Horoscop 20 octombrie, cu Neti Sandu. Racii se vor căsătorii anul acesta

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 octombrie, cu Neti Sandu. O să reparăm nişte greşeli ale trecutului, vorbim despre ele, cerem scuze, ne străduim să facem lucrurile şi mai bine, să ne depăşim pe noi înşine.

Vibraţia zilei este 2 şi o să primim ajutor din partea celuilalt din relaţie.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri ca să daţi drumul unui proiect, să-l lansaţi la apă şi să vă asiguraţi succesul. O să rezolvaţi o problemă financiară şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile, c-aveţi cam multe în perioada asta şi o să fiţi liniştiţi

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

 

O să fiţi şi mai hotărâţi să lucraţi şi în paralel la ceva care să v-aducă bani, trebuie doar să vă organizaţi mai bine timpul. Şi vouă or să vă intre nişte bani, pot fi şi din colaborări, nu neapărat din salariu şi să luaţi diverse lucruri pentru casă, în special urgenţele.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiţi nişte răspunsuri la-ntrebările puse mai de mult, la cereri şi să avansaţi cu toate treburile. E animaţie la voi, vine cineva, aflaţi vreo veste care să vă trezească o idee de afaceri şi o să puneţi motoarele în funcţiune să iasă ceva de calitate.

Citește și
Horoscop 28 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele se pregătesc de un credit
Horoscop 18 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii își cumpără ceva scump
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

 

E posibil să aderaţi la un alt grup cu care să luptaţi pentru o cauză, că s-a spart gasca cu ceilalţi - s-au împrăştiat oamenii care-ncotro. O să ieşiţi în evidenţă cu ceva care să se ceară pe piaţă, şi să lucraţi în ritm constant, ca să menţineţi interesul viu pentru produsele respective.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate s-aveţi de învăţat, de dat vreun examen, proba practică, o solicitare şi fizică şi nervoasă. O să puteţi remedia o situaţie şi să vă bucuraţi de un confort financiar, să aveţi un control al banilor din cont şi să căutaţi noi surse de câştiguri băneşti.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

 

Un răspuns de la drum, e cineva care v-aşteaptă şi o să vă faceţi timp să daţi o raită prin ţară, sau pe-afară. Poate scoateţi cu forţa nişte bani din mâinile altora, care se-ncăpățânează să nu vă plătească pentru ce-aţi muncit şi o să aveţi de cheltuială.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

 

Vă curteza cineva să lucraţi împreună şi în funcţie de timpul disponibil şi de bani o să vă implicaţi sau nu. E momentul să faceţi curăţenie la capitolul contracte şi prieteni. Vedeţi ce mai e de actualitate şi ce nu şi daţi reset total, ca să vă meargă mai bine.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 TAUR

 

E cineva cu care puteţi forma un cuplu, dar e o persoană care munceşte, sau călătoreşte mult şi e greu aşa. Se poate să luaţi o decizie referitoare la munca în particular, poate aveţi alte pretenţii financiare şi vreţi să reziliaţi un contract şi o să negociaţi întâi.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

 

O să cheltuiţi din nou nişte bani cu casa şi o să vă reorganizaţi să şi lucraţi de-acasă, să şi învăţaţi, voi copiii. O să faceţi nişte schimbări ca să vă faceţi viaţa mai uşoară, să câştigaţi şi bani fără prea mari eforturi, c-o să lucraţi ce vă place.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 RAC

 

Relaţia cu partenerul de cuplu poate fi şi mai bună şi să ajungeţi la căsătorie anul ăsta, celălalt - voi alegeţi. Va intră nişte bani şi o să faceţi aproviizionare - posibil pentru cămară, s-aveţi ce vă trebuie la iarnă şi să nu umblaţi pe-afară după provizii.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 LEU

 

Inspiraţie aveţi şi o să puneţi o idee în practică, poate fi şi ceva de timp liber care să vă dezmorţească, fizic, emoţional. De undeva din particular se strâng nişte bani care or să v-ajute să luaţi diverse lucruri pentru şcoală, grădiniţa copiilor şi ca să lucraţi de-acasă.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Apare un scurt-circuit la capitolul comunicare - studiu şi poate cereţi ajutorul să reinstalaţi un program să puteţi asista la ore. O să reactualizaţi nişte acte, vă faceţi buletin, paşaport, carduri, legitimaţii, abonament, ca să vă mişcaţi cu lejeritate, să accesaţi şi alte zone, domenii.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii vor avea parte de vremuri bune
Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii vor avea parte de vremuri bune

Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu. O să ne străduim să creăm şi să menţinem armonia din relaţii şi să facem şi treaba, ca să ne achităm de toate obligaţiile, să n-avem restanțe.

Horoscop 18 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii își cumpără ceva scump
Horoscop 18 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii își cumpără ceva scump

Horoscop 18 octombrie, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. Se pare că nu mai putem lăsa la nesfârşit nişte situaţii să treneze şi e bine să le punem capăt. Fie că vorbim de viaţă personală, fie de cea profesională.

Horoscop 17 octombrie, cu Neti Sandu. Peștii au șansa să-și cunoască sufletul pereche
Horoscop 17 octombrie, cu Neti Sandu. Peștii au șansa să-și cunoască sufletul pereche

Horoscop 17 octombrie, prezentat de Neti Sandu. Veşti de tot felul azi. Or să apară situaţii neprevăzute şi o să fie nemaipomenit - o s-avem prezență de spirit şi n-o să rămânem interzici. O s-avem o reacţie!

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.