Horoscop 22 octombrie, cu Neti Sandu. Taurii se vor împăca cu persoana iubită

Ultima actualizare: 22-10-2020 09:34

Horoscop 22 octombrie, cu Neti Sandu. E momentul să spunem lucrurilor pe nume, să acceptăm un adevăr, oricât de dureros ar fi şi-o să devenim şi mai puternici.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi poate luăm o decizie importantă.


HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

 

O să reluaţi o preocupare care-o să v-aducă satisfacţii sufleteşti, pot fi şi nişte înregistrări online cu panseurile voastre - despre ceva! Or să tot iasă nişte lucruri la suprafaţă şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut şi în profesie, şi în viaţa personală, şi o să fie eliberator.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E o problemă de suflet care se acutizează şi cel mai bine ar fi să vorbiţi cu persoana care v-a creat stări de confuzie, v-oţi fi certat chiar. O să luaţi nişte bani, pot fi restanțe, bani pe care i-oți fi împrumutat cuiva, mai multor persoane şi-acum vi-i returnează.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru şi să vă acomodaţi din mers, pentru că vi se potriveşte şi vă place, e în stilul vostru, munca responsabil. Se pot rezolva probleme mai vechi şi să vă încasaţi banii pe care trebuia de mult să-i luaţi, pot fi şi nişte bunuri, sau custodia copiilor.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să vă reamenajaţi un spaţiu de studiu ca să vă puteţi concentra, luaţi diverse gadgeturi care să va-mbunătățească performanţele. O să găsiţi resurse interioare ca să rezolvaţi o problemă care ţine de casă, de familie, poate s-a defectat ceva şi trebuie înlocuit şi costă mult.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu se bucură de un refresh poate şi pentru că v-o fi mers mai bine profesional, sau partenerul a fost mai atent cu voi. Aţi putea relua nişte negocieri şi să semnaţi contractul dacă acum păreţi convinşi, sau mai amânaţi răspunsul până la începutul lui noiembrie.


HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

 

O să fie şi la voi mai bine sentimental şi n-o să mai plutiţi în incertitudini, ci o s-aveţi pe cineva al vostru şi numai al vostru. Încă mai aveţi energie să faceţi tot ce v-aţi propus, par să fie cam multe şi grele şi deocamdată cei din jur sunt ocupaţi - dar o să vină şi momentul când or să v-ajute.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 TAUR

 

Poate stabiliţi noi reguli de comunicare cu partenerul de viaţă şi dacă eraţi pe punctul de a vă separa o să vă răzgândiţi. O să regândiţi o strategie contractuală şi poate cereţi mai mulţi bani, vă gândiţi şi la program, să fie un anumit număr de ore şi altele.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

 

O să puteţi semna nişte acte care să vă permită nişte libertăţi, să accesaţi noi zone de interes - profesional, de afaceri. O să faceţi rost de bani în plus, poate vin bani din colaborări, dar vă urmăresc şi datoriile, ratele la bancă pe care le-oți fi amânat la-nceputul pandemiei.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 RAC

 

Se poate să fi ajuns în punctul în care vreţi să vă căsătoriţi şi nu e târziu nici anul viitor - relaţia s-a cimentat. O să vă bucuraţi de sprijin din partea unor persoane cu puteri decizionale şi o să faceţi progrese vizibile, să vă angajaţi undeva, să obţineţi un transfer.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 LEU

 

O să colaboraţi în termeni şi mai buni cu anturajul de la slujbă şi o să fiţi şi mai bine plătiţi. Primiţi o sumă de bani de la serviciu, sau s-a mărit bugetul familiei că mai sunt şi alţi membri ai familiei care contribuie de-acum încolo la cheltuielile casei.


HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Relaţia cu partenerul de suflet se dezvoltă frumos şi o să vă pregătiţi de o ieşire la plimbare prin ţară, pe afară mâine, poimâine. Se poate să vă-nțelegeți, în sfârşit, cu copiii, să vă faceţi program comun, şi să petreceţi un timp de calitate împreună c-aveţi disponibilitate şi voi şi copiii.


HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Vă puteţi asocia cu cineva cu care-aţi mai lucrat şi să aveţi succes şi să fie de durată. O să puteţi semna, în sfârşit, un contract, şi să vă intre mai mulţi bani în cont decât pân-acum şi să vă puteţi ocupa şi de casă, s-o reamenajaţi - dac-o s-aveţi bani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO