Horoscop 13 iunie 2020, cu Neti Sandu. Vărsătorii se îndrăgostesc până peste cap de cineva

Ultima actualizare: 13-06-2020 09:43

Horoscop 13 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să putem face şi treabă, să ne şi distrăm, să fim alături de cei pe care-i iubim, cărora să le mai trecem cu vederea greşelile.

Vibraţia zilei este 4 şi o să-i protejăm pe ai noştri, ca să fie fericiţi.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 GEMENI

 

O să vă prindă bine să vă duceţi la un spectacol în aer liber, să faceţi mişcare, să ieşiţi cu copiii în parc, la plimbare. Poate daţi o petrecere, fie că e ziua voastră de naştere, fie că sărbătoriţi altceva şi poate vă duceţi undeva în natură, ca să fie spaţiu, dacă sunteţi mai mulţi.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 RAC

 

Se poate să plecaţi la drum pe undeva şi e bine să aveţi un Waze ca să nu vă rătăciţi şi ca să evitaţi aglomeraţia. Se poate să vă vină o idee despre cum să salvaţi o relaţie care se răcise şi pe care nu vreţi, totuşi, s-o pierdeţi, pentru că e valoroasă.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 LEU

 

Poate-o să fiţi mai înţelegători cu prietenii care nu va mai pot însoţi la plimbare şi ieşiţi altădată cu ei. Chiar dacă banii nu sunt drămuiţi tot nu sunteţi dispuşi să cheltuiţi fără milă, aşa că o să fiţi un pic mai selectivi, ca să rămâneţi cu ceva în cont - pentru neprevăzute.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să vă schimbaţi brusc programul şi să o porniţi spre nişte prieteni cărora vreţi să le faceţi o surpriză, în alt oraş. Sunt oameni care vor să intraţi în grupul lor şi dacă veţi găsi un numitor comun o să ieşiţi pe la evenimente, sau doar online dacă altfel nu se poate.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 BALANŢA

 

Se întâmplă ceva prin târg şi o să ieşiţi la un spectacol în aer liber, la un sport de agrement, să fie cu distanţare socială. Poate vă daţi întâlnire cu rudele apropiate ca să faceţi ceva care va face plăcere, fie şi doar să staţi de vorbă, să respiraţi alt aer, să vă deconectaţi.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 SCORPION

 

Poate-aveți de dat un examen, vă prezentaţi la vreun interviu, o să vorbiţi în public, chiar online şi o să fie un succes. E un indiciu de drum şi s-ar prea putea să simţiţi nevoia să daţi o fugă la munte, sau la mare şi să vă şi-ntoarceti dacă vreţi să dormiţi în patul vostru.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Or să vă reuşească demersurile care ţin de casă - degajaţi terenul înăuntru, în afară, aruncaţi ce nu vă trebuie şi faceţi totul lună. Se rezolvă probleme sentimentale mai vechi, mai noi, staţi de vorbă la o cafea, un fursec şi se clarifică aproape totul - restul e treaba timpului să le ardă.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi să fie o atmosferă de nota zece, să uitaţi de tot restul. Poate e programată o întâlnire cu grupul, dar nu e de făcut treaba în această formulă, ci doar pentru distracţie, sport, preocupări artistice, cu inspiraţie şi creativitate.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E posibil să va-ndrăgostiți până peste cap de cineva şi să fie minunat, dar când o să vă treziţi vedem ce-o să se-ntâmple. Se poate să vă ia ochii un produs piperat şi să daţi banii fără să clipiţi - şi o să vă usture - aveţi grijă, vedeţi ce bani aveţi în cont şi cât vă permiteţi să cheltuiţi.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 PEŞTI

 

Poate vă duceţi la un concert în aer liber, o fi vreun spectacol de teatru pe la vreo grădină de vară, în parc, e de mers acolo. Se-anunţa distracţie, vă duceţi afară la aer, la munte, la mare, sau la voi în grădină, şi-i chemaţi pe fraţi, pe surori, să vă bucuraţi de noutăţile din viaţa voastră.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 BERBEC

 

Poate daţi o raită pe la magazine să luaţi ceva nou, util şi frumos pentru casă, sau poate comandaţi online. O s-ajungeţi în sfârşit la o întâlnire care trebuia să aibă loc mai demult şi poate o să continuaţi o relaţie a cărei flacăra nu s-a stins - iubire mai există.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 TAUR

 

Poate faceţi o prezentare a obiectelor pe care le puneţi în vânzare ca să luaţi nişte bani, pe net. Se poate să faceţi o investiţie pentru casă şi să vă mai ajute şi ai voştri, şi să iasă un lucru de calitate, durabil, aşa cum vă place vouă - nu vă-ncurcați cu nimicuri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO