Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut

×
Codul embed a fost copiat

Apar situaţii neprevăzute, o s-avem şi noi reacţii cu totul neaşteptate în anumite situaţii, aflăm şi veşti bune şi mai puţin grozave, dar una peste alta o să ne descurcăm frumos. Vibraţia zilei este 6 şi o să vrem să-mpacăm pe toată lumea.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC: Le-aţi promis unor prieteni c-o să fiţi de față la un eveniment care are legătură cu familia lor şi vă duceţi.

Se-anunţă petreceri, o fi ziua voastră de naştere sau îi invitaţi pe prieteni la o masă cu delicatese, simţiţi nevoia unui anturaj cu care să staţi la poveşti, să vă distraţi.

TAUR: S-ar putea să primiţi ceva în dar, e cineva care vă apreciază şi vrea să v-o şi dovedească într-un fel anume cu acest cadou.

Citește și
Horoscop
Horoscop 22 martie 2018. Unele Balanțe au șanse să se îndrepte spre starea civilă

Se-adună şi la voi prieteni, rude, să mâncaţi împreună sau să beţi o cafea, dacă aveţi de gând să ieşiţi la plimbare, să revedeţi şi alţi oameni de care vă e dor.

GEMENI: Se poate să intraţi la cheltuială c-aveţi de luat nişte cadouri pentru cei la care vă duceţi în vizită de casă nouă, de casă de piatră.

O să insiste cineva s-o porniţi la drum şi poate treceţi pe la câţiva dintre prieteni care locuiesc de-a lungul acestui itinerariu, ca să aflaţi noutăţi despre ei.

RAC: Invitaţie la o plimbare, poate plecaţi din localitate, oricum, vă puteţi bucura de prezenţa unor oameni dragi, fie acasă, fie în alt oraş.

E cineva care vrea să primească o explicaţie de la voi, să ştie de ce nu puteţi continua o relaţie de cuplu, ce anume v-a deranjat şi dacă se mai poate face ceva s-o salvaţi.

LEU: Cineva cu care trebuie să vă-ntâlniţi mai demult îşi face abia acum apariţia şi o să vă placă, o să vedeţi compania acestei persoane.

Vă ia prin surprindere invitaţia la o ceremonie, dar nu vă-mpiedică nimic să vă duceţi, chiar dacă e prea din scurt invitaţia, o să vă mobilizaţi uşor, c-aveţi chef de ducă.

FECIOARĂ: E cineva care n-a putut să vă uite şi va căuta să mai acordaţi o şansă iubirii voastre, dar voi păreţi cam rezervaţi.

Poate mai pregătiţi câteva porţii în plus ca să-i chemaţi şi pe câţiva dintre prieteni la masă, c-aveţi nevoie de prezenţa lor, vreţi să le cereţi un sfat pentru că trebuie să luaţi o decizie.

BALANŢA: O să re-apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să puneţi capăt unei perioade de singurătate şi-o să vă fie mai bine în doi.

Întâlnire neaşteptată şi multe lucruri se vor schimba, în bine, pentru c-o să fiţi prompţi în replică, n-o să mai lăsaţi să vă scape norocul printre degete.

SCORPION: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă fie o companie valoroasă şi veţi putea forma un cuplu stabil. 

Întrunire de familie, aveţi ceva de sărbătorit sau doar puneţi la punct detaliile unui eveniment festiv, se căsătoreşte cineva, se botează un copil, sau e vorba despre Paște.

SĂGETĂTOR: Se pare c-o să refaceţi grupul de prieteni cu care ieşeaţi pe la evenimente şi o să vă vedeţi mai des de-aici înainte.

Se poate să umbalti la banii de rezervă să puteţi da o fugă la prietenii din altă zonă a ţării, c-o fi ceva de aniversat şi vă e şi dor de oamenii de-acolo.

CAPRICORN: Aţi putea discuta şi afaceri cu cineva pe care nu l-aţi mai putut întâlni în cursul săptămânii şi să fie o conversaţie lejeră, să vă-nțelegeti.

Poate plecaţi împreună cu prietenii pe undeva la distracţie şi rămâneţi, dacă v-ajung banii până duminică, să nu faceţi totul pe fugă, să vă tihnească.

VĂRSĂTOR: Poate vă faceţi timp şi pentru sportul preferat sau hobbyul care vă scapă de tensiuni şi o să petreceţi frumos alături de copii, nepoţi, rude apropiate.

Şi voi păreţi amatori de plimbare, plecaţi într-o excursie, le faceţi o vizită unor rude sau poate nişte prieteni v-aşteaptă pe la ei să trageţi un chef pe cinste.

PEŞTI: Cineva la care visaţi de multă vreme o să vă caute, are ceva important să vă spună şi poate vă convinge să luaţi o decizie.

Poate vă oferiţi să le faceţi o trataţie de zi aniverasă unor prieteni sau să le faceţi un alt serviciu pentru că vă sunt dragi şi o să fie o împlinire sufletească.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și...
Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu
Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu

Horoscop 23 martie 2018. Intrăm într-o perioadă de recuperări, în care o să le dăm de capăt problemelor mai vechi care rămăseseră în aer şi pe care, dacă mercur nu era retrograd, că acum, nu le mai puteam rezolva, le puneam cruce.

Horoscop 22 martie 2018. Unele Balanțe au șanse să se îndrepte spre starea civilă
Horoscop 22 martie 2018. Unele Balanțe au șanse să se îndrepte spre starea civilă

Horoscop 22 martie 2018. Vrem să-ncepem lucruri noi şi totul o să se pună în mişcare să facem ce ne-am propus, că avem energie, motivaţie şi or să ne reuşească toate demersurile.

Horoscop 21 martie 2018. Zodia care astăzi are un noroc incredibil la bani
Horoscop 21 martie 2018. Zodia care astăzi are un noroc incredibil la bani

Horoscop 21 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. Noi începuturi pe toate fronturile. S-o luăm de la capăt cu ce ne-am dorit şi nu ni s-a împlinit, să fim mai insistenţi, mai focusati pe ce trebuie să facem, s-avem şi sentimentele potrivite cu dorinţele.

Recomandări
„E dezastru”. Potop după Codul roșu de ploi torențiale, la Timișoara. Străzi și mașini blocate și un spital inundat
„E dezastru”. Potop după Codul roșu de ploi torențiale, la Timișoara. Străzi și mașini blocate și un spital inundat

Vineri după-amiază, la Timișoara, a plouat în 3 ore cât în 3 săptămâni. Orașul și mai multe localități au fost sub cod roșu de ploi torențiale, iar apa a făcut prăpăd.

Donald Trump este acuzat oficial că a ascuns acasă, inclusiv în baie, documente cu secrete nucleare ale SUA
Donald Trump este acuzat oficial că a ascuns acasă, inclusiv în baie, documente cu secrete nucleare ale SUA

Actul oficial de acuzare al lui Donald Trump a fost desigilat, vineri, iar întreaga amploare a cazului împotriva fostului președinte al SUA, suspectat de gestionarea defectuoasă a documentelor clasificate, a devenit publică.

Cod portocaliu de ploi torenţiale în mai multe județe. Cum va fi vremea în Bucureşti - HARTA
Cod portocaliu de ploi torenţiale în mai multe județe. Cum va fi vremea în Bucureşti - HARTA

Meteorologii anunţă averse torenţiale şi instabilitate atmosferică temporar accentuată în mai multe județe, sâmbătă, fiind emise avertizări cod galben şi portocaliu.