Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani

Ultima actualizare: 15-01-2019 10:36

Lucrurile la care visam sunt pe cale să se-mplinească, şi o să facem tot ce depinde de noi să nu ne ratăm şansele. Vibraţia zilei este 6 şi o să țesem armonie de jur împrejurul nostru.

 

CAPRICORN

Poate aţi strâns suficienţi bani ca să vă luaţi o maşină, ori poate daţi avansul pentru o locuinţă. Se poate să vă treacă prin mână nişte oferte de afaceri, o fi un job nou la care încă va mai gândiţi dacă să vă duceţi, sau nu - par să fie atrăgătoare.

VĂRSĂTOR

O să vă puteţi îngriji şi de voi, dac-aţi terminat cu sărbătorile şi să vă duceţi la doctor, că sunt chestiuni pe care le-aţi ignorat. O s-aveţi nişte drumuri de făcut, poate umblaţi după acte, urmaţi nişte cursuri, mai aveţi şi serviciu, s-au adunat cam multe şi vă paşte epuizarea - aveţi grijă.

PEŞTI

Se pare c-or să vă caute nişte prieteni care vor să plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână şi alegeţi o destinaţie, un traseu de vacanţă. Se poate să vă treziţi într-o postură care să scoată la iveală o gamă largă de calităţi şi lumea să vă aprecieze, să se bată pentru voi să colaboraţi.

BERBEC

O invitaţie la o reuniune mondenă şi o să vă puneţi în temă cu ce e nou în societate şi ce-aţi putea aduce nou pe scenă socială. Se prea poate să luaţi nişte bani din urmă şi să aveţi pentru o ieşire cu prietenii la masă în oraş, c-aveţi multe de povestit şi poate-aveti şi proiecte comune.

TAUR

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o demonstreze - trebuie doar să ştiţi ce vreţi şi voi. Poate vi se propune să lucraţi în alt oraş, poate plecaţi din ţară, sau poate e ceva în colaborare cu cei din străinătate, cu o firmă şi o să fie convenabil.

GEMENI

Poate ieşiţi cu nişte prieteni la un spectacol, aveţi poate o activitate preferată la care vă duceţi împreună o dată, de două ori pe săptămână. Se poate să luaţi parte la un eveniment care să capete amploare şi să daţi acolo măsură priceperii voastre, să primiţi felicitări şi să fie urmat de o promovare.

RAC

Aţi putea obţine o recompensă pentru ce-aţi muncit în ultima vreme, sau or fi daune morale, materiale că s-a-ncheiat un proces. Se pot rezolva multe lucruri din cele pentru care v-aţi zbătut multă vreme şi o să vă eliberaţi de greutăţile pe care le-aţi dus anul trecut şi începeţi ceva nou.

LEU

E posibil să luaţi o sumă importantă de bani, poate i-aţi cerut credit unei bănci şi o să-l primiţi în cursul zilei de azi. Poate vă pregătiţi de o nouă etapa în viaţa profesională şi o să fiţi încântaţi de noutate, chiar dacă o să fie greu şi-o să mai aveţi şi nişte probleme pe acasă.

FECIOARĂ

Se poate să vină nişte musafiri pe la voi şi o să vă simţiţi bine împreună, o să vă vedeţi poate chiar mai des de-aici încolo. Se poate să v-apucaţi de nişte reparaţii pe-acasă, ori îi ajutaţi pe părinţi, ori poate se mută nişte prieteni şi le daţi o mână de ajutor.

BALANŢA

Poate o să vreţi să vă schimbaţi casă, poate vă mutaţi cu chirie, dacă nu cumva căutaţi un atelier în care să lucraţi. Vouă or să vă reuşească activităţile desfăşurate în colectivitate şi or să conteze la bani şi la proiectele pe care le veţi primi în cursul anului.

SCORPION

Se observă succes la activităţile de tip intelectual şi puteţi urca la alt nivel şi să luaţi şi bursă. Promite să fie o perioadă mai bănoasă şi o să mai cumpăraţi câte ceva din lucrurile pe care nu le-aţi putut lua în perioada sărbătorilor, sau rezervaţi o cameră la un hotel într-o staţiune de agrement.

SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să fiţi împreună şi încearcă, poate încă o dată, să vă cucerească. Se poate să preia cineva o parte măcar, din greutăţile cu care v-aţi confruntat pân-acum şi o să vă mai ocupaţi şi de aspectul fizic, schimbaţi garderoba, stilul vestimentar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO