Horoscop 1 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii vor începe o nouă relație sentimentală

Ultima actualizare: 01-06-2020 09:43

Horoscop 1 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reușite. Pornim cu încredere c-or să ni se-mplinească dorințele la care am contribuit și noi serios, cu energie psihică în primul rând.

Vibrația zilei este 1 și e bine să-ncepem ceva în care ne-am pus mari speranțe.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 GEMENI

 

Se pare că o să vă puteți recupera banii cuveniți și să-i puneți de-o parte pentru zile negre. Or să se rezolve niște aspecte care țin de sfera emoțională, o să vă puteți înțelege mai bine cu partenerul de cuplu și relația să avanseze spre o căsătorie.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 RAC

 

Ar putea reveni cineva care vă iubește și dacă și voi mai aveți sentimente pentru acea persoană o să puteți fi din nou împreună. Aveți o inițiativa cu care puteți da lovitura în afaceri și să câștigați bani în plus, mai ales că aveți cheltuieli mari în perioada asta.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 LEU

 

Rămâne să vă hotărâți dacă vă duceți la alt serviciu, sau acceptați în continuare condițiile pe care ziceați că nu le mai suportați. Poate-ați găsit o mașină convenabilă ca preț și s-o luați, chit că-i cereți unei bănci un împrumut și o să aveți un alt confort la volan.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate vă faceți curaj să cereți în instanță o pensie alimentară, și alte drepturi pe care fostul partener nu e dispus să vi le recunoască. Vin bani, vă faceți și voi niște socoteli ca să achitați tot ce-nseamnă rate, facturi, taxe, impozite și alte plăți obligatorii, de care nu puteți face abstracție.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

O să vă dați întâlnire cu cineva care vă face o ofertă de lucru în particular și o să vă impuneți condițiile voastre. O reușită - poate-o să vă treziți cu banii-n cont, după toate intervențiile făcute la datornici ca să vi-i dea și o să dați o raită pe la cumpărături, fie și online.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 SCORPION

 

O problemă de sănătate se poate rezolva fără chinuri, tratamente invazive, și o să fiți în formă. O să luptați pentru niște bani pe care trebuia să-i luați înainte de restricții și abia acum se-ntrunesc toate condițiile și o să-i primiți.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să vă fie dor de cineva cu care nu v-ați mai înțeles la un moment dat, și deși ziceați că nu vă mai trebuie, tot va e dor. O să revină rând pe rând câte o prietenă care dispăruse-n ceață, sau vreo rudă care a zis de mult că va face o vizită, dar ne-a lovit pandemia.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

O să mai luați lucruri noi și frumoase pentru casă, dar numai după ce-o să le-nlocuiți pe cele demodate. Se poate să treceți în revistă niște contracte, să vedeți pe care să le prelungiți și pe care nu și o să păstrați ce v-aduce confort financiar în perspectivă.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate dați de o colaborare și se rezolvă problema banilor, pentru că vă lipsea o sumă cu care să acoperiți ratele. O să intrați la cheltuială c-aveți de cumpărat câte ceva și pentru casă și pentru serviciu, chit că lucrați în continuare de-acasă și pentru studiu, tot ce trebuie.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 PEȘTI

 

Poate vă specializați într-un domeniu, luați lecții de pe online și tot așa o să dați și examenul și o să fie cu succes. Vă luați diverse lucruri pentru voi, pentru copii, poate alegeți o destinație de vacanță și să vă duceți câteva zile la aer, să simtă și copiii că sunt în vacanță.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 BERBEC

 

Poate căutați o casă cu chirie în care să lucrați, eventual, dacă aveți unde să locuiți. O să puteți încerca, măcar, să lucrați în echipă, cu distanțare socială, ca să respectați regulile și să primiți de la cei din jur un ajutor substanțial.

HOROSCOP 1 IUNIE 2020 TAUR

 

Poate o să dați un examen sau măcar un interviu ca să fiți admiși undeva ca să studiați sau ca să lucrați ceva. Până la sfârșitul lunii îi mai puteți cere bani în plus șefului și să-i și primiți, poate mai vine și o colaboare între timp și o să vă descurcați frumos cu banii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO