Horoscop 15 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză

Ultima actualizare: 15-08-2020 08:57

Horoscop 15 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a surprizelor. O să tot găsiți motive de bucurie, o să-i luăm prin surprindere pe cei dragi cu o vorbă, un gest, un cadou și o să ne meargă tuturor la suflet.

 

Vibrația zilei este 6 și o să creăm o atmosferă armonioasă de jur împrejurul nostru.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 LEU


E cineva care insistă să vă vedeți și se pare că și voi simțiți la fel, și un dus întors la malul mării ar fi ideal. Energie multă, vă duceți voi în aer liber undeva să descărcați tensiunile, surplusul și o să vă întoarceți fresh, gata pentru noi provocări.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 FECIOARĂ


O să vă coopteze un grup care vine cu o propunere de timp liber, să lucrați ceva care să vă fie pe plac. O să vă întoarceți cu buzunarele pe dus ca să vă miscați, totuși, un pic, să-i faceți pe ai voștri să mai uite de munca de zi cu zi, să faceți o baie de soare, de aer.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 BALANȚĂ


Se poate să le fiți de ajutorul unor prieteni sau doar o prezență benefică la o nuntă, un botez, o logodnă, în cadru restrâns. Vă faceți timp să vă duceți și la ziua cuiva, poate se căsătoresc niște prieteni, dar să stați la un tete-a-tete cu cineva care vrea să vă cunoască mai bine.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 SCORPION


Se poate să vă duceți la un eveniment în care să fie vorba și despre voi pe scena socială undeva, cu titlul de afirmare.  Poate vine cineva de la drum lung în vizită și o să vă petreceți frumos timpul liber, se poate să mai rămână o zi, două ore și să fie o companie pe gustul vostru.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR


Vă consultați cu niște prieteni în privința unui unei afaceri în care o să vă implicați, dacă veți găsi de cuviință că vi se potrivește. Un tur de orizont să vedeți ce se mai întâmplă în oraș, ce spectacole în aer liber, vreo expoziție, ca să vă alinați privirea, că aveți nevoie de frumos.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 CAPRICORN


E posibil să faceți cunoștință cu cineva care o să apară în viața voastră și o să puteți rămâne împreună. Se poate să aveți musafiri, dar dacă sunteți sătui de casă, ieșiti la o terasă, la iarbă verde, vă duceți la pescuit sau pe litoral, stați câteva ore și vă întoarceți la noapte.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR


Vă pregătiți pentru o confruntare cu cineva care vrea să faceți echipă în vederea unui proiect incitant - vă gândiți până mâine. Se poate să aveți un motiv de bucurie să vă strângeți cu toți ai voștri să sărbătoriți pe unul dintre apropiați, poate fi și un prieten.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 PEȘTI


E posibil să le purtați și mai mult de grijă celor mai în vârstă din familie, fie pentru că au nevoie, fie pentru că așa simțiți voi, vine din interior. O să fiți dispuși să cheltuiți niște bani, ca să vă simțiți cu familia cu tot bine, să vă distingeți, să mai uitați de greutățile care apasă pe umerii voștri.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 BERBEC


Se poate să le organizați copiilor, nepoților o zi numai a lor, cu activități care să îi remonteze, să fie o bucurie generalizată. Relația de cuplu o să capete nuanțe în plus, pentru că o să simțiți că vreți să rămâneți pe viață cu această persoană și plutește în aer un vibe cu totul special.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 TAUR


Vă invită cineva prin țară pe undeva și dacă aveți posibilitatea vă duceți, ca să mai vedeți și alte lucruri. Se poate să aveți musafiri, o fi o zi importantă pentru voi, se împlinesc niște ani de când v-ați căsătorit s-au v-ați cumpărat casa, ori poate de v-ați cunoscut partenerul de suflet.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 GEMENI


O să cheltuiți cu destulă ușurință, se pare, bani, că o să vreți să le faceți surprize alor voștri și o să-i tot răsfățați. O să vă bucurați de vizita cuiva, se reunesc vechi prieteni și o să puneți umărul la o activitate care le-ar fi de folos unor persoane aflate în dificultate.

HOROSCOP 15 AUGUST 2020 RAC


Se poate să primiți un cadou, vă invită cineva la o terasă, poate vă face vreo declarație de dragoste. O revedere emoționantă și poate o să refaceți o căsnicie, o relație de cuplu care se pierduse din cine știe câte motive și o să fiți în armonie cu voi și cu partenerul de viață.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO