Horoscop 21 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Scorpionii vor începe o nouă relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de suportul unor oameni şi poate vom reuşi să oferim şi noi, la rândul nostru câte ceva din ce-avem noi mai bun, atât material, cât şi spiritual.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea va fi instrumentul nostru de dezlegat inimi.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 TAUR

 

O să vă bucuraţi de suport moral din partea unor oameni care v-au dus dorul şi care vă promit c-o să vă vedeţi de sărbători. V-au rămas cam multe mărunţişuri de făcut şi acte de parafat şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile, că mai e puţin până la Paște.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 GEMENI

 

Încep să vină şi confirmările, banii, de pe urma activităţilor colaterale şi o să vă redresaţi din mai multe puncte de vedere. Întrevedere cu cineva care vă invită să intraţi într-o afacere şi dacă acceptaţi condiţiile o să le comunicaţi răspunsul după Paşte, ori poate după 1 mai.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 RAC

 

O să puteţi legaliza un act şi să vă permiteţi o mişcare îndrăzneaţă cu banii, să vă luaţi maşina, sau aparatură de uz casnic. Puteţi pleca la rude, la prieteni să petreceţi sărbătorile sau doar 1 mai-ul, că sunteţi tradiţionalişti şi preferaţi să petreceţi acasă, cu familia, Paştele.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 LEU

 

Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă aducă un plus de reclamă, de notorietate şi o să fie un câştig de imagine. Vă interesaţi de rate, credite, aveţi de dat şi de primit bani şi o să vă luaţi nişte lucruri noi pentru casă şi diverse piese vestimentare pentru voi, pentru copii.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 FECIOARĂ

 

Poate vă invită cineva de 1 mai la munte, la mare, acolo unde are persoana respectivă o rezervare, sau la ea acasă o zi, două. O s-aveţi succes în sfera - legalizări - că aţi întrunit toţi factorii necesari ca să realizaţi o vânzare-cumpărare, sau o definitivare a cursurilor, încheiaţi un stagiu.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 BALANŢĂ

 

Poate vă parvine comanda de alimente, produse care să v-ajungă de sărbători că poate-o să aveţi musafiri. O să vă ocupaţi de casă, de familie, poate pune toată lumea umărul ca să terminaţi curăţenia ca să vă rămână timp pentru pregătiri, pentru lucruri de fineţe.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 SCORPION

 

E cineva care vrea să fiţi într-o relaţie, poate pentru c-aţi mai încercat şi n-a mers la acel moment, acum însă fiecare a corectat câte ceva. Vi se propune ceva nou de lucru, o afacere care să vă aducă bani și promisiuni de colaborare, c-o să primiți ecouri favorabile.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiţi un cadou, să vi se acorde un plus de atenţie, vă scoate cineva la cafea şi o să vedeţi dacă aveţi ce vorbi. Poate veţi face măcar o reorganizare pe-acasă dacă nu puteţi cumpăra o mobilă nouă, perdele, draperii, ceva care să aducă un plus de prospeţime, ceva chic!

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 CAPRICORN

 

E posibil să plecaţi cu ai voştri la nepoţi, de sărbători, sau să-i chemaţi pe la voi dacă nu puteţi pleca. Reuşitele vin din munca în echipă, poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să vă uniţi forţele, să puneţi şi nişte idei cap la cap să iasă ceva de calitate.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 VĂRSĂTOR

 

O să vă mai gândiţi dacă faceţi o muncă în plus ca să mai luaţi nişte bani, sau preferaţi odihnă, plimbarea ca să vă relaxaţi. O s-aveţi o sumedenie de lucruri de pus la punct şi poate vă mai ajută ai voştri, acasă, ori poate angajaţi o firmă să facă curăţenie generală şi comandaţi ce vă trebuie online.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 PEŞTI

 

Poate vă ocupaţi de reactualizare buletin, paşaport, cadouri, şi alte acte care expiră şi trebuie pe repede-nainte. Voi faceţi totul cu multă uşurinţă şi aveţi curaj să vă aventuraţi în tot felul de chestiuni care v-ar propulsa în carieră, că e momentul vostru de ieşit la rampă cu ceva nou.

HOROSCOP 21 APRILIE 2022 BERBEC

 

Vă bate gândul să faceţi o investiţie ca să vă luaţi o casă, ori o maşină, ori ca să plecaţi în vacanţă pe undeva. O să vă puteţi asocia cu nişte oameni pricepuţi, care pot munci cot la cot cu voi că să iasă ceva ca lumea şi să aveţi şi în continuare proiecte, să nu duceţi lipsă de bani.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Tragerea la sorți pentru EURO 2024, simulată de 1.000 de ori! Cu cine a picat România și până unde a ajuns
Tragerea la sorți pentru EURO 2024, simulată de 1.000 de ori! Cu cine a picat România și până unde a ajuns
Citește și...
Horoscop 2 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care pleacă în vacanță cu cei dragi
Horoscop 2 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care pleacă în vacanță cu cei dragi

Horoscop 2 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de relaxare. E o exuberanță în atmosferă și-ar fi frumos să profităm de ea, să ne oferim atât nouă, cât și celor pe care-i iubim, clipe de fericire.

Horoscop 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește de 1 Decembrie
Horoscop 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește de 1 Decembrie

Horoscop 1 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de bucurie. O să ne facem program de vizite, plimbări, pregătim și bunătăți, îi chemăm pe cei dragi pe la noi, ca să sărbătorim.

Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei
Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei

Horoscop 30 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi splendidă. E sărbătoare, şi avem şi alte motive personale să fim fericiţi şi să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, aşa că să nu ezităm s-o facem.

Recomandări
Parada militară de 1 Decembrie, în marile orașe. Tadiționala ceremonie, surprinsă în imagini | GALERIE FOTO
Parada militară de 1 Decembrie, în marile orașe. Tadiționala ceremonie, surprinsă în imagini | GALERIE FOTO

Parada militară de 1 Decembrie a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în toată România.

Israelul a dezvoltat o
Israelul a dezvoltat o "fabrică de asasinate în masă" în Fâșia Gaza. Peste 12.000 de ținte, identificate cu "Evanghelia"

Războiul din Fâșia Gaza a oferit o oportunitate fără precedent pentru armata israeliană de a utiliza o platformă de inteligență artificială pentru identificarea țintelor.

Mesajul transmis de Ambasada Rusiei la București de Ziua Națională a României. Propunerea făcută românilor
Mesajul transmis de Ambasada Rusiei la București de Ziua Națională a României. Propunerea făcută românilor

Republica Moldova, Israel și SUA s-au numărat printre țările care au transmis mesaje de Ziua Națională a României. De asemenea, NATO a felicitat țara noastră.