Horoscop 15 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Capricornii încep o frumoasă poveste de dragoste

Ultima actualizare: 15-11-2020 09:29

Horoscop 15 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă, cu veşti bune. O să avem câte ceva de spus şi de făcut ca să-ndreptăm nişte lucruri, să reparăm nişte relaţii.

Vibraţia zilei este 6 şi o să simţim gustul armoniei, că e palpabil.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE SCORPION

 

Poate e zi aniversara de logodnă, de schimbat jurăminte de credință pe viaţa - e ceva special. Noutăţi - care să vă schimbe viaţa în bine şi să vă bucuraţi de un nou job, de revenirea cuiva care să vă facă, în sfârşit fericiţi.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi să vă asociaţi cu cineva care va pune umărul la un proiect îndrăzneţ. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare importantă poate vă mutaţi o vreme altundeva şi nu o să mai fiţi singuri, ci alături de cineva cu care chiar rezonaţi pe mai multe planuri.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE CAPRICORN

 


Se poate să vă pice cu tronc cineva să vă lansaţi într-o poveste de dragoste care să vă umple frumos, viaţa. V-au lipsit nişte oameni care locuiesc departe de voi şi poate faceţi cumva să vă reuniţi - vă mutaţi o vreme altundeva, la ei acolo, sau vin ei la voi.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE VĂRSĂTOR

 


E posibil să primiţi o atenţie specială, un premiu şi să mai urcaţi o treaptă socială. Se poate să primiţi o invitaţie la cineva care împlineşte o vârstă, sau şi-a luat un job, a reuşit la un examen, a căpătat o funcţie şi dacă vă e la-ndemână vă duceţi.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE PEŞTI

 


Se poate să luaţi parte la o festivitate şi să primiţi şi voi o distincţie, ori e o ceremonie religioasă, se căsătoreşte cineva. V-aţi putea repezi la cineva care v-aşteaptă cine ştie de când şi să-i faceţi pe plac, să vă duceţi, dar într-un du-te vino, că nu puteţi rămâne mai mult timp.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE BERBEC

 

O să găsiţi momentul potrivit să-i spuneţi ce simţiţi fiinţei iubite ca să vă fie şi mai bine în relaţie. Se poate să recuperaţi nişte bani şi să aveţi cu ce să vă mişcaţi, să mai respiraţi şi alt aer, să revedeţi nişte peisaje de care v-a fost dor, oameni dragi.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE TAUR

 

Se poate să primiţi un răspuns de la cineva care vrea să lucraţi la un proiect şi s-a decis deja - va da ok-ul. O să vă-ntâlniţi cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi poate se naşte o relaţie frumoasă care să vă-mplinească sufleteşte, să fiţi fericiţi.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE GEMENI

 

Poate vine cu gânduri de-mpăcare, de căsătorie, cineva cu care aţi avut nişte certuri în ultima vreme şi lucrurile s-au limpezit. O să vă consultaţi cu nişte prieteni care vor să-şi petreacă timpul liber împreună cu voi şi aveţi şi voi şi ei idei care mai de care - ceva găsiţi voi.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE RAC

 


E posibil să faceţi şi voi cunoştinţă cu cineva de care o să fiţi de nedespărţit şi o să construiţi, frumos, o relaţie. E o sărbătoare la care o să vă duceţi şi voi, chit că staţi o oră, două, le faceţi o surpriză plăcută acelor oameni care v-aşteaptă, că sunteţi important pentru ei.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE LEU

 

Cineva din străinătate zice că vine, sau vă duceţi voi dacă nu vă puneţi viaţa în pericol şi e voie, că poate e închisă ţara aceea. Se poate să daţi o fugă în alt oraş că e acolo cineva care nu mai poate de dorul vostru, poate mai are nevoie şi de ceva pe care numai voi i-l puteţi duce.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE FECIOARĂ

 

Poate vă duceţi în vizită la fraţi, surori, familia v-aşteaptă şi o să va-ncărcați bateriile. Poate vă faceţi program cu familia, să ieşiţi un pic la aer, să faceţi un pic de mişcare, doi paşi pe-afară ca să vă dezmorţiţi, să aveţi alt moral.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE BALANŢA

 

O să vă duceţi, măcar în fugă, aşa, ca să vă protejaţi, la o zi de naştere, sau la căsătoria cuiva. Se poate să reapară o relaţie de cuplu care pierduse teren şi o să vă repoziţionaţi, ca să nu mai existe de-aici înainte, pe cât posibil divergente de opinie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO