Horoscop 18 mai 2020, cu Neti Sandu. Vărsătorii oferă o a doua șansă unei relații mai vechi

Ultima actualizare: 18-05-2020 10:22

Horoscop 18 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să aflăm ce trebuie făcut ca să avem success în tot ce ne-am propus și o să facem tot posibilul să fim pe fază cu cerințele actuale, care se pot schimba de la o zi la alta.

Vibrația zilei este 9 și o să ținem pasul cu evenimentele.

HOROSCOP 18 MAI TAUR


Sunt bani pe care-i puteți recupera din surse colaterale și să adunăți un capital ca s-aveți pentru neprevăzut. O să vă reganditi politica monetară a familiei, vedeți din al cui salariu plătiți rata la bancă, care plătește restul: facturi, achiziții de tot felul, ca să vedeți cu ce rămâneți.

HOROSCOP 18 MAI GEMENI


O problemă de sănătate poate deveni deranjantă și dacă tot nu vă duceți la doctor o s-aveți de tras, or s-apară neplăceri. Se poate să alegeți o variantă paralelă cu serviciul ca să mai câștigați bani și să faceți cumva ca să va fie mai ușor cu toate cheltuielile care se tot aduna.

HOROSCOP 18 MAI RAC


Voi e posibil să luați niște bani și să va îngrijiți și de sănătatea voastră și de-a alor voștri, ca să nu aveți probleme, și să vă-ncurce la treabă. Poate-o să vă puneți de acord cu șefii în privința volumului de muncă și a banilor pe care-i pretindeți, ca să fie echitabil, să merite efortul.

HOROSCOP 18 MAI LEU


Ați putea valorifica niște produse și să faceți rost de bani și vedeți dacă vă-ncumetați să faceți o rezervare pentru mai târziu într-o stațiune. O să aveți niște rezultate de top la serviciu și poate vă treziți cu o ofertă de lucru, și o să câștigați mai mulți bani dacă vă duceți - rămâne să vă decideți.

HOROSCOP 18 MAI FECIOARĂ


Ați mai avea de luat de pe undeva niște bani, dar sunt de completat formalități ca să-i încasați. O să planificați o ieșire poate cu treabă, la sfârșit de săptămâna, să îngrijiți o casă, un teren, să le purtați de grijă și părinților, bunicilor, să vă simțiți împăcăți sufletește.

HOROSCOP 18 MAI BALANȚĂ


O să tot semnați niște acte pân-o să-ncheiați o situație care să vă asigure și o diplomă, că poate absolviți un ciclu, o școală. Se pare c-o să vă caute cineva ca să vă ofere ceva de lucru, sau ca să desfășurați o activitate care să vă destindă, poate faceți mișcare, alergați în parc.

HOROSCOP 18 MAI SCORPION


Relația cu partenerul de cuplu trebuie reglată din mers, și baza succesului, a fericirii e comunicarea - să țineți cont de asta. Întâlnire cu cineva care vă propune mai multe lucruri și o s-aveți de unde s-alegeți că sunt și oferte pe gustul vostru.

HOROSCOP 18 MAI SĂGETĂTOR


Cineva cu care ați fost în cuplu e posibil să reapară cu gânduri de-mpăcare și schimbat - reloaded. Se poate să schimbați echipa cu care lucrați, poate și locul de muncă o fi altul pentru unii dintre voi și o să vă reinventați - să aveți o altă perspectivă.

HOROSCOP 18 MAI CAPRICORN

E posibil să treacă diseară un frate, o soră pe la voi și să v-aducă niște lucruri de care chiar aveați nevoie. Poate vă gândiți la un credit să vă luați casă, ori să vă construiți una, după puterile voastre și-or să vă mai ajute și rudele, prietenii cu ce s-o putea.

HOROSCOP 18 MAI VĂRSĂTOR


O să revină cineva care vrea, neapărat, să fiți împreună, dar depinde și de voi, dacă mai credeți în a doua șansă. O să puneți la punct un proiect care să v-aducă o reușită în carieră și să-l dezvoltați cu timpul, să lucrați la altă scară, c-aveți potențial.

HOROSCOP 18 MAI PEȘTI


Poate vă duceți într-o vizită, aveți de făcut și aprovizionarea și o să luați aer, mai admirați un peisaj, mai schimbați o vorbă cu cineva. Se poate să luați niște bani, și să completați lipsurile de prin casă, c-aveți de înlocuit niște piese care nu mai funcționează sau poate vi le repară cineva.

HOROSCOP 18 MAI BERBEC


Poate-o să reluați niște cursuri, un antrenament ca să vă recăpătați condiția fizică și o să țineți și un regim alimentar. Se poate să vă-ntâmpine cineva fie acasă, fie la serviciu cu o vorbă bună, și vă dă și o idee de petrecut timpul liber într-un mod ingenious - poate-o să faceți sport.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO