Horoscop 13 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Racilor li se propune o afacere bănoasă

13-12-2020 07:38


Horoscop 13 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Cel mai bine-ar fi să externalizăm secretele, să scăpăm de tot ce ne tulbură conştiinţa şi să ne primenim pentru un nou început de an.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont de ce-şi doresc ai noştri.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Aveţi multe planuri şi o să ţineţi cont de ai voştri că să nu fie nimeni dezavantajat de program şi o să reuşiţi să vă relaxaţi cu toţii.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să alegeţi să faceţi o plimbare ca să vă recreaţi, s-aveţi forţă, energie ca să puteţi munci de maine-ncolo, să vă achitaţi de toate obligaţiile.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate le faceţi o vizită unor apropiaţi care vor să schimbaţi o vorbă, poate lucraţi la ceva, aveţi un hobby comun, vreo acţiune de binefacere.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să pregătiţi o ieşire la rampă care v-ar propulsa în carieră şi o să vă bucuraţi de succes, or să vină şi banii, cât de curând.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Poate daţi o fugă la cineva din alt oraş, dacă e voie să vă deplasaţi, o fi nevoie de voi acolo, sau poate vreţi să luaţi o gură de aer fresh.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

A rămas o chestiune de suflet de vorbit între patru ochi şi o să trageţi o concluzie, pentru că vreţi să fiţi cu inima uşoară şi o să outeti continua o relarie în care credeţi.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

O să ieşiţi un pic pe-afară să vă dezmorţiţi, să faceţi mişcare, mai cumpăraţi una, alta şi o să vă asiguraţi că şi cadourile sunt pe gustul tuturor ai voştri.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 RAC

 

Întrevedere cu cineva care va propune o afacere, sau o activitate care să vă ofere satisfacţii profesionale şi cu promisiuni de bani.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 LEU

 

O să puteţi călători, dacă va încânta ideea să plecaţi pentru o zi, două din localitate în perioada sărbătorilor.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate le faceţi o vizita unor rude care au nevoie de câte ceva şi o să vă bucuraţi de plimbare şi de veştile bune pe care o să le aflaţi.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 BALANŢA

 

Intraţi la cheltuiala şi nu o să prea faceţi rabat la ce vă doriţi, dar nici n-o să rămâneţi pe zero, că mai aveţi voi nişte bani puşi de-o parte.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

Apar situaţii neprevăzute care "înghit" bani şi o să vă descurcaţi că v-aţi propus un barem pe care să nu-l depăşiţi – c-aveţi nevoie de stabilitate financiară.


VIDEO PROTVPLUS.RO