Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani

10-07-2019 07:37


Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vor ieși la iveală lucruri la care nu ne-am fi așteptat. Este bine să fim pe poziții, să avem atitudinea potrivită, să răspundem cu promptitudine.

Vibrația zilei este 1 și să ne gândim la ceva nou pe care să-l facem.

HOROSCOP 10 iulie 2019 RAC

 

Începe să se contureze o relaţie şi o să luaţi pulsul din mers pentru că vreţi să existe armonie, să se simtă compatibilitatea. Vă faceţi planuri serioase cu banii pe care i-aţi strâns, poate-aveti de plătit şi nişte datorii, ori poate-aveți cheltuieli în plus şi vreţi să v-ajungă şi pentru vacanţă.

HOROSCOP 10 iulie 2019 LEU

 

Voi se pare că o să fiţi puşi în postura pe care-o meritaţi şi va fi un pas în carieră, o să căpătaţi vizibilitate. Apare o ofertă de colaborare, dar şi vor fi şi alte provocări care să vă suscite interesul şi o să puneţi în balanţă, să vedeţi ce-ar fi bun pentru voi.

HOROSCOP 10 iulie 2019 FECIOARĂ

 

S-ar putea să vă luaţi maşina chiar şi la mâna a doua, sau mai încercaţi la service să vedeţi dacă se mai poate repara. Poate vă pregătiţi de drum să luaţi o porţie de respiro în altă ţară, ori poate-aveți de gând să vă găsiţi de lucru c-aveţi nevoie de mai mulţi bani pentru familie.

HOROSCOP 10 iulie 2019 BALANŢA

 

E cineva care vine cu o invitaţie la un eveniment important de care depinde poate, cariera voastră. Se poate să primiţi o sumă de bani, proveniţi şi din împrumutul de la bancă sau din vânzarea unui obiect de valoare şi să depuneţi apoi banii într-un depozit.

HOROSCOP 10 iulie 2019 SCORPION

 

Se poate să intraţi într-o relaţie sentimentală şi o să fiţi mai atenţi de data asta să menţineţi vie comunicarea, să nu vă mai înstrăinaţi. Se pare c-o să daţi dovadă de diplomaţie când o să vă cereţi banii pentru care aţi muncit sau zilele libere care vi se cuvin şi n-o să fiţi tratat cu refuz.

HOROSCOP 10 iulie 2019 SĂGETĂTOR

 

Se poate să se modifice câte ceva la datele de plecare în concediu şi poate-o să fie mai bine, pentru că o s-aveţi timp să vă pregătiţi mai bine. 

HOROSCOP 10 iulie 2019 CAPRICORN

 

Aveţi resurse sufleteşti ca să reluati o relaţie de cuplu pentru că relaţia vi se potriveşte, vă completează frumos. O să daţi zor să duceţi la bun sfârşit nişte lucruri pe care le-aţi început mai de mult, ca să le faceţi loc şi altora noi, c-aveţi gânduri mari în sfera carieră.

HOROSCOP 10 iulie 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să rezolvaţi în instanţă o neînţelegere cu cineva, iar în cel mai bun caz să renunţaţi la o plângere penală. Se pare c-o s-aveţi o perioada încărcată la serviciu, dar nu vreţi să vă amânaţi concediul sau să staţi peste program, aşa încât o să munciţi în ritm susţinut.

HOROSCOP 10 iulie 2019 PEŞTI

 

O să primiţi un răspuns afectiv din partea cuiva care a dispărut o vreme din viaţa voastră şi-acum puteţi fi din nou împreună. Se poate să vă cheme şefii la o negociere şi o să daţi dovadă de flexibilitate, să mai cedaţi pe ici pe colo cât să păreţi toleranţi, dar să ţineţi şi la interesul vostru.

HOROSCOP 10 iulie 2019 BERBEC

 

O să vă caute cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi o s-aveţi ocazia să simţiţi dacă e aşa sau nu. O să luaţi nişte bani şi se poate să faceţi o rezervare pentru week-end să vă duceţi într-o plimbare la malul mării sau la munte, poate chiar peste graniţă pe undeva.

HOROSCOP 10 iulie 2019 TAUR

 

Se poate să-ntâlniţi şi voi pe cineva carismatic şi să daţi curs relaţiei dacă sunteţi în căutarea sufletului pereche. Poate vă luaţi câte ceva nou pentru casa, mai faceţi nişte reparaţii şi păstraţi bani şi pentru plecarea în vacanţă ca să nu faceţi acolo economie la sânge, că nu vă place.

HOROSCOP 10 iulie 2019 GEMENI

 

Şi pentru voi e an bun de căsătorie şi o să apară cineva sau revine acea persoană de care vă separaserăţi la un moment dat. Se poate să vă găsiţi ceva nou de la lucru şi să faceţi performanţă, să vă bucuraţi de susţinere din partea conducerii şi să fie un succes.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO