Horoscop 17 octombrie, cu Neti Sandu. Peștii au șansa să-și cunoască sufletul pereche

Ultima actualizare: 17-10-2020 10:07

Horoscop 17 octombrie, prezentat de Neti Sandu. Veşti de tot felul azi. Or să apară situaţii neprevăzute şi o să fie nemaipomenit - o s-avem prezență de spirit şi n-o să rămânem interzici. O s-avem o reacţie!

Vibraţia zilei este 8 şi să n-aruncam cu banii pe fereastră.

Horoscop 17 octombrie BALANŢĂ

 

Aveţi emoţii că urmează să vă întâlniţi cu cineva care vrea să ştie dacă vă doriţi să fiţi împreună sau aveţi pe altcineva. Apar situaţii neaşteptate, întâlniri, schimb de replici care să vă lase perplexi, ceva iese din normal şi e de presupus că e de bine.

Horoscop 17 octombrie SCORPION

 

Se poate să-i faceţi o vizita unei persoane care nu s-a putut deplasa şi-acum aveţi ocazia să-i faceţi o surpriză, vă duceţi pe la ea. O să primiţi tot felul de veşti, se lasă şi cu oferte de lucru, o să vă curteze toată lumea că aţi tot fost bombardaţi cu promisiuni de tot felul, dar nu se -ntâmplase nimic.

Horoscop 17 octombrie SĂGETĂTOR

 


E bine să vă-ngrijiți şi de sănătate, să vedeţi cum staţi, vă mai şi odihniţi, vă duceţi la SPA, chemaţi un prieten pe la voi. Se pare că nu vă iese din minte cineva cu care puteţi forma un cuplu, aşa cum aţi mai încercat, dar trebuie să fiţi ferm-convinși, ca să nu vă amăgiţi degeaba.

Horoscop 17 octombrie CAPRICORN

 


Poate faceţi o plimbare, vă duceţi într-o localitate de care v-a fost dor, că e acolo cineva! O să vă-ntâlniţi cu câţiva prieteni să schimbaţi idei şi să luaţi cu asalt un proiect de timp liber, să vă eliberaţi de tensiuni, să vă revigoraţi.

Horoscop 17 octombrie VĂRSĂTOR

 


Or să vă vină idei de afaceri - poate în timp ce staţi de vorbă cu nişte cunoscuţi, chiar şi online, la telefon. E un eveniment la care-o să vreţi să ajungeţi, poate le-aţi promis mai demult unor oameni ca o să-i onoraţi cu prezenţa. O fi vreo aniversare, o căsătorie, un botez.

Horoscop 17 octombrie PEŞTI

 


E o şansă de a face cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi o să analizaţi armonia dintre voi, dacă este. Poate insistă cineva să plecaţi în plimbare prin ţară, pe undeva, că v-aşteaptă să schimbaţi un sentiment, poate vrea să ia pulsul relaţiei să se vadă căldură, intensitatea stării afective.

Horoscop 17 octombrie BERBEC

 


O să vă petreceţi mare parte din zi pe la evenimentele din târg şi o să cheltuiţi cu lejeritate nişte bani pe care-i păstraserăţi tocmai pentru aşa ceva. Se pare c-aveţi o agendă încărcată şi o să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni, o să vă şi plimbaţi, sunt şi ceva evenimente la care o să vreţi s-ajungeţi.

Horoscop 17 octombrie TAUR

 


Se poate să primiţi o confirmare prin email, sau altfel, că aţi fost acceptaţi undeva, la un nou seminar, sau poate la nişte cursuri. O să reapară cineva care simte că mai aveţi ce căuta împreună şi are răbdare ca să vă convingeţi şi voi de acest lucru, pentru că nu vrea să vă piardă.

Horoscop 17 octombrie GEMENI

 


Poate-i faceţi o vizită cuiva care e bolnav, sau i-o fi trecut boală, e în convalescenţă şi are nevoie de câte ceva. Sunt treburi serioase pe-acasă de care va trebui să vă ocupaţi, ca să vă puneţi casa la punct, să puteţi lucra, voi, copiii.

Horoscop 17 octombrie RAC

 


O să faceţi nişte schimbări - poate grupul din care faceţi parte nu mai e omogen, fiecare trage în altă direcţie şi o să vă sustrageţi şi vă alăturaţi altor grupuri. O să vă puteţi împăca, dacă asta vă doriţi, cu cineva cu care aţi fost într-o relaţie, dar au tot intervenit ba unul, ba altul care a avut ceva de comentat şi v-au stricat moodul, starea de spirit.

Horoscop 17 octombrie LEU

 


O să mai faceţi curăţenie pe-acasă, aruncaţi vechiturile şi luaţi lucruri noi în locul lor să lucraţi cu drag. Prietenii insistă să plecaţi într-o excursie, fie şi de-o zi, ca să vă mai spălaţi gândurile, rutină, să căpătaţi acea prospeţime de care-aveti nevoie să puteţi lucra.

Horoscop 17 octombrie FECIOARĂ

 


O să vă-ntâlniţi după multă vreme cu nepoţi, cu veri, cu rudele apropiate, poate şi pentru că e o ceremonie care v-aduna pe toţi la un loc. Poate vă faceţi timp pentru studiu, cereţi ajutorul colegilor, pe net, dacă n-aţi înţeles ceva şi o să aveţi spor, o să vă descurcaţi, fără mari probleme.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO