VIDEO. Cel mai frumos cadou pe care il putea oferi un parinte copilului sau. Ce a primit acest baiat

Dată publicare: 12-10-2012 17:27
Dată actualizare: 15-10-2012 01:49


aniversare, tort, Cory

Un tata s-a gandit sa-i ofere fiului sau un cadou unic, cu ocazia implinirii varstei de 21 de ani - majoratul in Marea Britanie. Barbatul a muncit 3 luni pentru realizarea cadoului, insa pregatirile incepusera cu mult timp inainte.

Ian McLeod i-a oferit fiului sau, Cory, o inregistrare video care contine un colaj de fotografii cu el, realizate in cei 21 de ani de viata.

Baiatul apare dormind, razand sau strambandu-se, iar timpul necesar pentru alegerea pozelor si montarea clipului a fost de 3 luni. Asta pentru ca tatal isi fotografise fiul in fiecare zi a vietii.

Vezi 10 pasi care consolideaza relatia copil-parinte

Durata filmuletului este de 6 minute si jumatate si a devenit curand un viral pe Internet, fiind urmarit de peste 600.000 de ori.

In total, Ian are aproximativ 7.500 de fotografii cu Cory. Dupa ce s-a hotarat sa-si pozeze baiatul aproape zilnic, Ian a crezut ca totul va dura cel mult 2 ani si ca apoi se va plictisi, dar iata ca s-a tinut de acest proiect timp de 21 de ani.

In acesata perioada, doar cateva zile lipsesc din inregistrare. O data in timpul unei vacante in Chile, cand aparatul foto a fost furat si de alte cateva ori, cand tatal uita sa-si fotografieze baiatul si daca trecea de miezul noptii si ziua se incheia, nu mai facea poza, “ca sa nu triseze”.

Ian era atat de obsedat de proiectul sau incat chiar si cand baiatul pleca in vacanta singur cu prietenii, insitat sa ia cu el aparatul si sa-si faca poze.

“Ma saturasem de chestia asta, mi se parea ciudat. Nu i-am inteles valoarea”, declara Cory.

El a fost incantat de cadoul primit, mai ales ca dupa ce filmuletul a fost postat online, numarul de prieteni de pe Twitter a crescut considerabil.

Cory va continua acest proiect, insa cei care ii vor face poze vor fi de acum colegii de la facultatea de televiziune si film din cadrul Universitatii Leeds, unde studieaza tanarul. 

 

 

Sursa: Daily Mail

Tags: cadou, clip, fotografii,


VIDEO PROTVPLUS.RO