Horoscop 24 mai 2023, cu Neti Sandu. Se adună bani şi o să vă completaţi lipsurile

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 24 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a provocărilor E bine să fim pe recepţie, să nu treacă o şansă uriaşă pe lângă noi, ci să fructificăm o idee, o ofertă de lucru, sau de investiţie  

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne bucurăm de o vorbă bună, o prezenţă plăcută.

Horoscop 24 mai 2023 – GEMENI

Se poate să vă daţi întâlnire cu un om de afaceri ca să vă consultaţi în privinţa unui proiect care o să v-aducă bani şi o altă perspectivă profesională.

Sunteţi prinşi cu multe treburi şi o să fie un efort să vă achitaţi de toate obligaţiile, dar vin, ele şi recompensele cât de curând.

Horoscop 24 mai 2023 – RAC

O să vă organizaţi timpul să v-ajungă şi pentru familie, dar să mai ieşti şi pe la mondenităţi, să nu va sihăstriţi de tot, să vă extindeţi relaţiile.

Se adună bani şi o să vă completaţi lipsurile ca să aveţi tot ce vă trebuie acasă şi să programaţi o ieşire în weekend, pe cât posibil.

Horoscop 24 mai 2023 – LEU

Vin provocări pe mai multe planuri, dar vouă vă plac, sunteţi în elementul vostru şi or să fie cu muncă şi consum emoţional, iar rezultatul va fi unul bun.

Poate vă cumpăraţi lucruri noi, vă schimbaţi maşina, vă pregătiţi de o plecare în vacanţă, sau doar în weekend.

Horoscop 24 mai 2023 – FECIOARĂ

O să daţi drumul proiectelor noi c-aveţi idee, inspiraţie, chef de treabă și, ca de obicei, şefii vor aprecia - vedem dacă o să vă vadă şi la bani.

Vă mai luaţi câte ceva pentru casa, vă scoateţi banii să v-ajungă şi pentru ieşit pe undeva la aer curat, să mai vedeţi şi alte locuri.

Horoscop 24 mai 2023 – BALANŢA

O să vă bucuraţi de confort efectiv, o să vină acea persoană la care visaţi de multă vreme şi o să vă puteţi construi o relaţie şi să fiţi fericiţi.

Se poate să se creeze un context numai bun de afirmare şi să primiţi aprecieri la scena deschisă.

Horoscop 24 mai 2023 – SCORPION

Se vine cu oferte de colaborare şi se poate chiar să v-alegeţi cu un job permanent şi să scoateţi la iveală resursele pe care le-aţi ţinut la secret.

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea cuiva care-şi doreşte să fiţi un cuplu şi o să exersaţi traiul în doi, în formula asta.

Horoscop 24 mai 2023 – SĂGETĂTOR

O să vă iasă în cale cineva care o să vrea să vă facă totul pe plac, dar sunteţi cam derutanţi în perioada asta și n-o să ştie omul ce să creadă.

Poate strângeţi bani să plecaţi pe undeva în weekend, mai ales dacă e un motiv special, vreo nuntă, o zi aniversară.

Horoscop 24 mai 2023 – CAPRICORN

Are loc o întâlnire importantă şi va trebui să luaţi o decizie ca să ştiţi dacă sunteţi dispuşi să lucraţi într-o anumită combinaţie partenerială, sau nu.

Se poate să vi se aprobe fie un împrumut, fie o amânare a unor rate c-aveţi alte cheltuieli neprevăzute luna asta.

Horoscop 24 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Se încearcă cooptarea voastră într-un proiect care să vă solicite, într-adevăr cam mult, dar se pare că merită, din punct de vedere financiar.

Vi se face curte şi dacă sunteţi într-o relaţie nu vă interesează, e clar, iar dacă sunteţi singuri o să fiţi pe recepţie.

Horoscop 24 mai 2023 – PEŞTI

O să cheltuiţi nişte bani ca să vă puneţi casa la punct, poate mai construiţi ceva pe lângă şi o să mai acceptaţi şi un job suplimentar, în cazul în care nu v-ajung banii.

O problemă de sănătate s-ar putea să vă cam strice liniştea şi o să trebuiască să vă duceţi la doctor ca să aflaţi ce tratament vă trebuie.

Horoscop 24 mai 2023 – BERBEC

O apariţie seducătoare şi dacă nu sunteţi într-o relaţie o să vă lăsaţi prinşi în joc şi vine şi vacanţă şi poate o să aveţi o companie foarte agreabilă.

O să v-alegeţi o preocupare de timp liber care să vă deconecteze, poate practicaţi un sport, sau vă cultivaţi nişte calităţi, un hobby.

Horoscop 24 mai 2023 – TAUR

Noutăţi, care de care, o s-aveţi de făcut o selecţie, c-or să fie nişte parteneri de afaceri care vor să vă propună un job, diverse colaborări şi o s-aveţi de unde să alegeţi.

O să perfectaţi sfera comunicării şi poate vă impuneţi punctul de vedere pe o platformă online şi o să vă meargă bine.

Citește și...
Horoscop 3 iunie 2023, cu Neti Sandu. O să dispuneţi de nişte bani cu care să vă duceţi la plimbare
Horoscop 3 iunie 2023, cu Neti Sandu. O să dispuneţi de nişte bani cu care să vă duceţi la plimbare

Horoscop 3 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O să profităm la maximum de timpul liber, de starea de bine pe care o simţim, de anturajul care e pe tiparul nostru şi o să ne refacem forţele  

Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie
Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie

O să mai lăsăm de la noi dacă vrem să fie armonie în relaţie că, pe alocuri, spiritele sunt mai încordate. Noi însă vrem să fim fericiţi.  

Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva
Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva

Horoscop 1 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O s-avem timp şi de noi, şi de treburile casnice, o să drămuim timpul ca s-o pornim la drum să ne luăm o porţie serioasă de distracţie.  

Recomandări
Ministrul britanic al Apărării: „Trebuie să fim realiști, Ucraina nu va adera la NATO în viitorul apropiat”. Ce zice Zelenski
Ministrul britanic al Apărării: „Trebuie să fim realiști, Ucraina nu va adera la NATO în viitorul apropiat”. Ce zice Zelenski

Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării, care și-a exprimat dorința de a deveni următorul secretar general al NATO, nu vede Ucraina aderând în scurt timp la Alianță.

Regele Charles al III-lea, primit cu flori la reședința sa din Valea Zălanului. Suveranul a revenit în locul lui de suflet
Regele Charles al III-lea, primit cu flori la reședința sa din Valea Zălanului. Suveranul a revenit în locul lui de suflet

Suntem martorii unui moment istoric. Regele Charles al III-lea, cel mai iubit dintre ambasadorii noștri și, în același timp, primul monarh britanic care ne vizitează țara, s-a întors în locurile sale dragi.  

Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC.
Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC. "Nu tu ești șefa aici! Nu suntem egali!". Ce l-a deranjat

În primul interviu acordat unui post de televiziune de când se află în arest la domiciliu, controversatul Andrew Tate a avut ocazia să își apăre reputația și chiar a negat, pe un ton agresiv, că ar fi întreținut o cultură a misoginismului.