Horoscop 13 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii se vor împăca cu persoana iubită

Ultima actualizare: 13-08-2020 09:33

Horoscop 13 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să întâmpinăm dificultăţi, probabil, de la prima oră, dar o s-avem prezență de spirit să facem față situaţiilor delicate.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot posibilul să ne apărăm familia.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 LEU

 

Poate faceţi un efort financiar să ajungeţi în altă localitate pentru că e nevoie de voi acolo şi o să aveţi parte şi de câştiguri. O să vă relansaţi cu ceva care să vă pună în valoare calităţile cu care-aţi mai câştigat voi trofee şi o să atingeţi un alt nivel superior în profesie şi în carieră.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

E bine să vă-ngrjiți de sănătate ca să vă asiguraţi că organisumul e în stare de bună de funcţionare şi o să aveţi spor la treabă. Se pare că intraţi la cheltuiala c-aveţi de achitat facturi, poate vreun sejur pe undeva ca să vă duceţi cu familia, să vă recreaţi, să vă refaceţi forţele.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 BALANŢĂ

 

Poate vă pregătiţi de un eveniment festiv care să vă pună un pic la cheltuială, dar o să vă facă plăcere să vă implicaţi în toate felurile.Poate daţi o raită pe la magazine, sau faceţi o prospecţie online să economisiţi timp, şi să vă compuneţi o garderobă de vacanţă, de sezon.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 SCORPION

 

O ieşire în lume, mă rog, la o plimbare, v-ar detensiona şi aţi sparge monotonia, ca să vă eliberaţi de toate apăsările.
E multă muncă şi vreţi să vă debarasaţi de toate obligaţiile şi de serviciu şi personale şi să avansaţi cu proiectele în care v-aţi pus mari speranţe.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

Vi se face o ofertă de colaborare şi o să trebuiască să ţineţi la preţ ca să merite. E cineva la care ţineţi şi de la care aşteptaţi mai mult, dar nu e în apele ei această persoană, însă cu răbdare o să depăşiţi împreună momentul.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

O să puteţi repara o relaţie sentimentală şi să ajungeţi la căsătorie dacă totul o să meargă ca uns. Păreţi mai ataşaţi de nişte colaboratori cu care veţi repurta nişte succese care or să vă umple contul - e ceva care să vă propulseze în carieră, tot e anul vostru, vine succesul.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să-ntâlniţi pe cineva cu care să vă asortaţi, să vă-nțelegeți fără prea multe vorbe şi să fiţi fericiţi.
Se poate să vă găsiţi ceva de lucru şi să vă asiguraţi câştiguri suplimentare şi va fi totodată o rampă de lansare pentru voi, să vă ridicaţi cota valorică.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 PEŞTI

 

Vă invită cineva la o zi de naştere, la un botez în week-end şi o să fie cu veselie. O să aveţi mai mult de lucru, poate e un control, daţi şi un examen pentru un post - ceva apare din senin ca să v-aducă şi bani mai mulţi.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 BERBEC

 

Poate-o să puneţi în practică o idee şi vă asiguraţi banii de rate, facturi şi de plecat pe undeva când aveţi o zi, două libere.
Se poate să fi venit scadenţa şi să trebuiască să vă achitaţi de nişte datorii, morale, materiale şi o să faceţi tot posibilul să nu rămâneţi nimănui dator.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 TAUR

 

E posbil să luaţi nişte bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile de tot felul.
O să aflaţi ce-aveţi de plătit, cui, ce sumă, e ceva de care aţi uitat şi o să trebuiască să scăpaţi de tot ce vă scoate din ritmul vostru susţinut.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 GEMENI

 

O să relaţionaţi cu nişte oameni în vederea unei activităţi care să v-aducă profit şi o să fie mai dificil, dar o să reuşiţi în cele din urmă. Vă scoate cineva la o cafea, poate e momentul marilor mărturisiri şi veţi reuşi să repuneţi pe șine o căsnicie care se destrămase, dar nu de tot - o să vedeţi o minune.

HOROSCOP 13 AUGUST 2020 RAC

 

Poate vă daţi acceptul pentru o colaboare şi o să staţi bine la capitolul finanţe. O să vă reinventaţi, o să vă acordaţi mai multă atenţie, poate şi cei care vă iubesc insistă s-o faceţi şi or să se vadă rezultatele până la sfârşitul lunii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO