ANUL CAPREI aduce dezastre naturale si o economie mai slaba. De ce evita asiaticele sa aduca pe lume copii in acest an


Ultimul update: Duminica 22 Februarie 2015 07:06
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2015 09:02
Categorie: Horoscop

Batai de clopot, artificii si rugaciuni pentru sanatate si bunastare au marcat trecerea in noul an chinezesc: Anul Caprei de lemn.

Petrecerile s-au tinut lant, din Asia pana in Europa si Statele Unite, oriunde se afla comunitati de chinezi, vietnamezi, coreeni si japonezi. Traditia spune ca bebelusii nascuti in Anul Caprei de lemn vor fi generosi si blanzi, mai degraba subalterni decat lideri. Motiv pentru care chinezoaicele au incercat sa evite pe cat posibil sa isi aduca pe lume copiii in acest an.

La Beijing, intrarea in Anul Caprei a fost marcata asa cum cere traditia, cu 108 batai intr-un clopot vechi de secole, din turnul fostului palat imperial din Orasul Interzis. Pentru a nu agrava smogul insuportabil, focul de artificii de anul aceasta a fost modest, in capitala chineza.

Din acelasi motiv, in alte orase industriale, aprinderea artificiilor a fost chiar interzisa. In Hong Kong, oamenii s-au inghesuit sa aprinda betisoare parfumate la temple. Traditia spune ca primul care aprinde un betisor in noul an va avea numai noroc.

Citeste si: Ce tip de personalitate ai in functie de zodie. Trasaturile fundamentale care caracterizeaza fiecare zodie in parte

Potrivit astrologilor, desi Anul Caprei de lemn va debuta pe plus, economia mondiala va dezamagi in a doua parte a anului. Vor fi mai putine accidente aviatice, dar numeroase incidente rutiere. Locuitor: "Mi-as dori ca pretul proprietarilor sa fie mai mic, pentru ca oamenii sa isi poata cumpara casa lor".

Dong Jialing, astrolog: "2015 va aduce dezastre naturale provocate provocate de vant" . Mai exact, tornade, uragane sau taifunuri, insa nu cu potential mare de distrugere. Alti astrologi s-au concentrat asupra politicienilor.

Sophia Yan, reporter CNN: "Presedintele american Barack Obama, presedintele chinez Xi Jinping, premierul britanic David Cameron. Cine crezi ca va avea cel mult noroc anul acesta?"

Joseph, maestru in Feng Shui: "Acesta (n.r. David Cameron). El va fi cel mai norocos anul viitor. Are nasul unui om puternic".

Sophia Yan, reporter CNN: "Dar presedintele Obama?"

Joseph, maestru in Feng Shui: "El s-a nascut in Anul Bivolului, in conflict cu Anul Caprei. Asa ca anul acesta va avea multe dificultati si probleme."

Potrivit astrologilor, cei nascuti in Anul Caprei sunt generosi si blanzi, pana la punctul in care aceste calitati devin minusuri, intr-o lume extrem de competitiva. Motiv pentru care multe chinezoaice care isi doresc un copil amana momentul, pentru ca bebelusul sa se nasca in anul viitor.

VIDEO PROTVPLUS.RO