Horoscop 21 martie 2020, cu Neti Sandu. Leilor le va intra o sumă mare de bani în cont

Ultima actualizare: 21-03-2020 09:45

Horoscop 21 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu veşti bune. O să mai şi respirăm, lăsăm deoparte stresul, grija banilor şi să ne bucurăm de o nouă zi din viaţă, de sănătate, de prezenţa cuiva care ne face viaţa frumoasă.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem lucrurilor pe nume, o să fim sinceri.

HOROSCOP 21 MARTIE 2020 BERBEC

 

E cineva care va dă târcoale, dar nu îndrăzneşte să vă abordeze - poate faceţi voi primul pas - la telefon, în video. Vă simţiţi atraşi de lucruri noi, incitante, să evadaţi din real, să încercaţi ceva nou care să vă destindă, să faceţi un sport de apartament.

HOROSCOP 21 MARTIE 2020 TAUR

 

Poate faceţi cumva să puneţi la cale o afacere pentru vremurile bune care or să vină şi o să v-alegeţi cu un extra job. Poate rezolvaţi prin telefon ceea ce trebuia făcut la faţa locului, în altă țară şi scurtaţi astfel distanţele - şi încheiaţi socotelile.

HOROSCOP 21 MARTIE 2020 GEMENI

 

Vă puteţi asocia cu nişte oameni care au aceleaşi preferinţe şi o să faceţi echipă la distracţie, şi poate şi la treabă, fără să vă-ntâlniţi. E nevoie de voi, de idei, de strategii, de ieşit dintr-un blocaj şi-o să vă puneţi semnătură pe organizare, sau la nivel de echipa - să fie sincron.

HOROSCOP 21 MARTIE RAC

 

Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi realizat la un moment dat şi să fie un imbold pentru mai departe, să ridicaţi şi mai sus ştacheta. O să vă lăsaţi cooptaţi în diverse activităţi care să vă destindă, să vă dea idei care să vă-ncarce cu energie şi să vă imprime un optimism revigorant, dar fără să ieşiţi din casă, într-un video call.

HOROSCOP 21 MARTIE LEU

 

Vine un mesaj de departe şi puneţi pe hârtie condiţiile unei întâlniri pentru când s-o putea ajunge. Încep să se facă plăti şi va pica nişte bani, şi-o să aveţi de făcut achiziţii online.

HOROSCOP 21 MARTIE FECIOARĂ

 

Poate descoperiţi printre mesaje, e-mailuri ceva care v-anunţă c-aveţi de luat bani şi că vi s-au aprobat nişte cereri. O veste, s-o fi găsit o soluţie pentru relaţia voastră, şi-o să vă atingă la sentimente - e cineva cu care sunteţi compatibili.

HOROSCOP 21 MARTIE BALANŢĂ

 

Se poate să vă ocupaţi de curăţenie, de amenajări interioare şi să vă şi destindeţi, citiţi o carte, ascultaţi muzică, vedeţi filme. O întrunire de familie ar face lumină într-o chestiune care v-a frământat şi o să puneţi lucrurile în ordine, ca să ştiţi ce aveţi de făcut.

HOROSCOP 21 MARTIE SCORPION

 

Poate faceţi un efort financiar pentru copii - le cumpăraţi jocurile preferate şi vă jucaţi împreună. O să probaţi trăinicia relaţiei, staţi de vorbă, faceţi mărturisiri şi vedeţi ce a dăunat relaţiei şi luaţi decizii.

HOROSCOP 21 MARTIE SĂGETĂTOR

 

Un răspuns din partea cuiva care vă iubeşte va da speranţe c-o să puteţi fi fericiţi, mai ales c-aveţi multe în comun. Viaţa voastră se poate rescrie frumos şi să porniţi cu dreptul într-o relaţie care să vă aducă fericirea pe care o căutaţi dintotdeauna - şansă e de partea voastră.

HOROSCOP 21 MARTIE CAPRICORN

 

Se poate să luaţi un permis, să se scrie de bine despre voi, şi să vă faceţi planuri pentru proiectele - de sertar, c-aveţi ceva la secret, să vă reinventaţi. Se poate să vă faceţi timp şi pentru treburile gospodăreşti, dar şi să ieşiţi puţin la aer - la voi în curte, dacă nu puteţi ieşi în oraş.

HOROSCOP 21 MARTIE VĂRSĂTOR

 

O veste bună de la cineva care vă simte lipsa şi vrea să vorbiţi, care să vă facă vreo mărturisire - de dragoste.Voi o să vă faceţi planuri pentru o activitate de grup, care o să se desfăşoare probabil după Paşte, dacă mai devreme nu se poate.

HOROSCOP 21 MARTIE PEŞTI

 

Se poate să găsiţi o metodă de joacă pentru copii, poate vă implicaţi şi voi, ca să le fiţi companie, şi să vă mai dezmorţiţi şi voi. O să tot aveţi parte de surprize, o să primiţi telefoane, va caută cineva care vrea să fiţi împreună.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO