Un avion a fost tinut la sol din cauza suspiciunilor unei americance. Ce a vazut in notitele matematicianului de langa ea

Ultima actualizare: 11-05-2016 00:30

Un avion American Airlines a fost tinut pe pista mai bine de doua ore dupa ce o americanca a confundat ecuatiile diferentiale din carnetelul profesorului de langa ea cu amenintari jihadiste si a alertat insotitorii de zbor.

Formula a bulversat-o atat de tare pe femeie, incat i-a spus stewardesei ca barbatul scrie cu siguranta un mesaj criptat. Apoi, pasagera a simulat ca i se face rau, pentru ca avionul sa fie intors din drum si pasagerul suspect, interogat. Ceea ce s-a intamplat. Insa reprezentantii companiei si-au dat repede seama de eroare.

Barbatul de langa ea era Guido Menzio, un profesor de economie, in varsta de 40 de ani, ce a predat la universitatile Princeton si Stanford. Omul este de origine italiana si are parul brunet si cret. Incidentul petrecut joi a fost povestit pe larg de Guido intr-o postare pe Facebook:

"Avionul ce pleca de la Philadelphia cu directia Syracuse era pe pista si gata de decolare. Pasagera de langa mine o cheama pe stewardesa si ii da un bilet. Insotitoarea de zbor se intoarce si o intreaba pe femeie daca se simte confortabil sa calatoreasca sau se simte prea rau. Asteptam ceva, ne intoarcem la poarta, apoi pasagera iese. Dupa ceva timp, pilotul vine la mine si imi cere sa parasesc avionul. Afara sunt intampinat de niste domni de la FBI care ma intreaba daca am remarcat ceva straniu la vecina mea de scaun. Imi spun ca ea a crezut ca sunt un terorist din cauza lucrurilor stranii pe care le scriam pe o bucata de hartie. Incep sa rad si le arat bucata de hartie.

Este pe jumatate amuzant, pe jumatate ingrijorator. Femeia s-a uitat la mine, la ce scriam si a conchis ca sunt un raufacator. Din aceasta cauza un intreg zbor a fost amanat cu o ora si jumatate.

America lui Trump este deja aici, chiar daca nu a ajuns la putere. Eu voi lupta impotriva."

Omul a fost lasat sa se imbarce, dar americanca a decis sa ramana la sol, conform site-ului rt.com.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO