante de relaxare şi o să vreţi să vă-ntâlniţi cu prietenii, poate să şi plecaţi pe undeva împreună, sau să aveţi nişte preocupări comune mai pe lângă casă.

Citește și
Horoscop 6 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii vor avea o problemă mai delicată
Horoscop 27 mai, cu Neti Sandu. Taurii au posibilitatea de a face rost de bani
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

HOROSCOP 29 MAI 2021 LEU


Se poate s-aveţi un eveniment în familie, se căsătoreşte cineva, se naşte un copil şi faceţi o trataţie. O să vă ocupaţi de treburile altora, probabil, c-or fi unii într-o mare încurcătură şi doar voi îi puteţi salva, că oţi mai avea şi alţi suporteri în echipă, nu sunteţi singuri.

HOROSCOP 29 MAI 2021 FECIOARĂ


Poate etalaţi undeva produsul muncii voastre, faceţi o promovare şi o să aibă impact asupra publicului. Vă bucuraţi de o revedere, după o lungă absență şi poate viaţa voastră se va-ndrepta într-o direcţie diferită, c-o să fiţi şi voi fericiţi, într-o relaţie stabilă.

HOROSCOP 29 MAI 2021 BALANŢA


O să vă puteţi distra, dar poate mai aruncaţi un ochi şi pe chestiunile de serviciu, sau de şcoală, că vin nişte verificări. O să vă împliniţi un vis de a vizita nişte locuri care vă atrăgeau de multă vreme, sau vă e dor de mare şi daţi o fugă pe litoral.

HOROSCOP 29 MAI 2021 SCORPION


Vă puteţi repezi la nişte rude din alt oraş, poate vă invită la malul mării sau la munte unde locuiesc, sau sunt în tranzit. Poate se reunesc rudele că e ceva important de sărbătorit şi o să refaceţi atmosfera de altă dată când eraţi mai tot timpul împreună şi fericiţi.

HOROSCOP 29 MAI 2021 SĂGETĂTOR


O întâlnire faţă-n faţă, la o cafea, cu cineva care vrea să duceţi relaţia de cuplu la următorul nivel şi să vă căsătoriţi. Vă puteţi duce la un eveniment social, şi vă luaţi toate măsurile de siguranţă, ca să nu rămâneţi pe dinafară, mai ales dacă mai vine cineva cu voi.

HOROSCOP 29 MAI 2021 CAPRICORN


Se poate să primiţi bani, cadouri, să fie chiar o invitaţie la plimbare şi să fie marea surpriză a zilei. O stare de spirit foarte bună, poate la aflarea unor veşti, se vine cu promisiuni, fie în sfera profesională, fie în viaţa personală - lucrurile încep să arate mai bine.

HOROSCOP 29 MAI 2021 VĂRSĂTOR


Viaţă sentimentală se reconfigurează c-aveţi mai mult timp - de calitate - de petrecut cu partenerul de cuplu şi o să fie armonie în relaţie. Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de job particular - poate e chiar hobby-ul vostru pe care-l ambalează într-o altă formă

HOROSCOP 29 MAI 2021 PEŞTI


E posibil să vă iasă-n cale cineva dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet şi să fie o tatonare, cu fluturaşi la stomac. Se poate să vă ocupaţi de casă, poate vă duceţi în altă localitate unde aveţi o altă reşedinţa - de vară şi o să faceţi curăţenie, reamenajaţi interior, exterior

HOROSCOP 29 MAI 2021 BERBEC


Poate aveţi rezervat pe undeva o cameră , la odihnă, departe de tumultul oraşului şi o să vă delectaţi cu activităţile preferate. Poate v-aţi decis, în sfârşit, să practicaţi un sport, c-aveţi mai multă încredere acum, vă simţiţi în siguranţă şi-i antrenaţi şi pe cei mici.

HOROSCOP 29 MAI 2021 TAUR


Poate se căsătoresc nişte prieteni, dacă nu chiar cineva din familie şi nu se admite să lipsiţi. Se poate să contribuiţi cu bani, sau doar cu prezenţa voastră şi cu ideile pe care le-aveţi la o manifestare publică, un eveniment, un târg, o licitaţie

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 28 mai, cu Neti Sandu. Leii își legalizează relația
Horoscop 28 mai, cu Neti Sandu. Leii își legalizează relația

Rezolvări azi. Or să ne parvină niște răspunsuri, dar e bine să citim printre rânduri că n-or să ni se dezvăluie la prima vedere.

Horoscop 27 mai, cu Neti Sandu. Taurii au posibilitatea de a face rost de bani
Horoscop 27 mai, cu Neti Sandu. Taurii au posibilitatea de a face rost de bani

O zi de eforturi. Să ne adunăm puterile ca să înlăturam toate obstacolele să putem avansa, că avem multe lucruri de dobândit. 

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.