Horoscop 10 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Săgetătorii constată că o poveste de dragoste nu s-a stins

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 10 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reușite. O s-avem inspirație și o s-alegem varianta scurtă ca să facem rost de lucrurile care ne lipsesc și o să ne dozăm eforturile.

Vibrația zilei este 1 și putem începe ceva care promite succes.

 

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 BERBEC

 

O să va dozati eforturile ca să nu exagerați cu nimic, nici cu treaba, nici cu mâncarea - să fiți sănătoși tun. Se poate să cheltuiți niște bani pe neprevăzute și să aveți totuși grijă să nu rămâneți fără o rezervă, că nu știți când o să mai faceți rost de alții.

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 TAUR

Citește și
Horoscop 10 martie 2020, cu Neti Sandu. Vărsătorii primesc o sumă de bani mult așteptată
Horoscop 8 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii primesc un ajutor nesperat

 

Poate faceți comandă online la diverse lucruri pentru casă și pentru sărbătorile de Paște, că n-o să stați probabil să gătiți într-una. Voi o să vă dați interesul să faceți o muncă laborioasă c-aveți idei, pricepere și e mare nevoie de toate calitățile voastre, să dați refresh la tot ce lucrați.

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 GEMENI

 

Poate va trebui să parcurgeți o materie, niște cursuri, poate aveți examene ca să vi se permită să lucrați într-un regim anume. O să colaborați cu cineva care ține cont de părerile voastre, ține și pasul cu voi, că ritmul e alert și puteți câștigă bani stând în fața calculatorului, sau lucrați pe rând.


HOROSCOP 10 APRILIE 2020 RAC

 

Poate le trimiteți alor voștri niște lucruri de care au nevoie, le puteți comanda în locul lor și o să fie convenabil că nu trebuie să vă duceți la ei. Vine un ajutor financiar de undeva, poate fi și de la bancă, dar și de la cei care vă datorau bani, fie și salariul, și-o s-aveți pentru alimentele de Paște și pentru restul.

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 LEU

 

O să-i convingeți pe șefi să meargă pe mâna voastră c-aveți randament bun la treabă și o puteți vira și spre alte registre. Poate schimbați jobul sau o să vi se ceară să vă ocupați de altceva care e urgent și voi chiar vă pricepeți, aveți o calificare în sensul ăsta și vă mobilizați să meargă treaba șnur.

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 FECIOARĂ

 


O să aveți de semnat niște acte și să coordonați o activitate - poate vi se dau noi atribuțiuni. Munca în echipă, chiar și de acasă, o să funcționeze și poate păstrați formula, veți mai primi și întăriri, aparatură care să v-ajute.

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 BALANȚĂ

 

Aveți de ales între a face comanda pe net de cele trebuincioase pentru voi și pentru familie sau să vă duceți la supermarket. Poate o să și cereți bani pentru ce lucrați, că gratis ați tot făcut diverse, din generozitate, acum aveți nevoie de bani pentru familie, că vine Paștele.


HOROSCOP 10 APRILIE 2020 SCORPION

 

Poate gășiți ceva prin casă pe care-l puteți vinde, dacă nu vă mai trebuie sau o să luați altceva în schimb, dacă nu bani. O să dispuneți de niște bani, dar o să cheltuiți cu măsură, ca să v-ajungă până la următorul salariu, s-aveți și pentru neprevăzute.


HOROSCOP 10 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să se intereseze cineva de voi și poate-o să constatați că o poveste de dragoste nu s-a stins și se mai poate face ceva - depinde de voi. O să fiți receptivi la nou și o să vă adaptați, c-aveți bunăvoință, nu-i puteți lăsa pe ai voștri fără apărare și o să faceți rost de bani.

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să le fiți de ajutor rudelor apropiate, nepoților, verilor care nu se pot deplasa, n-au bani, sau se confruntă cu alte situații poate. Poate o să comunicați și în scris și verbal ca să rezolvați cât mai rapid niște probleme de serviciu, posibil și de școală - poate faceți lecții și cu cei mici.

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate v-alegeți cu o colaborare dacă v-ajunge timpul să lucrați în paralel și o să fie un confort financiar. E posibil să v-apucați de altceva, o să vă regășiți într-un stil anume de lucru, vreo aparatură pe care-o puteți manevra, în timp ce alții nu se pricep.

HOROSCOP 10 APRILIE 2020 PEȘTI

 

O să rezolvați și prin telefon recuperarea unor acte, bani și o s-aveți grijă de pregătirea copiilor pentru școală. O să acordați atenție detaliilor, reamenajati interiorul cu ce-aveți pe acasă, dacă n-o să comandați online că păstrați banii pentru mâncare și pentru ce au nevoie copiii.

Citește și...
Horoscop 9 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii sunt căutați de un fost partener
Horoscop 9 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii sunt căutați de un fost partener

Horoscop 9 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Schimbări azi. E bine să fim cu reflexele la noi ca să avem reacția potrivită, în ton cu neprevăzutele care pot să apară din senin.

Horoscop 8 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii primesc un ajutor nesperat
Horoscop 8 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii primesc un ajutor nesperat

Horoscop 8 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Lună plină cu energie. Să facem tot ce depinde de noi că să fie mai bine și s-avem o stare bună ca să le fim suport și celor din jur.

Horoscop 7 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Capricornii descoperă o nouă sursă de venit
Horoscop 7 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Capricornii descoperă o nouă sursă de venit

Horoscop 7 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi de eforturi. O să trebuiască să facem şi acele lucruri pe care le-am tot amânat, ca să scăpăm odată de ele, să ne eliberăm.

Recomandări
Lăsate fără pensii alimentare, rusoaicele își denunță foștii soți:
Lăsate fără pensii alimentare, rusoaicele își denunță foștii soți: "Luați-i pe front, așa primim bani pentru copii"

Când a decretat mobilizare militară parțială, Vladimir Putin a promis că bărbații care vor fi trimiși pe front vor fi remunerați, iar în caz de rănire sau de deces, familiile lor vor primi despăgubiri.

Reacția președinției de la Kiev după ce o organizație ucraineană a devenit co-laureată a Premiului Nobel pentru Pace din 2022
Reacția președinției de la Kiev după ce o organizație ucraineană a devenit co-laureată a Premiului Nobel pentru Pace din 2022

Preşedinţia de la Kiev a afirmat că populaţia Ucrainei este un ''artizan al păcii'', la puţin timp după ce organizaţia nonguvernamentală ucraineană Centrul pentru Libertăţi Civile a devenit co-laureată a Premiului Nobel pentru Pace din 2022.

Cazul medicului de la Polizu. Mărturia unui tată: „Când a dat cu piciorul în sac, copilul a început să plângă”
Cazul medicului de la Polizu. Mărturia unui tată: „Când a dat cu piciorul în sac, copilul a început să plângă”

Tatăl unui copil care a fost considerat mort la naştere şi ”aruncat într-o tavă” de către medicul de la Polizu, acuzat că ar fi lăsat un copil născut prematur să moară, a făcut mai multe declarații șocante.