Horoscop 10 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii vor semna un contract pe bani mulți

Ultima actualizare: 10-08-2020 09:07

Horoscop 10 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Apar de luni situaţii neaşteptate, dar o să fim cu garda sus să ne descurcăm frumos, să ne rezolvăm toate problemele.

Vibraţia zilei este 1 şi o să luăm startul într-o nouă aventură –de viaţa.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 LEU

 

Poate vă lansaţi într-o nouă experienţă profesională şi or să se vadă cât de curând rezultatele – banii, gloria. E o energie debordantă care v-ajuta la treabă, dar va mai şi încurca, sunteţi precipitaţi şi mai faceţi imprudente – aşa că aveţi grijă.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să vă parvină un ajutor din altă localitate, de la rude, sau poate de la prietenii care vă poartă de grijă. Se poate să alegeţi o altă destinaţie de vacanţă c-o fi intervenit ceva acolo unde rezervaserăţi mai de mult şi o să verificaţi condiţiile ca să n-aveţi surprize.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 BALANŢA

 

E bine să vă-ngrijiti de sănătate, ca să nu vă afecteze în niciun fel starea de spirit şi nici forţa de muncă. Or să vină nişte bani pentru care aţi făcut diverse intervenţii, dar să fiţi pe recepţie c-aveţi de plătit nişte facturi de care aţi uitat – şi vine scadenta.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 SCORPION

 

O să aveţi de rezolvat o problemă contractuală şi vă duceţi în audienţă, sau accesaţi online conducerea să vă dea OK-ul. Se poate să relansaţi o negociere să vedeţi dacă-ncepeți lucrul, sau refuzaţi o ofertă care nu corespunde aşteptărilor voastre – ca bani.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O veste bună legată de sănătate, v-or fi ieşit nişte analize care-arată că sunteţi sănătoşi, că şi-o fi făcut efectul un tratament. E posibil să se schimbe ceva la serviciu şi să faceţi eforturi de adaptare din mers, că sunteţi ambiţioşi şi-aveţi multe de spus în profesie, în carieră.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

O să vă caute mai multă lume şi o să reluaţi nişte preocupări comune, dar se poate să vă vedeţi şi în reţelele de socializare. Vi se dă ceva de lucru în particular şi o să vă bucuraţi de aprecieri din partea şefilor, e rost şi de promovare şi o să fie consistent şi la bani.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Se întrevede un proiect – poate fi şi de sezon, care să v-aducă bani o perioadă bună de timp. O să faceţi investiţii în locuinţă, unii dintre voi se poate să vă şi mutaţi pe perioada verii la alt domiciliu din altă zonă geografică de prin ţară.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 PEŞTI

 

E bine să vedeţi ce se-ntâmplă cu maşina, dacă e în stare de buna funcţionare şi să fiţi cu băgare de seamă la volan – să nu luaţi vreo amendă. E posibil să apară cineva care are nevoie de voi că de aer şi să vă puteţi bucura de traiul în doi, pentru că e şansa voastră de a fi fericiţi.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 BERBEC

 

O să mai completaţi lipsurile de prin casă, le luaţi alor voştri ce au nevoie şi vă scoateţi banii să v-ajungă pentru toate cele. Apar cheltuieli neprevăzute şi o să apelaţi la fondul secret dac-aveți unul, dacă nu, vedeţi cum vă descurcaţi, ca să fiţi cu plăţile la zi.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 TAUR

 

Poate vă ocupaţi şi voi într-o oarecare măsură de casă şi o să aduceţi unele îmbunătăţiri – că poate mai vine un copilaş. O provocare pe linie de serviciu – şi poate prindeţi un post mai bun, o funcţie, un supliment salarial, ceva se-ntâmplă şi e bine să fiţi pe fază.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 GEMENI

 

Se observă o mai bună comunicare cu anturajul şi o să faceţi munca de calitate extra şi la serviciu, şi în particular. Vin ceva bani în plus – aţi acceptat vreo colaborare şi o să vă descurcaţi mult mai bine din punct de vedere financiar, timp de vreo două luni, cam aşa.

HOROSCOP 10 AUGUST 2020 RAC

 

O să bateţi palma pentru un contract care-o să v-aducă bani şi o să vă reglaţi în zona asta financiară. O să vă simţiţi în elementul vostru, o să aduceţi unele îmbunătăţiri aspectului fizic, schimbaţi ţinută, coafură, şi o să vă reinventaţi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO