Horoscop 21 martie 2021, cu Neti Sandu. Balanțele își satisfac plăcerea la care visează de ceva timp

Dată publicare: 21-03-2021 07:40
Dată actualizare: 21-03-2021 09:43


Horoscop 21 martie, prezentat de Neti Sandu. O să luăm o porţie de respiro să putem ataca obiective din cele importante şi de suflet şi profesionale. Vibraţia zilei este 3 şi e bine să spunem lucrurilor pe nume.

 

HOROSCOP 21 MARTIE BERBEC

 

Se poate să vă pregătiţi de o relansare profesională şi vă interesaţi de conexiuni, de nişte relaţii care v-ar prinde bine. Se poate să staţi grupaţi mai pe lângă casa, c-aveţi câte ceva de făcut, dar poate vreţi să vă şi odihniţi, că s-au adunat cam multe în ultima vreme.

HOROSCOP 21 MARTIE TAUR


Poate o să devină mai apreciată munca voastră şi o să căpătaţi vizibilitate, că nu eraţi mulţumit de tratamentul şefilor. Poate-aveți un sărbătorit în familie, fratele, ori sora vă invită la o cafea, e o bucurie pe care vreţi s-o trăiţi alături de cei pe care-i iubiţi.

HOROSCOP 21 MARTIE GEMENI

 

O să vă daţi întâlnire cu câţiva dintre prieteni, posibil şi online ca să vă faceţi plăceri pentru viitorul apropriat – c-aveţi un proiect comun. Chef de plimbare aveţi, o destinaţie preferată, iarăşi aveţi şi o să se găsească şi compania ideală, şi-o să vă simţiţi şi în siguranţă.

HOROSCOP 21 MARTIE RAC


Se poate să primiţi ceva în dar, poate fi şi aprovizionarea făcută de altcineva din casă şi comandată online. Aveţi de împărtășit o bucurie, o realizare şi pregătiţi nişte delicatese măcar pentru voi, ai casei, dacă nu şi pentru musafirii care-ar putea trece o oră, două, pe la voi.

HOROSCOP 21 MARTIE LEU


Se poate să vă ceară o întâlnire la cafea, la terasă bineînţeles, cineva care vrea să verifice compatibilitatea, chimia dintre voi. O să petreceţi mai mult timp cu partenerul de cuplu şi o să mai puneţi una, alta la punct, că e o oarecare defazare, o dezarmonie pe care vreţi să o corectaţi neapărat.

HOROSCOP 21 MARTIE FECIOARĂ

 

Partenerul de cuplu are intenţii serioase de căsătorie şi dacă voi vă simţiţi stăpâni pe situaţie o să faceţi pasul. Poate discutaţi întâi în linii mari, cu un partener de afaceri şi abia după analizaţi pe toate fetele datele probleme şi daţi verdictul – vă-ncumetați sau nu la un nou contract.

HOROSCOP 21 MARTIE BALANŢA

 

O reuşită se cere sărbătorită, aţi început munca, aţi luat note bune la un examen, şi vă-ntâlniţi şi cu cineva, să fie veselie. O să vă faceţi plăcerea la care aţi visat de câteva săptămâni şi o să fie o gură de aer proaspăt, va mai limpeziţi gândurile, o să ştiţi ce alegeri să faceţi.

HOROSCOP 21 MARTIE SCORPION

 

O invitaţie din partea cuiva care ţine la voi şi v-a dus dorul şi poate vă vedeţi. Vă luaţi un scurt respiro ca să puteţi ataca proiecte noi, şi care or să vă solicite, nu glumă, că e treabă serioasă şi de lungă durată.

HOROSCOP 21 MARTIE SĂGETĂTOR


O să fiţi foarte deschişi în discuţia cu partenerul de cuplu şi n-o să lăsaţi niciun subiect neatins, din cele care vă deranjează. Poate vă conversaţi cu câţiva dintre angajatori ca să faceţi o selecţie şi-ncepeți colaborarea cu cel care întruneşte toate condiţiile voastre.

HOROSCOP 21 MARTIE CAPRICORN

 

Se-anunţă cineva în vizită, dar puteţi ieşi la o scurtă plimbare dacă v-aţi săturat de stat în casă, va mai dezmorţiţi. Se pare că se adună familionul, c-aveţi de luat nişte decizii şi o să-şi spună fiecare părerea şi la final o să se ştie ce urmează să faceţi cu bugetul, cu rezerve de bani.

HOROSCOP 21 MARTIE VĂRSĂTOR

 

Se poate să treceţi în revistă o materie, să frunzăriţi o bibliografie c-aveţi un examen important sau un speech de susţinut. Voi aveţi un entuziasm molipsitor şi o să vă-ntâlniţi cu cei care vor să practice un sport, să aveţi o activitate care să v-ajute pe toţi să descărcaţi tensiunile.

HOROSCOP 21 MARTIE PEŞTI

 

Sfera sentimentală e activată la voi şi o să vă curteze cineva dacă nu sunteţi, deja, într-o combinaţie partenerială. E un confort sufletesc, poate că v-a venit inima la loc după ce-a revenit în viaţa voastră cineva după care aţi suspinat şi-acum totul e dat uitării.


VIDEO PROTVPLUS.RO