Incidentul care i-a transformat vacanta in cosmar. Ce a descoperit un barbat cand s-a uitat in propriul pasaport. FOTO

27-05-2014 17:23


pasaport, viza

Atunci cand calatorim in strainatate, indiferent de destinatie, este bine sa ne luam cateva masuri de precautie. In primul rand trebuie sa ne asiguram ce avem pasaportul si ca acesta este in stare buna.

Iar cei care pleaca in vacanta cu copiii au o grija in plus... Tocmai acest lucru a fost scapat din vedere de un tata de 42 de ani, din China.

Barbatul a spus ca o vacanta in Coreea de Sud a devenit brusc o aventura atunci cand, chiar inainte de intoarcerea acasa, a descoperit ce facuse fiul sau de 4 ani cu pasaportul lui. Copilul a desenat pe filele pasaportului, inclusiv pe cea cu datele de identificare, asa cum se vede si in fotografiile postate pe Twitter.

Angajatii de la aeroport au fost convinsi cu greu sa-i permita sa urce in avionul catre casa, a povestit barbatul pe Twitter.

Meseria de parinte este una pe cat de frumoasa, pe atat de grea. O demonstreaza din plin si fotografiile de mai jos, care surprind ce ravagii pot face micutii atunci cand sunt lasati nesupravegheati.

De la colorarea tapiteriei canapelei, pana la distrus electrocasnice sau vopsirea televizorului cu aracet nu mai este decat un pas.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO