O zi cu rezolvări. O să putem primi aprobări, să intram în diverse combinații, parteneriale de afaceri, ca să facem rost de bani, să ne sporim veniturile.

Vibrația zilei este 4 și o să ne îngrijim de familie, să nu ducă lipsă de nimic.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu BERBEC

E posibil să luați niște bani și să vă bucurați de o tură de shoping ca să le luați cadouri alor voștri, de Paște.

Vă aflați într-un vârf de formă și o să puteți face tot ce v-ați propus, visele or să se transforme în realitate, în mod surprinzător.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu TAUR

V-ați făcut niște planuri cu banii din cont o să vă gândiți să schimbați mașina, probabil după sărbători.

Voi se poate să vă aflați la început de drum într-o afacere care o să vă acapareze cu totul și o să se dezvolte, frumos, pe parcurs, că sunteți atrași de munca respectivă.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu GEMENI

Se poate să primiți pe lângă bani, o recunoaștere a meritelor și să fiți puși într-o funcție, să probați calități de lider.

Poate vă invită cineva în plimbare prin țară, pe undeva fie să petreceți Paștele, fie o fi vreo aniversare și nu vreți să pierdeți un asemenea prilej care v-ar revigora.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu RAC

O să fiți cu un pas mai aproape de casa pe care v-o doreați sau de mașină care trebuia mai demult schimbată - o să vă atingeți obiectivele.

E un echilibru în viața voastră pe care știți cum să-l mențineți apar însă noi oportunități de a vă lansa pe o nouă orbită profesională și să upgradati în carieră.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu LEU

Se poate să vă orientați chiar și spre un credit bancar daca nu veți găsi din altă parte bani, din colaborări, de exemplu ca să plecați în vacanță.

Vă pot intra bani și să faceți o aprovizionare mai serioasă de Paște, că n-o să vă mulțumiți cu puțin, vreți să-i faceți fericiți pe ai voștri.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Poate fi o zi bănoasă pentru voi și o să vă achitați datoriile și dacă aveți timp poate vă duceți la cumpărături.

O să faceți progrese la slujbă, la școală, treburile care țin de casă vor fi și ele făcute din mers, că sunteți expeditivi cu tot ce tine de gospodărie și o să fiți mulțumiți de rezultate.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Se poate să vă găsiți un hobby care să vă ajute să scoateți la iveală toate resursele interioare care-au stat la secret.

O să puteți intra pe un alt făgaș profesional, poate primiți o ofertă, de nerefuzat și o să vă bucurați de o colaborare pe termen lung și foarte fructuoasă.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu SCORPION

Relația cu partenerul de cuplu trece prin faza de perfectare a comunicării că v-ați obișnuit să vă înghițiți cuvintele în loc să vorbiți.

Aveți de primit recompense - atât financiare, cât și sufletești și să vă achitați și voi de niște obligații morale față de niște oameni care v-or fi susținut cândva.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

O să intrați într-o nouă etapă profesională și o să aveți și chef și spor la treabă că erați dornici de noi provocări.

Vă puteți specializa într-un domeniu și să începeți cursurile, online poate, dacă n-aveți timp că sunteți ocupați cu munca, ori poate sunt cursuri practice și trebuie să vă duceți la un sediu.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu CAPRICORN

Se poate să vă faceți auzite părerile, poate țineți niște cursuri, prelegeri și o să vorbiți în fața unui public.

Preocupările de grup or să v-aducă satisfacții profesionale și o să descoperiți bucuria de a pune umărul la niște activități la care și ceilalți vor contribui cu ce pot, ce au ei mai bunb.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

O să scoateți din banii de la rezerve ca să vă cumpărați ceva frumos și util pentru casă, că o să vreți să sporiți gradul de confort.

Poate bateți palma pentru un contract care v-ar aduce bani și notorietate, că aveți și niște relații care or să vă țină în priză, ca să vă puteți manifesta la scară mai mare.

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu PEȘTI

O să vă caute cineva care v-a dus dorul și o să se vadă cât de mult i-ați simțit și voi lipsa și o să meargă mai departe relația.

O întrevedere cu cineva care vă propune o afacere și dacă nu vă mănâncă tot timpul liber o să vă dați acceptul, că în mod sigur v-ar prinde bine niște bani în plus.