Horoscop 22 aprilie, cu Neti Sandu. Peștii își iau mașină

×
Codul embed a fost copiat

O zi reușită. Avem spor la treabă și inspirație și chef de plecat de pe-acum într-o vacanță de Paste și totul se leagă frumos.  

Vibrația zilei este 22, număr maestru și să ne gândim la ce ne-ar plăcea s-avem mult și bun. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 22 aprilie TAUR

O să puteți da drumul unui proiect, fie de luni, fie după 1 mai și o să aveți bani de buzunar.

Lucruri oricât de complicate par să se rezolve ușor și o să vă descurcați și cu banii, cu cheltuielile, iar dacă vreți să plecați pe undeva se poate și asta, cu lejeritate.

Horoscop 22 aprilie GEMENI

Vi se dă mână liberă să acționați la buna inspirație, în grupul cu care lucrați și or să vă placă rezultatele.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

O să dați zor să încheiați tot felul de lucrări ca să nu vă prindă Paștele cu treburile neterminate, însă e nevoie de un plus de atenție, să fie totul ca la carte.

Horoscop 22 aprilie RAC

E cineva care vrea să vă facă o surpriză și poate vă scoată în oraș - dar se pare că preferați să mai amânați ieșirea până de Paște.

O veste bună de la cineva care v-așteaptă prin țară sau prin lume, că vrea să petreceți împreună Paștele, 1 mai, vedeți și voi care dintre sărbători.

Horoscop 22 aprilie LEU

O să vi se mulțumească pentru ce ați făcut în ultima vreme și puteți lua și o primă de Paște ori un voucher, niște produse.

O să faceți rost de acei bani pe care trebuia să-i primiți mai de mult și o să faceți niște cumpărături - poate luați și cu voi dacă plecați pe undeva, pe la rude.

Horoscop 22 aprilie FECIOARĂ

O s-aveți succes la obținerea unor semnături, bateți palma pentru un contract care v-ar oferi acel confort financiar de care-aveți nevoie.

Un răspuns afectiv din partea cuiva care vă oferă asigurări c-o să petreceți sărbătorile împreun sau macăar o zi, două, și-n funcție de programul vostru de vizite.

Horoscop 22 aprilie BALANȚĂ

Încă mai lucrați la detalii pe-acasă, că țineți la acea latură estetică de care se vor bucura și musafirii.

Se conturează ceva nou de lucru la serviciu și-or să vină și satisfacțiile, totul e să nu vă grăbiți, să lucrați cu atenție, ca să fie totul de calitate extra.

Horoscop 22 aprilie SCORPION

Vi se propune ceva de lucru, dar n-aveți timp pentru așa ceva, poate după 1 mai vă orientați spre ceva care să vi se potrivească.

E un echilibru sufletesc și relația cu partenerul de cuplu îl va întreține, că vouă vă e bine împreună, și poate fi pe viață, relația.

Horoscop 22 aprilie SĂGETĂTOR

E bine să vă interesați de semnarea unor acte ca nu să rămâneți în aer cu accesul pe ici, pe colo, să aveți liberă trecere.

Vin ceva bani și o să luați în fugă alimentele cu care să preparați bunătățile de Paște și restul lucrurilor de care-aveți mare nevoie în perioada următoare.

Horoscop 22 aprilie CAPRICORN

O să vă bucurați de niște surprize din partea ființei iubite și o s-aveți un alt vibe, alt spor la treabă.

Sunt oameni cărora le pasă de voi și or să vă ofere sprijinul de care-aveți nevoie, și-o să terminați mai repede treburile că vor prelua ei munca multă și grea.

Horoscop 22 aprilie VĂRSĂTOR

Poate semnați un contract, fie el și de colaborare și o să aveți acel surplus financiar care să vă confere o libertate de mișcare.

Poate n-ați terminat - încă - de reamenajat interiorul, că n-or fi ajuns obiectele comandate și o să vă ocupați azi și mâine de reamenajări

Horoscop 22 aprilie PEȘTI

Poate vă luați o mașină sau faceți întâi școala de șoferi, vă luați carnetul și faceți rost și de mașină chiar și la mâna a doua.

O reușită la nivel de grup - e o muncă sincron și or să se vadă și-n continuare rezultatele, că aveți multe de spus și de arătat lumii, în această formula.

Horoscop 22 aprilie BERBEC

Întrevedere cu cineva care vă propune o afacere, dar discuția pe larg va avea loc după 1 mai - că deocamdată sunteți prinși cu altele.

Pot veni și bani, dar și cadouri din partea firmei la care lucrați, și să fie atmosfera plăcută la serviciu, să vă faceți și planuri cu bătaie lungă.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să intuim ce lipsește din rețeta succesului și o să adăugăm ingredientele necesare ca să le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu
Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu

Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu afimă că nu crede că „fermierii români vopsesc puii”.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.