Horoscop 18 iunie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii își fac planuri de căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Rectificări azi. O să aflăm ce e de remediat, cum trebuie făcut, unde e de intervenit ca să facem treabă ca lumea, nu de mântuială.

Vibraţia zilei este 9 şi n-o să lăsăm să ne scape esenţialul.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 GEMENI

 

O să puteţi repara multe lucruri, printre care şi o relaţie sentimentală care are un viitor şi poate vă căsătoriţi la anul. O să faceţi toate demersurile ca să vă încasaţi banii pe care nu i-aţi luat atunci când a trebuit şi dacă nu se poate de pe-o zi pe alta, măcar până pe 12 iulie.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 RAC

 

Poate folosiţi biletul de vacanţă şi plecaţi pe undeva, ca să nu pierdeţi banii pe care i-aţi dat la începutul anului. Semnaţi acte, faceţi drumuri, plăți, aveţi nişte restanțe morale, materiale, şi o să vă daţi tot interesul să vă achitaţi onorabil de ele.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 LEU

 

O să recuperaţi, pe rând, banii pentru care-aţi muncit în ultima vreme, sau pe care i-oți fi împrumutat prietenilor. O să refaceţi grupul cu care aţi lucrat şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar, o să acoperiţi golul pe care l-aţi simţit din februarie încoace.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 16 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii se vor căsători

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate-o să daţi dovadă de un plus de toleranţă în relaţia cu partenerul de cuplu, lăsaţi reproşurile şi mai şi apreciaţi ce face celălalt. Se poate să reînnoiţi buletin, paşaport, şi să daţi emailuri, telefoane, să vă duceţi şi la sediile de unde-aveți de luat răspunsurile la cereri, la diverse revendicări.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 BALANŢĂ

 

Poate mai trebuie să duceţi şi alte acte ca să completaţi un dosar ca să primiţi validare, pare să fie ceva stufos. Voi poate pregătiţi o lansare pe piaţă, poate-aveți examen, interviuri, o să fie ceva care vă ţine în priză şi-o să fie un consum serios de energie.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 SCORPION

 

Se poate să găsiţi un sejur de vacanţă la un preţ convenabil şi n-o să mai staţi pe gânduri, o să-l luaţi. Poate vă invită cineva într-o excursie, o minivacanţă ca le-oți fi promis mai demult acestor oameni şi o să fie o gură de oxigen, după un stres consistent.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să vă scoată cineva la o întâlnire, să vă evaluaţi şansele de a fi împreună şi o să puteţi fi fericiţi. E cineva care vrea să revină în viaţa voastră şi o să se vadă, clar, o schimbare, voi însă trebuie să ştiţi dacă mai aveţi disponibilitate şi-i acordaţi credit persoanei.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Poate găsiţi o locuinţă la un preţ bun şi vă mutaţi fie în calitate de proprietar, fie de chiriaş - depinde de scop. Se poate să reapară oportunitatea de a vă lua o maşină, sau să lucraţi într-o combinaţie anume, care să v-aducă beneficii şi să acceptaţi.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se pare c-aveţi nişte restanțe la serviciu şi o să luaţi mai puţini bani la salariu dacă nu le terminaţi. Poate mai încercaţi o reacomodare într-un parteneriat de afaceri şi dacă n-o să mai meargă, poate vă luaţi inima-n dinţi şi porniţi pe cont propriu.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 PEŞTI

 

Poate e rândul vostru să împărţiţi custodia copilului, să-l luaţi la voi, sau să vă schimbaţi tura că n-are cine să supravegheze copilul. Se poate să achitaţi taxe, impozite, să vă ocupaţi şi de nişte reparaţii pe-acasă şi să cheltuiţi nişte bani pe materiale şi poate plătiţi o firmă să se ocupe de tot.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 BERBEC

 

Se poate să faceţi o contestaţie, să vi se facă dreptate, să aveţi acces la nişte documente ca să ştiţi ce-aveţi de făcut. O să daţi nişte bani ca să mai completaţi una, alta prin locuinţă şi să câştigaţi spaţiu, să fie poate şi mai multă lumină, poate amenajaţi grădina, balconul.

HOROSCOP 18 IUNIE 2020 TAUR

 

O să mai aveţi de făcut plăți, poate rata la bancă, ori altceva o fi urgent sau, oricum, obligatoriu. O să recuperaţi nişte bani şi o să vă luptaţi să obţineţi un supliment salarial, bonusuri pentru că aţi lucrat în plus, oricum din surse diferite o să mai primiţi nişte bani.

 

 

Citește și...
Horoscop 17 iunie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii se împacă cu persoana iubită
Horoscop 17 iunie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii se împacă cu persoana iubită

Horoscop 17 iunie 2020, prezentat de Neți Sandu. O zi a surprizelor. Apar lucrurile pe care le-așteptam, oamenii, și mai putem schimba cate ceva-n bine - în viața noastră și să fim fericiți cu ai noștri.

Horoscop 16 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii se vor căsători
Horoscop 16 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii se vor căsători

Horoscop 16 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu vești amestecate. Oricât de întortocheat ar fi labirintul prin care o să trecem ca să ne rezolvăm problemele o să ajungem cu bine la destinație.

Horoscop 15 iunie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii pleacă în vacanță în altă țară
Horoscop 15 iunie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii pleacă în vacanță în altă țară

Horoscop 15 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Eforturi azi. O să putem îndrepta niște lucruri dac-o să dăm dovadă de bunăvoință și perseverență totodată.

Recomandări
România, țara care „plutește pe o mare de petrol și doarme pe o pernă de gaz”
România, țara care „plutește pe o mare de petrol și doarme pe o pernă de gaz”

„Petrolul roșu”, partea a II-a. România are o istorie spectaculoasă în industria petrolieră. Am fost pionieri în extracția țițeiului, în rafinare și în utilizarea combustibililor în iluminat sau transport.

SUA îl avertizează pe Putin asupra „consecinţelor catastrofale” pe care le-ar avea utilizarea armelor nucleare în Ucraina
SUA îl avertizează pe Putin asupra „consecinţelor catastrofale” pe care le-ar avea utilizarea armelor nucleare în Ucraina

SUA vor răspunde decisiv oricărei utilizări de către Rusia a armelor nucleare împotriva Ucrainei şi au transmis Moscovei că se va confrunta cu „consecinţe catastrofale”, a declarat Jake Sullivan, consilier pentru securitate naţională al Casei Albe.

Alegeri în Italia. Extrema dreaptă speră să obțină victoria și să desemneze premierul care îi va urma lui Mario Draghi
Alegeri în Italia. Extrema dreaptă speră să obțină victoria și să desemneze premierul care îi va urma lui Mario Draghi

Peste 50 de milioane de italieni au fost chemați, duminică, la vot, pentru a-și alege parlamentarii, iar observatorii se așteaptă ca extrema dreaptă să câștige în forță și să desemneze premierul care îi va urma lui Mario Draghi.