Horoscop 12 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii vor ajunge la mare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 12 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Veşti bune azi! O să aflăm lucrurile care-au stat ascunse de noi şi pe care şi noi, poate, le-om fi ţinut la secret, voit, sau nu şi adevărul iese la iveală.

iVibraţia zilei este 3 şi comunicarea are un cuvânt de spus!

HOROSCOP 12 IULIE 2020 RAC

 

Se poate să vă caute acel cineva la care visaţi de multă vreme şi care-şi doreşte să fiţi un cuplu şi se poate. O stare de bunădispoziţie, o să vreţi să vă plimbaţi, să vă vedeţi şi cu vreun prieten şi să vă şi sărbătoriţi dacă e ziua voastră de naştere.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 LEU

 

Citește și
Horoscop 6 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor găsi sufletul pereche
Horoscop 10 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își pot găsi sufletul pereche
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Dorul de cineva o să vă pună la incerare şi poate lăsaţi orgoliul la o parte şi o să faceţi un pas spre acea persoană, îi cereţi iertare, o scoateţi la plimbare. Aţi putea da o raită pe la cineva care locuieşte, sau e-n vacanţă la mare, sau la munte şi o să schimbaţi aerul, peisajul şi vă puteţi întoarce până la noapte , dacă nu mai aveţi liber.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să primiţi nişte lucruri de care-aveti nevoie, poate fi ceva pe care l-aţi cerut şi o să fie o surpriză plăcută. Prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult vă cheamă pe la ei, poate şi în alt oraş şi o să reluaţi preocupările comune, mă rog, ţinând cont, totuşi, de restricţii.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 BALANŢA

 

Poate vi se cere o confirmare c-o să fiţi de acord să lucraţi împreună la un proiect. Se poate să vă iasa-n cale cineva care vede în voi omul ideal pentru o relaţie şi o să fie seducătoare persoana, nu vă trebuie mult ca să vă-ndragostiți.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 SCORPION

 

Vine cineva de la drum lung şi o să rămână o zi, două pe la voi, sau plecaţi împreună pentru câteva zile. Un consiliu de familie ca să se ştie fiecare cu ce-o să contribuie la un eveniment festiv, o nuntă, un botez ca să iasă frumos.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să va-ngrijiti şi de sănătate, alegeţi o variantă de relax şi daţi deoparte problemele care v-au "tocit" nervii. Comunicarea cu anturajul, în special feminin e reuşită, puneţi la cale diverse activităţi care să vă pună şi imaginaţia şi muşchii în mişcare, să daţi refresh total.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 CAPRICORN

 

Cineva la care ţineţi mult de tot revine după o perioadă de absență şi o să puteţi fi şi voi fericiţi. Apar noutăţi în familia voastră şi o să vă bucuraţi de naşterea unui copilaş, poate v-aţi găsit ceva de lucru şi primiţi un email de confirmare.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate ieşiţi într-un grup la un concert în aer liber, la o conferinţă, sau la alt eveniment ca să mai şi socializaţi. Poate plecaţi într-o drumeţie, sau într-un dus-întors la malul mării, la munte şi o să v-alegeţi cu o gură de aer proaspăt şi nişte locuri de neuitat.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să fiţi şi voi prezenţi la botezul unui copil de care vă simţiţi ataşaţi sufleteşte şi o să se simtă toată lumea bine. Relaţia sentimentală se reactivează - brusc şi n-o să vă mai simţiţi singuri şi neînţeleşi, ci va fi cineva care-o să vă pună în valoare.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 BERBEC

 

Veşti care-or să vă ia prin surprindere, poate vine cineva care v-a lipsit şi o să existe posibilitatea să formaţi un cuplu - stabil. Poate-i chemaţi pe prieteni pe la voi, c-aveţi de sărbătorit ceva, sau vă duceţi unde e mai mult spaţiu, ca să păstraţi distanţarea socială.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 TAUR

 

Poate ieşiţi la o terasă cu cineva care vrea să reînnodaţi o amiciţie, să aveţi şi nişte activităţi recreative comune în timpul liber. O să refaceţi cercul de prieteni şi o să puneţi în aplicare o idee mai veche şi o să vă mobilizaţi cu toţii să faceţi ceva de care să fiţi încântaţi.

HOROSCOP 12 IULIE 2020 GEMENI

 

Se poate să fiţi la început de drum într-o relaţie care o să v-aducă fericirea dacă o să vă pese de celălalt. Poate vă duceţi la o cununie religioasă şi o să fie un prilej să mai vedeţi nişte apropiaţi cu care nu v-aţi mai întâlnit dinainte de pandemie, de anul trecut poate.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscop 11 iulie, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se gândesc la căsătorie
Horoscop 11 iulie, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se gândesc la căsătorie

Horoscop 11 iulie, prezentat de Neti Sandu. O zi condimentată, o să ne bucurăm de veștile care mai de care și o să le facem mici surprize celor din jur.

Horoscop 10 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își pot găsi sufletul pereche
Horoscop 10 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își pot găsi sufletul pereche

Horoscop 10 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu inspiraţie. O să ne bucurăm de o idee care o să pice, aşa, din cer şi care ne poate salva din nişte situaţii complicate.

Horoscop 9 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii pleacă în vacanță cu persoana iubită
Horoscop 9 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii pleacă în vacanță cu persoana iubită

Horoscop 9 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de reuşită. O să putem îndrepta nişte lucruri care ne-au ţinut pe loc şi să ne luăm avânt să cucerim noi teritorii, s-avem success.

Horoscop 8 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 8 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii vor avea parte de o surpriză

Horoscop 8 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu încordare. Sunt lucruri pe care le putem rezolva din mers, iar pe altele o să le obținem cu mare greutate, dar avem resurse pentru așa ceva.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.