Horoscop 17 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii se vor căsători

Ultima actualizare: 17-07-2020 10:13

Horoscop 17 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reuşite. Se ivesc din senin motive de bucurie şi o să profităm din plin, să ne facem viaţa mai frumoasă, c-avem nevoie să ne ridicăm moralul.

Vibraţia zilei este 8 şi o să fim ceva mai economi cu banii!


HOROSCOP 17 IULIE 20202 RAC

 

O să faceţi rost de nişte bani, poate pentru c-o să lucraţi în regim de colaborare şi e posibil să plecaţi vreo câteva zile pe undeva. Se rezolvă din mers o serie de lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, o să luaţi vreun premiu.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 LEU

 

Poate vă pregătiţi de o plecare pe o perioadă mai mare de timp şi o să luaţi nişte decizii legate de casă, de cei pe care-i lăsaţi aici. O să fie din nou mult de lucru la serviciu, e un efort în salturi, dar o să iasă totul - ca la carte şi-or să vină şi banii, cât de curând.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 FECIOARĂ

 

O să vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să aveţi un randament şi mai bun la slujbă şi o să iasă ceva de calitate. Poate vă-ncumetați să bateţi pe la alte uşi, să vă găsiţi un serviciu convenabil, c-aveţi nevoie de bani şi fără o negociere prealabilă, poate nu veţi primi suma dorită.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 BALANŢĂ

 

Sunt lucruri, produse, cu care vă puteţi face reclamă şi să vă asiguraţi un câştig cu care să faceţi față cheltuielilor suplimentare. Se poate s-aveţi o problemă juridică de rezolvat şi o să cereţi sfaturi ca să vă apăraţi nişte drepturi, poate vă angajaţi un avocat care să vă reprezinte.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 SCORPION

 

O să legalizaţi nişte acte, unele or fi expirat şi le reactualizaţi ca să vă puteţi deplasa încolo şi-ncoace. Poate vă interesaţi la bancă de un credit, de amânarea unor rate, ca să vă descurcaţi cu celelalte lucruri pe care le-aveţi de plătit, să nu rămâneţi în pană de bani.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 SĂGETĂTOR

 

Cu sănătatea staţi destul de bine, poate-ati ţinut vreo dietă şi-aţi mai eliminat din probleme. e cineva care vrea să colaboraţi fie la serviciu, fie în particular, poate e o activitate de timp liber şi care v-ar aduce satisfacţii morale.


HOROSCOP 17 IULIE 20202 CAPRICORN

 

E posibil să luaţi nişte bani, chiar şi din urmă şi să aveţi de cheltuială zilele astea, mai ales dacă o să ieşiţi din casă, c-o să vă coste. E cineva care vă scoate la cafea că simte un potenţial de relaţie - şi nu se-nșeală.


HOROSCOP 17 IULIE 20202 VĂRSĂTOR

 

Sfera sentimentală e nuanţată frumos şi o să vă meargă şi mai bine în relaţie, sau abia acum apare cineva cu care puteţi forma un cuplu. Se poate s-aveţi în plan o deplasare şi să vă interesaţi în primul rând de starea maşinii, să n-aibă vreo hibă, mai bine daţi pe la servis.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 PEŞTI

 

O să fiţi inventivi şi poate scoateţi la vânzare ceva care v-ar asigura banii pentru o deplasare la munte, sau la malul mării. Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să vă permiteţi o plecare, şi să faceţi nişte achiziţii de care are nevoie întreaga familie.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 BERBEC

 

E posibil să vă facă o vizită nişte rude apropiate, surori, verişoare, cumnate şi să puneţi umărul la un eveniment de familie. Se poate să reamenajaţi un colţişor de casă, ori poate în grădina construiţi un foişor, montaţi o piscină, creaţi un spaţiu de relaxare.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 TAUR

 

Poate urmaţi nişte cursuri on line, vă duceţi la un interviu şi o să fie cu succes - poate semnaţi un contract. E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să mai achitaţi din facturile mari, şi să mai puneţi deoparte şi ceva bănuţi pentru momentele mai delicate.

HOROSCOP 17 IULIE 20202 GEMENI

 

E posibil să aflaţi ce simte pentru voi fiinţa pe care o iubiţi şi să luaţi împreună o decizie pe termen - nelimitat - să vă căsătoriţi. Se poate să primiţi bani, cadouri, ceva care să vă recompenseze pentru o muncă suplimentară, şi să fie încurajator pentru mai departe.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO