Horoscop 12 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii scapă de problemele cu banii

Ultima actualizare: 12-03-2020 10:14

Horoscop 12 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. E bine să-nfruntam situaţiile de care ne temem şi să dăm dovadă de curaj, să facem lucrurile aşa cum ne dorim.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem ce gândim, cu riscul de a pierde o prietenie.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 PEŞTI

 

Poate organizaţi o ieşire în week-end, daţi avansul, ori plătiţi integral şi o să fie un respiro, c-aveţi prea multe pe cap şi vreţi să vă odihniţi. O să fie o perioadă încărcată, poate vi se dă mai mult de lucru la serviciu şi o să puteţi cere şi bani în plus, dacă-i găsiţi pe şefi în toane bune.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 BERBEC

 

Or să vă parvină rezultatele unor analize medicale şi o să ştiţi cu ce să trataţi o afecţiune, ca să vă reveniţi. La voi vesti bune de la cei plecaţi departe şi poate o să vă-ntâlniţi de Paşte, dacă nu chiar mai devreme, asta în funcţie de bani şi de timp.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 TAUR

 

Poate ieşiţi la o cafea cu partenerul de cuplu să discutaţi despre timpul liber comun şi cum să-l folosiţi, ca să fie sudata relaţia. V-ar putea intra nişte bani, pe care să-i daţi pe rate şi cu ce mai rămân să daţi o fugă de mâine-ncolo la rude, la prieteni, să va-ncarcați bateriile.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 GEMENI

 

O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate dacă vă duceţi la un consult, vă faceţi şi nişte analize de laborator şi vă puneţi la adăpost - cu sănătatea. Poate strângeţi banii care trebuiau să vă parvină de multă vreme şi o să aveţi cu ce să vă mişcaţi în week-end, să-i luaţi şi pe copii, sau să-i trimiteţi măcar pe ei.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 RAC

 

O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate şi veţi pune umărul la evenimemntele festive care vor avea loc în curând. O să luaţi şi voi nişte bani, poate o sumă mai mare, dar sunt şi cheltuieli care să fie mai mari decât de obicei, poate vă mutaţi, sunt taxe, impozite de plătit, ceva se-ntâmplă.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 LEU

 

Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni şi mai aşezată, cu condiţia să fiţi mai receptivi la starea de spirit a partenerului. Voi daţi dovadă de inspiraţie şi o să ştiţi cu cine să vă asociaţi ca să iasă un lucru de cea mai bună calitate din mâinile voastre, să puteţi spera la o promovare, să căpătaţi o funcţie.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

O să ieşiţi mai des pe la diverse întruniri şi o să vedeţi ce e nou şi la ce puteţi spera, în materie de elevare socială. La voi chestiuni de familie se cer rezolvate şi o să primiţi ajutor dacă nu vă descurcaţi cu nişte treburi complicate şi o să puneţi şi voi umărul la ce au nevoie ai voştri.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 BALANŢĂ

 

Un semn de viaţă de la cineva care tot încearcă să vă cucerească şi are toate şansele să reuşească, totul e să vă şi păstreze. Se poate să vă relansaţi pe scenă socială şi să atrageţi toate privirile, să găsiţi noi oferte de lucru şi să vă creaţi un alt statut.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 SCORPION

 

O ieşire cu prietenii după orele de program o să vă contureze o idee de activitate de timp liber care să v-aducă şi bani. Aţi putea rezolva o problemă care ţine de un act de proprietate, moştenire, donaţie, vânzare, cumpărare şi e bine s-aveţi şi banii de taxe pregătiţi.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să încasaţi nişte bani şi să le fiţi de ajutor unor rude mai în vârstă, dar n-o să simţiţi că faceţi efort. O să primiţi o confirmare din partea unei comisii c-aţi primit aviz favorabil să plecaţi pe undeva la studiu, la muncă, să vă căsătoriţi, sau într-o escapadă turistică.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Se pare c-o să petreceţi câteva ore cu prietenii ca să mai aflaţi noutăţi să schimbaţi idei şi să vă revigoraţi. Întâlnire de afaceri, poate negociaţi un contract, şi o să ţineţi la condiţiile voastre să nu munciţi fără suma de bani care-ar acoperi investiţia voastră.

HOROSCOP 12 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să alegeţi nişte activităţi recreative care să va-ntrețină spiritul tânăr şi să vă refaceţi potenţialul creativ. Se-ntâmplă ceva pe care vi l-aţi dorit de multă vreme şi o să daţi drumul unui proiect care o să vă ridice pe altă treaptă a unui clasament şi o să fie o reuşită financiară.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO