Horoscop 24 iulie, cu Neti Sandu. Scorpionii vor face o escapade turistică la malul mării

Ultima actualizare: 24-07-2021 09:36

Horoscop 24 iulie, cu Neti Sandu. Luna plină ne îndeamnă să ieşim în lume, să mai şi socializam c-avem nevoie să ieşim din carapace.

 

Vibraţia zilei este 6 şi e bine să ne vedem cu cei dragi şi să fim la unison.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 LEU

 

Programul pare încărcat, sau cel puţin o să devină pentru că mulţi prieteni vor să vă vadă, o fi un eveniment festiv la care vă-ntâlniţi cu toţii poate fi aniversarea voastră

HOROSCOP 24 IULIE 2021 FECIOARĂ

 

Se reuneşte familia, c-aţi fost plecaţi care-ncotro şi nu v-aţi mai făcut planuri comune, şi staţi la un grătar, o cafea.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 BALANŢĂ

 

Vi se lansează o invitaţie de ieşit în lum e şi e pe gustul vostru, cu oameni tineri, inspiraţi şi o să fie o atmosferă electrizantă - vreun concert?

HOROSCOP 24 IULIE 2021 SCORPION

 

O escapadă turistică la malul mării, sau pe malul unei ape la munte, v-ar scutura de tot stresul acumulat şi aţi prinde puteri, v-aţi revigora.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Dorul de ducă e a doua voastră natură şi o puteţi porni într-o plimbare şi s-ajungeţi cine ştie cât de departe c-aveţi energie cât cuprinde.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 CAPRICORN

 

E un party la care vreţi s-ajungeţi şi poate vă duceţi şi cu un cadou că se căsătoresc nişte rude, sau prieteni, ori aniversează ceva.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O să daţi ochii cu cineva pe care vă doreaţi de multă vreme să-l întâlniţi şi poate vă faceţi o rezervare pentru o noapte undeva să mai povestiţi de ale voastre

HOROSCOP 24 IULIE 2021 PEŞTI

 

Prietenii vă cheamă pe la petreceri şi dacă nu plecaţi din localitate o să vă duceţi în măsura timpului disponibil la una, două, în fugă, aşa.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 BERBEC

 

O să vă organizaţi în aşa fel încât să terminaţi în timp record treburile de pe acasă, c-aveţi chef de plimbare şi de distracţie - şi chiar aveţi unde să vă duceţi.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 TAUR

 

E animație la voi, c-aveţi evenimente de bifat, poate puneţi umărul la pregătiţi şi o să mai contribuiţi şi cu diverse alte lucruri, că din partea casei.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 GEMENI

 

Poate le-ntoarceți vizita unor prieteni care-au stat pe la voi într-un week-end şi vă duceţi să mai vizitaţi şi împrejurimile, că e de profitat de timpul liber.

HOROSCOP 24 IULIE 2021 RAC

 

O să fie un anturaj cu un vibe pozitiv care va vrea prin preajmă ca să faceţi mişcare, sau ca să fiţi în gască la un spectacol, un concert.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO