Horoscop 25 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii intră într-o relație stabilă

25-08-2020 08:08


Horoscop 25 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu veşti bune. Or să ne iasă iniţiativele c-avem ambiţie, susţinere din partea unor oameni şi o să ne meargă bine.

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.


HOROSCOP 25 AUGUST FECIOARĂ

 

Poate faceţi o investiţie cu banii strânşi, daţi avansul pentru o casă, cereţi şi un credit, sau poate vă luaţi o maşină. Vă reuşesc iniţiativele, puteţi semna contracte, vă parvin şi lucrurile la care nu v-aţi fi aşteptat, bani, şi alte avantaje care-or să vă scoată dintr-o încurcătură.


HOROSCOP 25 AUGUST BALANŢĂ

 

Relaţia cu partenerul de cuplu se poate să nu mai aibă suişuri, coborâşuri, doar asta o va întări şi veţi rămâne împreună. V-aţi putea găsi ceva nou de lucru şi să faceţi rost de bani ca să rezolvaţi problema locuinţei pe care vreţi s-o renovaţi, ori vă cumpăraţi alta.


HOROSCOP 25 AUGUST SCORPION

 

Vă caută cineva care-şi doreşte să petreceţi mai mult timp împreună, pentru că se întrevede o relaţie stabilă. O să vă puteţi echilibra din punct de vedere financiar şi o să ştiţi ce planuri să vă faceţi pentru perioada care urmează şi-o să vă consultaţi şi cu partenerul de cuplu.


HOROSCOP 25 AUGUST SĂGETĂTOR

 

Poate-ați găsit ceva scump de cumpărat, vă bucuraţi şi de preţuri rezonabile, c-or fi reduceri şi faceţi un chilipir. Se estimează o repunere în centrul atenţiei, şi o să vă puteţi vinde produsele la care aţi lucrat, sau să primiţi oferte de lucru.


HOROSCOP 25 AUGUST CAPRICORN

 

O să vă bucuraţi de un anturaj feminin care să vă susţină moralul, şi să vă însoţească în plimbări, călătorii. Poate vindeţi o casă, ori o demolaţi, ridicaţi alta, cineva o să vă solicite şi fizic şi financiar şi o să iasă ceva frumos şi durabil.


HOROSCOP 25 AUGUST VĂRSĂTOR

 

O s-aveţi inspiraţie la serviciu, la munca din particular, o să veniţi cu noutăţi care să adauge un plus de aprecieri la adresa muncii voastre. Se poate să vă-nscrieți la cursuri, să învăţaţi o nouă meserie, să vă reprofilaţi, că se cere altceva, faţă de ce-aţi lucrat pân-acum.

HOROSCOP 25 AUGUST PEŞTI

 

Sfera sentimentală este în continuare activată şi o să puteţi întâlni pe cineva care să fie aşa cum aţi visat. O să vă regăsiţi în proiectele pe care-o să le puneţi în scenă, daţi de nişte parteneri de afaceri care or să vă ia să lucraţi împreună dac-o să fiţi şi voi de acord.


HOROSCOP 25 AUGUST BERBEC.

 

O să bateţi pe la nişte uşi ca să luaţi ok-ul pentru un proiect de la care aveţi mari aşteptări din punct de vedere financiar. Vă luptaţi pe mai multe fronturi şi o să şi aveţi rezultate favorabile, c-aţi acumulat experienţă şi ştiţi cum să procedaţi, şi cu cine să vă asociaţi la treabă.


HOROSCOP 25 AUGUST TAUR

 

Se poate să apară un copil în familie şi să faceţi pregătiri intense, c-o s-aveţi nevoie de spaţiu. Poate reluaţi o negociere ca să vă lămuriţi dacă sunt şanse să vă acomodaţi în acest parteneriat, sau poate-ncercați pe cont propriu, dac-aveți curaj.


HOROSCOP 25 AUGUST GEMENI

 

Poate mai aveţi câteva zile de concediu şi o să vi-l petreceţi pe undeva mai departe de casă, şi de lume, să aveţi spaţiu şi aer curat. Poate să fie o perioadă mai bănoasă şi să faceţi nişte achiziţii, vă pregătiţi de şcoală, grădiniţa copiilor şi o să vă organizaţi timpul şi banii.


HOROSCOP 25 AUGUST RAC

 

Vin ceva bani şi o să acoperiţi toate cheltuielile, o să faceţi tot posibilul să achitaţi rate, facturi şi alte angarale, deloc puţine. E un suflu de prospeţime la voi, şi o să se vadă şi la înfăţişare şi la modul vostru de a fi, relaţia cu ceilalţi vă fi mult îmbunătăţită şi o s-aveţi accese de sinceritate.


HOROSCOP 25 AUGUST LEU

 

Parcă tot o să mai fie mult de muncă până să vină şi promovarea să căpătaţi o funcţie, dar perspectiva există. O să vă târguiţi cu diverşi angajatori până să alegeţi ce vi se potriveşte şi se poate să aveţi, o perioadă, două joburi, nişte colaborări care să vă rotunjească veniturile.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO