×

Horoscop 12 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va scoate bani din buzunar fără regrete

Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 12.06.2022. 

O să ne putem reface și dacă iesim la plimbare și dacă rămânem acasă, în suc propriu să ne revizuim atitudinea față de noi și de ai nostri.

Vibrația zilei este 3 și ne-ar prinde bine o plimbare.

HOROSCOP 12 IUNIE GEMENI

O să dați curs unei invitații, să vă duceți la o întâlnire că doar așa vă oferiți șansa de a fi și voi fericiți. O întâlnire cu familia v-ar aduce beneficii sufletești, mai puneți la cale și o nuntă sau un botez, ceva festiv și la care ar trebui să pună toată lumea umărul.

HOROSCOP 12 IUNIE RAC

Poate vă duceți la un spectacol, dacă nu cumva e o cununie sau altceva festiv și care o să vă bucure sufletul. O să vă bucurați de sosirea cuiva care v-a promis mai de mult că o să vă facă o vizită, dar a trecut mult timp și nu mai credeați că e posibil, dar nu v-a uitat, totuși.

HOROSCOP 12 IUNIE LEU

Vă încântă cineva cu un job departe de casă și n-o să ziceți nu, că vreți să vă convingeți că e ce-aveți nevoie și vă trebuie un timp de acomodare. Vă faceți curaj să cereți cuiva iertare c-ați greșit fără rea intenție și poate-o să plecați la drum ca să vă întâlniți cu acea persoană.

HOROSCOP 12 IUNIE FECIOARĂ

O să mai ieșiți și voi la socializare că v-a epuizat munca și aveți nevoie de puțin divertisment măcar când aveți puțin timp liber. O reușită c-oți fi convins un partener de afaceri să investească niște bani în proiectul vostru și o să puteți da lovitura pe o piață nou nouță.

Vedeți AICI horoscopul de ieri, 11.06.2022.

HOROSCOP 12 IUNIE BALANȚĂ

O să primiți o invitație la un eveniment care o să v-aducă bucurie că poate fi legat de cineva foarte drag, o fi vreo aniversare. Puteți pleca într-o excursie la mare, un dus-întors și simpla schimbare de peisaj o sa vă dea acel vibe care vă lipsea și o să aveți energie pentru toată saptămâna care urmează.

HOROSCOP 12 IUNIE SCORPION

Vă scoate cineva la o terasă c-aveți de vorbit, poate vreți să luați o decizie și e nevoie de o discuție prealabilă. O stare de bine, poate pentru că vine cineva pe care îl iubiți și se poate repara o relație care se cam tocise că vă regăsiți în felul de a fi al acelei persone.

HOROSCOP 12 IUNIE SĂGETĂTOR

Poate ieșiți la un restaurant ca să nu vă mai ocupați și azi de pregătirea mesei și o să fie și acel ambient, o să vă placă. Vi se face dor de cei din familia lărgită cu care vă înțelegeți de minune, dar n-aveți timp să va-ntâlniți și o să dați o raita pe la ei ca să luați hrana sufletească.

HOROSCOP 12 IUNIE CAPRICORN

O să existe mai multă înțelegere în cuplu, o să empatizați cu stările de spirit de ale partenerului de viața și a să fie armonie. Se poate să ieșiți la o plimbare și să vă faceți planuri de mutat în casă nouă că vreți mai mult spațiu și mai cautați si alte avantaje – luați în calcul mai multe elemente.

HOROSCOP 12 IUNIE VARSĂTOR

Vă invită cineva la un spectacol, vă duceți pe la târguri, să luați pulsul societății, să nu rămâneți în pană de idei. Poate plecați într-o drumeție cu grupul și o să fie distracție că e de profitat de timpul liber comun cu al celorlalți cu care ieșiți de obicei la plimbare.

HOROSCOP 12 IUNIE PEȘTI

Poate o să le organizați celor mici o serbare, o fi vreun meci pe un teren de sport, sau vă duceți într-un parc de distracții. O raită pe la malul mării v-ar detensiona v-ar mai limpezi creierii ca să o luați de la capăt cu forte proaspete că v-o fi ajuns și pe voi oboseala.

HOROSCOP 12 IUNIE BERBEC

O să scoateți niște bani din buzunar, fără regrete și o să-i faceți și pe ai vostri si pe prieteni să se simtă bine că meritați cu toții. Aveți energie, chef de viață și o să-i mobilizați și pe cei din jur să vă faceți un program care să vă destindă măcar în weekend să lăsați munca de-o parte.

HOROSCOP 12 IUNIE TAUR

O să ieșiți pe undeva ca să puteți sta de vorbă cu un angajator, poate fi vorba despre o colaborare și să vedeți dacă acceptați sau nu. O să vă facă o surpriză cineva de departe și vine, după o absență care v-a dat de gândit și o să vedeți ce mai e de spus și de făcut ca relația să dăinuie.

 

Citeste și...
Horoscop 5 iulie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii
Horoscop 5 iulie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii

O zi cu recompense. Poate pentru c-o să dăm dovadă de conștiinciozitate o să primim aprecieri, oprobabil şi bani şi-o să simţim că n-am muncit pe degeaba.

Horoscop 4 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să-și pună azi dorințe, pentru că i se vor îndeplini
Horoscop 4 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să-și pună azi dorințe, pentru că i se vor îndeplini

O zi reușită. O să acordăm un plus de atenție detaliilor și neapărat familiei, că avem această disponibilitate interioară și vrem să fim împăcați cu noi înșine.

Horoscop 3 iulie 2022, cu Neti Sandu. Taurii numără bani
Horoscop 3 iulie 2022, cu Neti Sandu. Taurii numără bani

Horoscop 3 iulie 2022, cu Neti Sandu. O să ne acordăm şi nouă atenţia cuvenită şi celor din jur, ca să fim în armonie, să fim fericiţi.

Ultimele Știri
Apele Române face apel la folosirea ”rațională” a apei: ”Este extrem de important”
Apele Române face apel la folosirea ”rațională” a apei: ”Este extrem de important”

Administrația Națională Apele Române a transmis, marți, un comunicat în care avertizează că, în această perioadă în care seceta provoacă probleme în unele județe, ”este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate tipurile de folosințe”.

 

Suedia și Finlanda au semnat protocoalele de aderare la NATO. Stoltenberg: Cu 32 de ţări la masă, vom fi şi mai puternici
Suedia și Finlanda au semnat protocoalele de aderare la NATO. Stoltenberg: Cu 32 de ţări la masă, vom fi şi mai puternici

Cele treizeci de state membre ale NATO au lansat, marţi, procesul de ratificare pentru aderările Suediei şi Finlandei, a anunţat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice Jens Stoltenberg, relatează AFP.

Euro s-a prăbușit la un minim istoric față de dolar. Cum este în comparație cu francul elvețian
Euro s-a prăbușit la un minim istoric față de dolar. Cum este în comparație cu francul elvețian

Moneda europeană a ajuns la minimul ultimelor două decenii în comparație cu dolarul american, ca urmare a tensiunilor de pe piaţa energetică provocate de războiul din Ucraina.