Horoscop 12 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație

Ultima actualizare: 12-08-2020 09:41

Horoscop 12 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să putem face mai multe lucruri de-odată şi cu succes, c-avem energie şi motivaţie interioară.

 

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e cheia succesului.

HOROSCOP 12 AUGUST LEU

 

O să vă caute cineva care vrea să faceţi echipă la treabă, la distracţie, poate chiar în viaţa de zi cu zi, să fiţi un cuplu. O să vă orientaţi spre lucruri care se cer în momentul de faţă, ca să ţineţi pasul cu cerinţele, să aveţi din ce să câştigaţi bani.

HOROSCOP 12 AUGUST FECIOARĂ

 

Sunteţi dispuşi să munciţi şi în particular ca să faceţi rost de bani c-aveţi multe de cumpărat şi bugetul era restrâns.
E o întrunire, fie şi online cu nişte oameni care vor să puneţi umărul la o activitate care să fie spre beneficiul altor oameni-poate s-a-ntâmplat recent ceva.

HOROSCOP 12 AUGUST BALANŢA

 

O să faceţi echipă cu nişte oameni care au aceleaşi preocupări şi o să vă puneţi toate calităţile în funcţiune.
Poate vă duceţi la nişte rude în vizită, staţi câteva zile şi vă-ncărcați frumos, sufleteşte ca să fiţi pregătiţi pentru un asalt în sfera carieră.

HOROSCOP 12 AUGUST SCORPION

 

Poate vă duceţi câteva zile într-o staţiune turistică, sau la reşedinţa voastră din altă zonă ca să vă recreaţi, să vă aerisiţi. Se poate să primiţi o recompensă pentru c-aţi muncit repede, mult, şi cu folos, şi să vă paște o avansare, ceva-bun- trebuie să se-ntâmple.

HOROSCOP 12 AUGUST SĂGETĂTOR

 

E cineva care v-a dus dorul şi vă invită să vă-ntâlniţi pentru că o astfel de relaţie trebuie cultivată, întreţinută.
V-aţi putea duce într-o vacanţă şi să şi lucraţi, pe cât posibil, ca să ţineţi pasul cu evenimentele şi să câştigaţi şi bani în acelaşi timp.

HOROSCOP 12 AUGUST CAPRICORN

 

Încep să vină banii pentru care aţi tot făcut demersuri şi scăpaţi de nişte griji. Sunt lucruri importante pe care le puteţi rezolva şi o să mai primiţi ajutor şi din partea unor oameni care vă apreciază, şi or să vă şi-ncurajeze.

HOROSCOP 12 AUGUST VĂRSĂTOR

 

La serviciu e un spaţiu de creaţie, o să vă folosiţi imaginaţia ca să prindă viaţă un proiect.Parcă tot aveţi un gând cu casa, să vă mutaţi, sau s-o zugrăviţi pe cea în care locuiţi, să creaţi mai mult spaţiu, o-mpărțiți altfel.

HOROSCOP 12 AUGUST PEŞTI

 

Sfera sentimentală se activează frumos şi n-o să vă mai simţiţi singuri şi neînțeleși o să fie o împlinire sufletească.
Se poate să-ncepeți lucrul la ceva nou care să vă acapareze o bună bucată de vreme şi or să se vadă rezultatele-o să aveţi parte de câştiguri.

HOROSCOP 12 AUGUST BERBEC

 

O să apară cineva în viaţa voastră şi o să vă lăsaţi purtaţi de val, c-o să fie frumos-toate se vor petrece rapid, o să vedeţi.
E posibil să găsiţi ceva în plus de lucru şi să faceţi şi acele lucruri la care renunţaserăţi c-aveați banii număraţi şi să fie tocmai bine.

HOROSCOP 12 AUGUST TAUR

 

Poate v-ăpucaţi de nişte reparaţii pe-acasă, o renovare, plătiţi o firmă şi voi puteţi pleca în concediu în timpul ăsta.
Se poate să fie o zi bănoasă, şi cea de mâine la fel şi o să faceţi o aprovizionare pentru petrecrea din week-end care poate avea loc şi-n altă parte, alt oraş.

HOROSCOP 12 AUGUST GEMENI

 

Poate plecaţi cu copiii, nepoţii la aer, la munte, la mare şi o să vă priască escapada turistică-care poate fi şi în weekend. Poate intraţi într-un program de studiu online şi o să vă ia ceva timp să vă puneţi la punct cu toate cerinţele, o să aveţi şi examene, dar o să vă placă

HOROSCOP 12 AUGUST RAC

 

Poate intraţi într-o combinaţie partenerială care să v-aducă o stabilitate financiară, e de-ncercat.
O să faceţi rost de bani, fie de la actualul serviciu, fie mai aveţi voi alte surse care-ncep să descarce bani în contul vostru şi o să vă echilibraţi financiar.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO