Horoscop 27 iulie, cu Neti Sandu. Fecioarele încep o nouă relație

Ultima actualizare: 28-07-2021 06:52

Horoscop 27 iulie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de veşti bune, de prezenţa cuiva care să ne schimbe starea de spirit şi să ne mobilizăm ca să aducem un plus de armonie în viaţa noastră.

 

Vibraţia zilei este 9 şi o să înţelegem un aspect în toată complexitatea lui.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 LEU

 

E posibil să apară o sursă de bani şi o să stoarceţi tot ce se poate de-acolo că există resurse şi aveţi şi voi nevoie de bani. Apar noi provocări pe linie profesională şi o să vă implicaţi serios că nu vă place să fiţi pe locul doi, cu vocaţia voastră de lideri absoluţi.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 FECIOARĂ

 

O să vă caute cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine că a descoperit c-aveţi multe în comun - numai bine pentru o relaţie. E o acalmie şi la serviciu şi acasă şi asta v-ajuta să vă relaxaţi, să daţi deoparte toate apăsările ca să atacaţi, în forţă, noile proiecte.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 BALANŢĂ

 

Poate vine cineva în vizită după amiază şi mai povestiţi de una de alta, ca să nu vă mai consumaţi creierii cu rate şi cu facturi. Se poate să vă consultaţi cu nişte posibili parteneri de afaceri ca să vedeţi dacă vă puteţi pune de acord în privinţa unei colaborări care v-ar scoate dintr-un impas financiar.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 SCORPION

 

Poate vă lămuriţi în privinţa persoanei de care sunteţi îndrăgostiţi şi o să lansaţi invitaţia de a pleca într-o excursie - zilele astea. E posibil să plecaţi în concediu, dar dacă mai sunt treburi care vă reţin la serviciu, o să vă asiguraţi că rezervarea e făcută şi o să vă duceţi după ce vă terminaţi treburile.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă faceţi remarcaţi prin ceva care, oricum, era punctul vostru forte, dar acum puteţi căpăta notorietate. Sfera deplasări vă invită la plimbare, chiar şi în străinătate, dar e bine să vă interesaţi pe site-uri să vedeţi care sunt condiţiile la trecerea frontierei, în primul rând.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 CAPRICORN

 

Câteva zile tot o să plecaţi şi voi pe undeva şi o să vă deconectaţi că oboseala începe să-şi spună cuvântul. Vin oferte de colaborare şi dacă mai aveţi un timp de rezervă o să vă daţi acceptul, că de bani o să tot aveţi nevoie şi-o s-alegeţi ceva din toate cele.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate abia acum vi se dă ok-ul pentru o colaborare despre care fusese vorba încă de la-nceputul anului. Se-anunţă bani şi o să aveţi nu numai pentru cheltuielile curente, ci şi pentru o escapadă turistică să luaţi pulsul mării, mun ţelui, să vă revigoraţi.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 PEŞTI

 

Se conturează nişte bani care v-ajută să vă mişcaţi, c-aveţi multe de făcut şi fără bani nu e rost de plecat pe undeva. La voi se anunţă un câştig care o să vă-ncurajeze să vă luaţi o săptămână, două de concediu şi o să vă refaceţi tonusul, că se ajunsese la epuizare.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 BERBEC

 

Se poate să vă iniţiaţi într-un nou domeniu şi să vă placă ceea ce lucraţi şi să primiţi şi o recompensă. O să-ncercaţi, pe cât posibil, să reluaţi o preocupare de timp liber ca să vă eliberaţi de tensiunile care vă storc de energie şi să va-ncercați cu energii utile.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 TAUR

 

Se poate să vă puneţi şi mai în valoare latura creativă şi să iasă lucruri măiestrite din mâinile voastre. Vă puteţi găsi şi voi alesul, aleasă, şi să vă-ntemeiați o familie dacă se va instala armonia în cuplul vostru, că faceţi echipă bună în doi, nu vă place singurătatea.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 GEMENI

 

Vă puteţi găsi temporar, de lucru, măcar o lună, două nişte bani, în plus, v-ar prinde bine. Poate-aveți de prezentat o lucrare, o strategie, şi o să fiţi convingători, fără rivaliu chiar, că ştiţi exact în ce lumină să prezentaţi totul.

HOROSCOP 27 IULIE 2021 RAC

 

Sunt promisiuni de bani şi care-or să vină treptat, că sursele par să fie diferite, dar banii or s-ajungă, totuşi, la voi.
O să vă pregătiţi de nişte cursuri speciale, poate daţi şi o probă eliminatorie şi cariera voastră e, deja, stabilită şi se-anunţa succes.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO