Horoscop 20 aprilie 20222, cu Neti Sandu. Provocări azi. O să fim mai atenţi la banii pe care-i cheltuim, să nu-i risipim la întâmplare, să fim ceva mai economi ar fi de dorit.

Vibraţia zilei este 2 şi o să ne putem găsi un asociat care să ţină pasul cu noi la treabă.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 TAUR

O să recuperaţi nişte bani cu care o să luaţi ce vă trebuie de sărbători ca să vă asiguraţi c-o să fie o masă bogată. Apar noutăţi care să vă pună imaginaţia în mişcare, să v-ajute să găsiţi soluţii la iniţiativele pe care le-aţi pierdut pe drum, şi-acum o să le duceţi la bun sfârşit.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 GEMENI

E cineva care vrea să ştie sigur dacă rămâne valabilă întâlnirea de Paşte, ori de 1 mai - cum aţi stabilit. O să aveţi prilejul să alegeţi o variantă de colaborare ca să câştigaţi nişte bani în plus şi o să vă puteţi plăti ratele, facturile şi celelalte obligaţii financiare.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 RAC

Veşti bune, referitoare la muncă de la job, poate vi se dă ceva nou de lucru sau primiţi o recompensă pentru ce-aţi realizat până acum. Vă pot intra nişte bani şi să daţi o raită pe la cumpărături, să luaţi ce vă trebuie pentru masa festivă şi să nu uitaţi de cadouri, să-i faceţi fericiţi pe ai voştri.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 LEU

O s-aveţi de legalizat nişte acte şi va trebui să rezolvaţi totul online, ca să nu bateţi drumurile. Să nu uitaţi să schimbaţi buletin, paşaport. O să vă interesaţi de o destinaţie de vacanţă, să plecaţi 1 zi, două de 1 mai, dacă nu cumva şi de paşte, cu familie cu tot, eventual.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 FECIOARĂ

E o luptă interioară, că nu vă e foarte clar dacă e momentul să vă căsătoriţi, sau mai aşteptaţi până anul viitor, ca să vă puteţi şi muta. Apar oferte de lucru şi ca să nu vă pripiţi lăsaţi alegerea pentru după 1 mai, ca să fiţi odihniţi şi refăcuţi, după sărbători.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 BALANŢĂ

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor lansa o afacere şi vor să faceţi şi voi parte din echipă. E cam agitaţie la voi acasă şi va fi o mobilizare generală ca să puneţi totul la punct, dar aşa, cu dichis, cum vă place vouă şi să fie şi pe placul musafirilor.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 SCORPION

Aţi putea semna un contract de muncă care să vă aducă banii de care-aveati nevoie ca să vă puteţi şi mişca, să plecaţi în plimbare prin ţară. Sărbătorile vor fi un bun prilej să vă analizaţi relaţia cu partenerul şi să vedeţi care sunt perspectivele - c-ar putea avansa, vertiginos spre căsătorie.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 SĂGETĂTOR

Veşti bune, poate vine cineva de care vă era dor şi rămâne până după sărbători că relaţia promite. Poate-ati făcut comandă de diverse lucruri pentru casa, în primul rând şi apoi pentru ai voştri, să se-nnoiasca toată lumea, că e sărbătoare mare.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 CAPRICORN

Se poate să vă descoperiţi un hobby care să v-ajute să vă destindeţi, sau copiii se apucă de un sport şi-i încurajaţi de pe margine. Voi aţi putea duce comunicarea la alt nivel, poate ţineţi nişte cursuri online, sau direct într-un amfiteatru undeva, ca să împărtăşiţi cunoştinţele acumulate, experienţă.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 VĂRSĂTOR

O să mai faceţi unele completări pe-acasă, simţiţi nevoia de un plus de culoare şi o să redecorati o încăpere, cel puţin. O să puteţi semna nişte contracte, sau unul singur şi bun, numai să vă rupeţi de actualul job, care deşi nu vă convine, parcă n-aveţi curaj să-l abandonaţi.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 PEŞTI

O să vă bucuraţi de o mai mare deschidere în planul afacerilor, poate vă extindeţi, şi o să fie un câştig în plan financiar. Vă daţi acordul pentru o colaborare cu un grup care v-ar aduce un beneficiu în planul comunicării, va fi şi un plus de imagine şi o să aveţi parte şi de bani.

HOROSCOP 20 APRILIE 2022 BERBEC

Se poate să primiţi o invitaţie să plecaţi pe undeva fie de Paşte, fie de 1 mai şi chiar dacă e din scurt, o să vă mobilizaţi să porniţi la drum. Întrevedere cu cineva care va propune o afacere bănoasă şi timpul o să dovedească faptul că vi se deschid noi oportunităţi de afirmare. E momentul să vă reinventaţi.