Horoscop 28 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor avea cheltuieli mari

Ultima actualizare: 28-06-2020 09:12

Horoscop 28 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reuşite. Pluteşte în aer o bunădispoziţie şi ne putem alimenta de la acest filon, mai punem ceva şi de la noi şi iese de-o zi frumoasă.

Vibraţia zilei este 1 şi o să avem iniţiative demne de toată laudă.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 RAC

 

Poate-o să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi o să atingeţi şi ideea de căsătorie, poate anul viitor. O să aveţi prilejul să redeschideţi un subiect delicat, cu cineva la care ţineţi şi o să vă puteţi înţelege mult mai bine, să construiţi pe alte baze relaţia.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 LEU

 

O s-alegeţi nişte preocupări deconectante ca să vă eliberaţi de toate tensiunile acumulate şi să fiţi fresh pentru noi începuturi. Se poate să le faceţi o vizită unor rude şi să vă-ntoarceţi până diseară ca să fiţi în formă mâine când vă duceţi la slujbă şi-aveţi treabă.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate are loc un eveniment la care o să vă facă plăcere să luaţi parte, să vă hrăniţi cu bucuria celor care sunt, se căsătoresc, botează un copil. Poate daţi o raită prin oraş pe la târgurile de profil, să staţi mai mult în aer liber şi să vă bucure privirea produsele, poate vă duceţi şi la un spectacol, tot aşa în aer liber.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 BALANŢA

 

O să ieşiţi la o cafea cu cineva care vede în voi posibilitate de a fi fericiţi şi se poate să vă lăsaţi convinşi. Sunteţi dornici să experimentaţi lucruri noi, să desfăşuraţi nişte activităţi care să vă pună în valoare nişte calităţi şi să faceţi cunoastinta şi cu oameni noi

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 SCORPION

 

Se rezolvă o problemă de familie, poate-aveti de împărţit o casă, sau doar responsabilităţi şi o să fie echitabil. O veste bună, poate chiar şi o persoană pot veni de la drum și o să vă faceţi program şi de petrecut ziua împreună şi de plecat pentru câteva zile pe undeva.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă achitaţi de vreo obligaţie morală şi-i scoateţi pe cei apropiaţi la o plimbare, la o terasă, undeva. O să intraţi la cheltuiala pentru că n-o să se poată altfel dacă vreţi să daţi o fugă la munte şi poate mai rămâneţi o zi, doua, în special pentru copii.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să revină cineva care-a fost plecat, sau poate supărat şi o să vă puteţi continua relaţia. Sunt chestiuni mai vechi, sufleteşti - poate - care se pot lămuri dacă ieşiţi la o cafea şi despicaţi firu-n patru ca să vedeţi cu ce mai rămâneţi dintr-o relaţie.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate treceţi şi pe la nistew rude care v-aşteaptă de mult şi o să fie un beneficiu reciproc o să vedeţi. O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă, poate chiar vine cineva să vă ia cu maşina şi v-aduce şi inapoi acasă şi o să vă destindeţi, o să vă prindă bine excursia.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 PEŞTI

 

Relaţia sentimentală se poate rescrie şi să eliminaţi cu totul, aspectele care nu se mai potrivesc ca perioada în care vă aflaţi. Poate găsiţi ceva interesant de cumpărat şi n-o să lăsaţi să treacă un astfel de prilej pe lângă voi, din banii strânşi s-ar putea să vă permiteţi să luaţi ce trebuie pentru casa.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 BERBEC

 

Poate sărbătoriţi ceva în cadru restrâns şi-o să revedeţi şi prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de câteva luni. Se poate să ieşiţi la iarbă verde, sau poate la malul mării să aveţi mai mult spaţiu, să faceţi şi mişcare şi să vă-ntâlniţi şi cu prietenii, la distracţie.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 TAUR

 

Se poate să plecați pentru câteva zile acolo unde era vorba să vă duceţi mai de mult timp, dar era inderdictie. Poate vă-ntâlniţi cu un grup cu care-aveați tot felul de activităţi înainte de izolare şi o să-ncercaţi să reluaţi o parte, măcar, din bunele voastre obiceiuri.

HOROSCOP 28 IUNIE 2020 GEMENI

 

Poate vi se dau înapoi nişte bani, fie-i găsiţi în cont, fie într-un plic, c-or fi cei pe care i-aţi împrumutat cuiva. E bine să fiţi mult mai atenţi cu banii, să nu-i cheltuiţi pe toţi chiar dac-o să găsiţi numai lucruri utile pentru casa, din cele de care chiar aveţi nevoie - atenţie la bani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO