Horoscop 23 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii au șanse să înceapă o relație

Ultima actualizare: 23-03-2020 09:32

O zi cu noutăți. O să învățăm cum să treacă mai frumos și cu folos timpul, să ne adaptăm, să avem încredere, speranță și să avem grijă de noi și de ai noștri.

Vibrația zilei este 5 și o să avem curaj să-ncercăm și acele lucruri de care ne temem.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 BERBEC

 

Poate ați inventat ceva din care să câștigați bani, ca să vă asigurați banii de care-aveți nevoie și lucrați în continuare și pentru actualul serviciu. Sunt câteva aspecte legate de sănătate pe care nu le-ți luat în serios și o să se simtă pe ici pe colo, și ați face bine să vă îngrijiți, să nu faceți excese de niciun fel.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 TAUR

 

O să va bucurați de niște avantaje care or să va ușureze munca, poate lucrați de-acasă, ori dintr-o zonă de liniște. O să va asociați cu niște oameni care vor să dezvoltați un proiect și să aveți de câștigat, când o să se poată.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 GEMENI

 

Par să aterizeze și banii pe care n-au avut de unde să vi-i dea la timp - niște angajatori și o să va descurcați cu ce aveți de plătit. Poate vă documentați cât stați acasă, va puneți la punct cu o metodă de a câștiga bani pentru familie.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 RAC

 

Poate mai faceți ceva prin casă, pe lângă casă, va gășiți voi de lucru, faceți curățenie generală, aruncați ce nu vă mai trebuie ca să nu stați degeaba și să va gândiți la cum o să mai fie. O să lucrați de acasă, o să aveți grijă și de copii, faceți și cu ei lecții, și-i învățați și voi ce mai știți ca să umpleți timpul cât mai bine.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 LEU

 


Voi se pare că v-ați luat cu alte treburi și nu v-ați mai îngrijit, acum vă puteți găti ceva sănătos, faceți și puțin fitness acasă pentru tonus fizic, mental. O problema de familie se rezolvă dac o să vă implicați cu toții, poate și cu bani, și cu mâna de lucru, dacă locuiți în aceeași casă, sau poate pe stradă, ceva mai încolo.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate descoperiți o îndeletnicire care o să vă dezmorțească și v-aduce și bani, la o adică, să aveți din ce trăi. Poate-o să va organizați munca în funcție de copii, să-i supravegheați, iar când terminați treaba îi antrenați și pe ei în diferite activități practice.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 BALANȚĂ

 

Poate v-ați gândit să vindeți o casă, o puneți deja pe site, să vedeți dacă se găsesc amatori, sau poate mașina vreți s-o vindeți. Vi se propune un job, o colaborare și doar voi hotărâți ce alegeți, ca să aveți de unde să faceți rost de bani pentru familie.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 SCORPION

 

O să va scoată cineva la o întâlnire online și se poate să vă placă persoana, dacă veți descoperi puncte comune, că mai mult de atât nu se poate, deocamdată. Veți găși o cale de înțelegere cu niște coechipieri de afaceri, și o să vă primiți banii, dar o să fiți și tot timpul ocupați însă merită, o să fie cu folos.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Or să vă între niște bani în cont și poate reușiți să vă cumpărați ceva pentru casă, și atunci răscoliți pe online să vedeți de unde luați. Se poate să va ocupați de treburile casnice, poate faceți voi sau altcineva și piața și pregătiți de mâncare ca să vă rămână timp și pentru altceva.


HOROSCOP 23 MARTIE 2020 CAPRICORN

 


Aveți cheltuieli mari, dar o să faceți, pe cât posibil economie, o să cumpărați cu măsură ca să nu rămâneți fără un capital, de rezervă. Niște rude vă anunță c-o să primiți ajutor din partea lor, poate aveți nevoie de susținere financiară pentru o nuntă, un botez, ori ca să vă mutați la casa voastră, în curând, nu se știe exact când.


HOROSCOP 23 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate veți lua o hotărâre majoră, să va căsătoriți, s-aveți copii, să vă construiți o casă - când o să revenim la viața normală. Vouă vi se pot plăti niște munci particulare din fața calculatorului și o să va căutați și în continuare colaborări, ca să aveți bani pentru traiul zilnic.

HOROSCOP 23 MARTIE 2020 PEȘTI

 

O conversație cu cineva o să vă răscolească frumos, din punct de vedere emoțional și poate se înfiripă o relație în care să fiți fericiți. Sunteți prinși cu multe treburi, alegeți ce-i important - aprovizionare, vă achitați și de toate obligațiile de serviciu și o să vă ocupați și de copii și de casă.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO