JK Rowling: "Harry Potter si Hermione ar fi trebuit sa se casatoreasca." Autoarea seriei de fictiune isi motiveaza decizia

Dată publicare: 03-02-2014 21:35
Dată actualizare: 06-02-2014 07:00


JK Rowling

Scriitoarea JK Rowling, autoarea seriei "Harry Potter", a dezvaluit ca isi doreste ca Harry Potter si Hermione sa fi ramas impreuna la sfarsitul seriei de carti.

 

JK Rowling a declarat pentru revista Wonderland ca i-a cuplat pe Hermione si pe Ron dintr-un capriciu, nu pentru ca era convinsa ca cei doi trebuie sa formeze o pereche.

Autoarea, in varsta de 48 de ani, i-a acordat un interviu Emmei Watson, in varsta de 23 de ani, care a interpretat in seria Harry Potter rolul lui Hermione Granger.

Emma a fost redactor-invitat pentru o editie speciala a revistei.

JK Rowling a povestit ca decizia ca Hermione si Ron sa se casatoreasca si sa aiba copii, in cea de-a saptea carte, a fost o "implinire a unui vis": "Acesta este modul in care a fost conceputa cartea. Pentru motivele care au foarte putin de-a face cu literatura si mai mult cu dorinta mea de a duce firul narativ in directia pe care mi-am imaginat-o la inceput, Hermione a sfarsit alaturi de Ron. Am auzit de furia pe care am provocat-o fanilor, dar, ca sa fiu sincera, asta e perspectiva pe care mi-a dat-o detasarea. E o alegere pe care am luat-o din motive personale, nu pentru credibilitate. Sper a nu frang inima cuiva spunand asta."

In momentul in care Ron si Hermione se casatoresc, cartea il invatiseaza pe Harry Potter casatorindu-se cu Ginny Weasley, sora lui Ron.

Declaratia lui JK Rowling a starnit reactii pe Internet. Unii utilizatori i-au respectat decizia, in timp ce altii au fost dezamagiti de epilogul seriei de aventuri.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO