Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii vor avea parte de vremuri bune

Ultima actualizare: 19-10-2020 09:35

Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu. O să ne străduim să creăm şi să menţinem armonia din relaţii şi să facem şi treaba, ca să ne achităm de toate obligaţiile, să n-avem restanțe.

Vibraţia zilei este 1 şi să atacăm obiective importante.

Horoscop 19 octombrie BALANŢĂ

 

Întrevedere cu cineva care insistă să lucraţi în condiţiile lui, ale ei, dar nu merge aşa - ţineţi şi la exigenţele voastre. O să vă regândiţi o strategie profesională şi să căutaţi soluţii şi mai eficiente să câştigaţi bani, s-aveţi de cheltuială.

Horoscop 19 octombrie SCORPION

 

Vă puteţi trezi cu nişte bani şi să acoperiţi nişte goluri, să luaţi măcar o parte din lucrurile obligatorii, să rezolvaţi urgenţele. Sunt chestiuni pe care nu le-aţi făcut aşa cum trebuia la momentul oportun şi o să reparaţi, din mers, totul ca să nu se lase cu amenzi usturătoare.

Horoscop 19 octombrie SĂGETĂTOR

 

Se reface încet, încet cercul de prieteni cu care vă puteţi vedea şi online, ca să vă puneţi - la comun - calităţile, să realizaţi ceva. Vin vremuri bune şi la voi şi o să vă găsiţi ceva mai bun de lucru, ori o să mai urcaţi o treaptă la şcoală, la actualul serviciu şi poate vă luaţi o casă mai mare.

Horoscop 19 octombrie CAPRICORN

 

Poate vă mutaţi în alta locuinţă, se poate să plecaţi şi în alt oraş, altă ţară şi-o s-aveţi o experienţă de neuitat. Încă vi se mai cer argumente, să faceţi vânzare bună produselor voastre, să puteţi ieşi pe piaţa cu un proiect de anvergură cu care să daţi lovitura - că e anul vostru special.

Horoscop 19 octombrie VĂRSĂTOR

 

Răspunsul mult aşteptat legat de o funcţie, de bani, de o avansare soseşte şi poate vi se propune o amânare ca tot nu e momentul. Poate vă-nscrieți într-o audienţă online la şefi, să le cereţi ce v-au promis mai de mult, că par să fie condiţii propice, numai să vrea să vă împlinească dorinţele.

Horoscop 19 octombrie PEŞTI

 

Se poate s-aveţi de învăţat, de dat examene şi să aveţi parte de nişte confirmări pe care le-aşteptaţi de multă vreme. Se observă cheltuieli pe care nu le-aveaţi în plan, e o situaţie care vă scoate - cu forţa - banii din buzunar, dar o să fiţi ingenioşi, perspicace şi o să drenaţi bugetul cât să v-ajungă.

Horoscop 19 octombrie BERBEC

 

Poate vindeţi ceva de prin casă, pe care nu-l mai folosiţi, sau maşina pusă în vânzare a luat-o cineva şi voi vă luaţi alta. Or să vă solicite diverse persoane ca să contribuiţi cu câte ceva, să vă faceţi cunoscute opiniile, să atingeţi un alt nivel profesional.

Horoscop 19 octombrie TAUR

 

Sfera sentimentală conţine un potenţial de relaţie şi o să puteţi întâlni pe cineva cu care să fiţi fericiţi. O să puteţi lichida un conflict mai vechi şi să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu, fost, actual, depinde şi o să puteţi convieţui în termenii cei mai buni.

Horoscop 19 octombrie GEMENI

 

E cineva care vă caută şi vrea să ieşiţi pe undeva, dar vă daţi mereu prinşi cu treburile şi vă scapă printre degete. Vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri ca să păstraţi nişte colaborări şi să mai jonglaţi şi voi un pic cu timpul liber, să nu vi se consume toată energia pe munca.

Horoscop 19 octombrie RAC

 

O să puteţi relua o activitate de timp liber şi care să vă aducă, eventual şi bani. Se poate să apară, în sfârşit, cineva cu care să vă-ntelegeți şi să formaţi un cuplu - poate-i plac şi copiii, aşa cum vă plac şi vouă şi-o să aveţi o familie frumoasă.

Horoscop 19 octombrie LEU

 

Sunt nişte urgențe pe-acasă şi trebuie dat zor să faceţi totul ca lumea şi în timp util. Poate aveţi de semnat contracte şi comunicarea cu partenerii de afaceri nu e perfectă, trebuie să duceţi munca de lămurire cu ei să fiţi la unison.

Horoscop 19 octombrie FECIOARĂ

 

O să mai lăsaţi de la voi în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să vă meargă bine, o să fie înţelegere. O să puneţi mult suflet ca să daţi drumul unui proiect particular şi de la care aveţi mari aşteptări, şi totuşi o s-aveţi răbdare până se-aşează lucrurile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO