Horoscop 27 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își extind locuința

Ultima actualizare: 27-03-2020 09:17

Horoscop 27 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Să fim optimiști ca să avem energie, putere de muncă, și să fim în căutarea unor soluții de viață mai bună, pentru noi și pentru ceilalți.

Vibrația zilei este 9 și să înțelegem întregul, să vedem panoramic ca să cuprindem ce se întâmpla.


HOROSCOP 27 MARTIE 2020 BERBEC

 

O să faceți rost de bani ca să vă luați diverse lucruri de care aveți nevoie pentru voi și ai voștri. Aveți idei, pe care le puteți pune în practică și să câștigați și bani, să deveniți și mai vizibili, să atrageți atenția unor oameni care vor investi în voi.


HOROSCOP 27 MARTIE 2020 TAUR

 

Poate faceți niște achiziții on line, că aveți de gând să va protejați, ca să fiți în siguranță cu sănătatea. Se pare că o să primiți un ajutor, niște daruri din partea cuiva căruia îi pasă de voi și o să conteze la starea voastră de spirit.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 GEMENI

 

Poate o să le veniți în ajutor unor persoane care duc lipsa de niște lucruri pe care voi le puteți obține foarte ușor. Poate o să vă alăturați unor oameni care caută soluții pentru o muncă în care sunteți și voi implicați, să aveți mai multe șanse împreună.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 RAC

 

O să va descurcați frumos într-o situație care ține de serviciu, de o colaborare și o să fie lăudabilă inițiativa voastră. O să interactionați cu niște oameni care vor să rezolve niște lucruri care vă privesc și pe voi și o să fiți încântați de rezultate că o să faceți cu toții treabă ca lumea.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 LEU

 

Se poate să vă dea cineva înapoi niște bani și să le asigurați alor voștri ce au nevoie ca să nu ducă lipsă de nimic. Se poate să vi se ceară să interveniți cu promptitudine într-o situație care îi vizează pe ai voștri, poate e vorba despre rudele voastre și o să lăsăți totul, să fiți de folos.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să primiți actele de care aveți nevoie ca să vă puteți elibera de niște greutăți, o să vă luați și banii. Poate reușiți să vă ocupați și mai mult de casă, de familie, să reamenajati interiorul, să scoateți lucrurile de care nu mai aveți nevoie și să faceți ordine și curățenie.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 BALANȚĂ

 


Se poate să va faceți timp pentru studiu, poate și copiii au nevoie de îndrumare și o să fiți ocupați până peste cap. Poate puneți în practică o idee mai veche și care să vă furnizeze și bani, să vă și destindă, că o fi o muncă de creație, și o să vă crească stima de sine.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 SCORPION

 

Poate aflați noutăți despre niște rude apropiate care au ieșit dintr-o încurcătură și se poate să vă și vedeți cât de curând. Vă caută cineva care ar vrea să lămuriți dacă se poate repera o relație care nu a mers, sau poate fi începutul unei vieți în doi - dar nu chiar imediat.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să aveți de dat un examen, și o să vă străduiți să fiți la înălțime pentru că aveți ambiții mari și resurse cât cuprinde. Se poate să vă descoperiți noi valențe, o să și colaborați cu niște oameni care vin și ei cu unele idei care vor completa munca voastră - pare să fie ceva ingenios.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Sunt obiecte pe care v-ați propus de multă vreme să le reparați și o să vă bateți capul până le veniți de hac - ca să mai treacă timpul cu folos. O să vă eschivati de la lucrurile care nu vă plac și o să alegeți ce vă relaxează, poate chiar împreună cu prietenii, chiar și în video, dacă nu vă puteți întâlni.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să faceți cumva să vă extindeți acasă, mai construiți ceva, vă ocupați și de spațiul exterior, sau e vorba despre altă casă. Poate vi se propune ceva nou de lucru și o să va încumetați la acest gen, care chiar dacă o să vi se pară mai greu, o să vedeți, că o să fie și mai bine la momentul dat.

HOROSCOP 27 MARTIE 2020 PEȘTI

 

O să rezolvați prin telefon, tot felul de treburi, că să nu trebuiască să ieșiți dacă există și această posibilitate - comunicarea e la nivel superior în perioada asta pentru voi. Se poate să va îndeletniciti cu ceva care să fie și frumos și util, asta că să nu mai trebuiască să ieșiți din casă - cumpărăturile le faceți online.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!